peki hazar türkleri nereye kayboldu?iyi de musevilik sadece yahudi ırkına mahsustur başkaları olamaz türklere karşı kin de besliyorlar zaten ayrıca mason loncalarında en yüksek mertebeler başka ülkelerde verilirken türkiyedeki loncalarda bu mevkiler yok

bence kendini soylu diye tanimlayanlar değil geriye kalan azınlık soyluAsimile olmuş hepsi yaşayanların bir kısmı türk olabilir ama makam sahipleri soylu kişiler oluyor genelde

Orasını bilemiycem belki de böyle bir şey hiç oladı farklı kaynaklardan araştırmak gerekpeki hazar türkleri nereye kayboldu?
bence kendini soylu diye tanimlayanlar değil geriye kalan azınlık soylu![]()

nasıl yani? hazar türkleri mi hiç olmadı?Orasını bilemiycem belki de böyle bir şey hiç oladı farklı kaynaklardan araştırmak gerek![]()

nasıl yani? hazar türkleri mi hiç olmadı?![]()

neyse kafanın boş olduğu bir zaman yeniden düşünüp aktarırsın bize engin bilgilerini

Estağfirullah kardeşim @engin forumu bıraktı diye biliyorumneyse kafanın boş olduğu bir zaman yeniden düşünüp aktarırsın bize engin bilgilerini![]()

hayır, bırakmadı. çünkü hiç gelmedi.Estağfirullah kardeşim @engin forumu bıraktı diye biliyorum![]()

kanıtın nedir?Hayır öyle birşey yok

Şu an Dünya Yahudiliğinin %92'sinin sonradan Musevi olan Hazar Türkleri'nin oluşturduğunu Katolikliğe dönen Yahudi Benjamin Harrison Freedman bunu ilk kez Ortadoğu ve Doğu Avrupa sorunları konusunda ABD Pentagon'da dile getirmiştir.Bu bir siyonizm protokolüdür.Türk'leri insanlığa kötü gösterme ve bütün kötülüğü Türklüğe yıkmak ve kendilerini saklamak istiyorlar.Lucifer(iblis) komutasındaki Tavistock emir veriyor,illuminati(bugünkü CFR,Trilateral Komisyon,Bilderberg) planı yapıyor ve mason teşkilatları uyguluyor.Türkiye'deki Sabataistler 500 yıl önce İspanya ve Portekiz'den göç eden Sefarad Yahudileridir.Hazar Türk Musevileri ile ilgisi yoktur.Sam'in soyundan gelen İsrailoğullarındandırlar.kanıtın nedir?![]()
kanıtını sormuştum benŞu an Dünya Yahudiliğinin %92'sinin sonradan Musevi olan Hazar Türkleri'nin oluşturduğunu Katolikliğe dönen Yahudi Benjamin Harrison Freedman bunu ilk kez Ortadoğu ve Doğu Avrupa sorunları konusunda ABD Pentagon'da dile getirmiştir.Bu bir siyonizm protokolüdür.Türk'leri insanlığa kötü gösterme ve bütün kötülüğü Türklüğe yıkmak ve kendilerini saklamak istiyorlar.Lucifer(iblis) komutasındaki Tavistock emir veriyor,illuminati(bugünkü CFR,Trilateral Komisyon,Bilderberg) planı yapıyor ve mason teşkilatları uyguluyor.Türkiye'deki Sabataistler 500 yıl önce İspanya ve Portekiz'den göç eden Sefarad Yahudileridir.Hazar Türk Musevileri ile ilgisi yoktur.Sam'in soyundan gelen İsrailoğullarındandırlar.

Son yazıyı okumadın mı?kanıtını sormuştum ben![]()
yazının içinden bir yeri alıp yapıştır demiyorumki benSon yazıyı okumadın mı?
Hazar Türk Devleti'ni biliriz.Hazar TÜrk Devleti'nin Musevi dinini kabul ettiğini de biliriz.Tarihi kaıytlara baktığımızda Hazar İmparatorluğu 5 ve 10'uncu yüzyıllar arasında Karadeniz'in Kuzey kıyıları,Kiev'e kadarki bugünkü Ukrayna toprakları,Hazar Denizi'nin Kuzey ve Kuzeybatısını kaplayan geniş topraklarda hüküm sürmüş olan bir Türk Devleti'dir.Hazar askerleri Sibir Türkleri'nin ve bazı Göktürk boylarının devamı olan Hazarlar,Göktürk birliği döneminde Göktürklerin batı kanadaını oluşturmaktaydı.Hazar Kağanlığı halkının bir kısmı batıdaki Bulgarların etkisiyle hıristiyanlığı,bir kısmı güneydeki ülkelerin etkisiyle müslümanlık ve museviliği benimsediler.
Yöneticiler Musevi dinine mensuptu.Musevilik resmi din haline geldi.Hz. Osman'ın önderliğindeki Araplarla ve Sasanilerle savaştılar.Doğudan gelen Peçenekler sebebiyle zayıfladı.Rus Knezliği tarafından yıkıldı.Dağılan Hazar Türkleri yani Musevi Türkler Doğu Avrupa'ya göç etti.Musevi olarak yaşadılar.İşte Siyonist kongre burada devreye giriyor.Doğu Avrupa'ya göç eden Hazar Türkleri bugün Macaristan Türk Devleti'ni oluşturan bir boydur.Ve Avrupa'daki yahudilik bununla sorumlu tutulamaz.Yahudilik,Museviliğin kötüye kullanımıdır.Ve Yahudiler İsrailoğulları ırkına mensupturlar.
mesela bu olayı adam bana "musevi olan hazar türkleri nereye kayboldu" diye sorarak kabul ettirdi.Peki Hazar Türkleri ne zaman kurulmuş?yazının içinden bir yeri alıp yapıştır demiyorumki benmesela bu olayı adam bana "musevi olan hazar türkleri nereye kayboldu" diye sorarak kabul ettirdi.
Hazar Türkleri ne zaman mı kurulmuş?Peki Hazar Türkleri ne zaman kurulmuş?