Haber Gerçek “Roze Altın” iPhone 6S satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Gerçek “Roze Altın” iPhone 6S satışa sunuluyor
Alın size gerçek rose altın rengi :ehe
Tabi alabilirseniz :kop2:

Apple’ın iPhone 6S akıllı telefonun yeni rengi “Roze Altın” oldukça ilgi görüyor.

Apple 9 Eylül tarihinde büyük merakla beklenen etkinliğini ABD, San Francisco’da düzenlerken, bu etkinlikte yeni nesil iPhone ve iPad modelleri gün yüzüne çıktı. Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adı ile gelirken, tasarım olarak önceki modeller ile aynı gelmekteler.

Tasarım aynı olsa da Apple, yeni bir rengi daha sunduğu yeni nesil iPhone modelleri ile getirdi. Uzay grisi, gümüş ve altın rengi korunurken, ayrıca “Roze Altın” olarak yepyeni bir renk daha iPhone ailesinde yerini aldı. Roze altın daha önce firma tarafından Apple Watch akıllı saatinde kullanılmıştı.

Teknik özellik olarak bakarsak, 4.7″ büyüklüğünde ve 1334×750 piksel ile 5.5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Retina ekran ile gelen modeller, 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB, 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile satın alınabilecek.

Yonga seti olarak ise firma tarafından geliştirilen 64-bit Apple A9 kullanılırken, 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacaklar. İşletim sistemi iOS 9 olurken, ayrıca parmak izi tarayıcısı da yer alıyor.

Apple’ın “Roze Altın” rengi sadece renk olarak gelse de bütçesi yeterli olan teknoloji meraklıları gerçek Roze Altın olarak da cihazı satın alabilecekler. 3. parti üreticilerden olan Finlandiya merkezli Dubbed Classique ,Roze Altın malzeme ile Apple logosu 87 VVS1 karat elmaslarla süslü iPhone 6S’i satışa sunuyor.

Klasik versiyon €2,950 fiyat etiketi ile gelirken, Momentum modeller ise €3,790 ve €13,500 arasında değişen fiyat etiketine sahip olacak. Bu modellerin tümü 128GB dahili veri kapasitesi içeren iPhone 6S modeli olarak gelecek.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/gercek-roze-altin-iphone-6s-satisa-sunuluyor-h205845.html

Marco Laren

Marco Laren

Üye
cok pahali :hmmm

The Pancar

The Pancar

Üye
iphone beyaz alanları hoşuma gitmemeye başladı
Nasıl daha fazla para kazansam yolları :eller:

Rygebin

Rygebin

Üye
Rose Gold değil miydi ben mi yanlış biliyorum ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
The Pancar

The Pancar

Üye
Arkasındaki desenleri beğenmedim,antika telefon gibi :)

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Deyim yerindeyse şeker gibi telefon olmuş, bir ısırık alasım geldi :kop:

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
araplar koşun altın var :gul::gul::gul: