iyi teklif olduğunu düşünüyorum bu fırsatı ortak olacak kişinin kaçırmamasını tavsiye ederim"iPhone 6S = 4.000,01"
birisi ile ortak ayfon almak istiyorum. 0.000,01 benden gerisi ortaktan.

Hocam ne oldu kurban mı kesiyoruz.ya da 7 kişi mi girsek

Her kişi 200 Tl verirse 20 Kişiyle Ortak olarak alınabilirya da 7 kişi mi girsek

Bütçem biraz zorlanacak ama önemli olan ortağın mutlu olmasıiyi teklif olduğunu düşünüyorum bu fırsatı ortak olacak kişinin kaçırmamasını tavsiye ederim![]()
Yılda 15 gün kullanacaksanız girin diye tavsiye ederimBütçem biraz zorlanacak ama önemli olan ortağın mutlu olması

Benim ortak"iPhone 6S = 4.000,01"
birisi ile ortak ayfon almak istiyorum. 0.000,01 benden gerisi ortaktan.
Alan adam bir daha alabilecek durumdadır bencebu ne yaaa 4000 lira bunu aldın diyelim düşünsene kullanırken elinden kaydı düştü o düşerken insanın hayatı film şeridi gibi gözlerinin önünden geçer ağır çekimde içi gider insanın...

kurban kessek pazarlıkla daha ucuza getiririzHocam ne oldu kurban mı kesiyoruz.![]()

Haydaaa hocam öyle caiz olur mu?Her kişi 200 Tl verirse 20 Kişiyle Ortak olarak alınabilir![]()

7 kişi girersek 52 gün yapıyorYılda 15 gün kullanacaksanız girin diye tavsiye ederim![]()

boş ver o paraya kurbanlik alalimBenim ortak

8 caizse uygunduriphone 6s plus'a şimdi kaç ortak oluyoruz![]()
![]()

ch1 depo arkasında satBeyler biz 4000 kisi girsek bana geldiginde bozuk ciksa ne yapabilirim