Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah kalktim telefon titreşimi gitmiş lg g2
Sponsorlu Bağlantılar
Fantastik20
Üye
Konu Sahibi
Sabah kalktim telefon titreşimi gitmiş lg g2
Arkadaşlar dedigim gibi aksam hicbirsey yoktu sabah kalktim telefon hic titremiyor. Titreşim ayarlari falan hep acık ama titremiyor donanimsal ise garantiye yollucam.
DarkredBlue61
Üye
Güç Tasarrufu Filanmı Açık Ondanda Olabilr Cihazi Aç Kapa Düşme Filan Olmadıysa Yapmaması Lazım
Fantastik20
Üye
Konu Sahibi
Hepsine baktim ama gene ayni format atsam düzelme şansi varmi
Garanti kapsamina girermi acaba
Jsnow492
Üye
aynı sorun bir arkadaşımın başına gelmişti garanti kapsamında ücretsiz yapmışlardı
Temassıszlık Vardır Bilemezsin Benim telefonumada Olmuştu Düşürdüm Gitmişti Titreşimi Aradan 1 Hafta Geldi Tekrar 1 Metreden Beton Zemine Düşürdüm Geri Geldi Mesela
Temassıszlık Vardır Bilemezsin Benim telefonumada Olmuştu Düşürdüm Gitmişti Titreşimi Aradan 1 Hafta Geldi Tekrar 1 Metreden Beton Zemine Düşürdüm Geri Geldi Mesela
Deediğim Gibi Kendi Kendine Düzelir Bencede Sana Kalmiş Çok Rahatsız Etmiyorsa Garantisinidede Varsa Gönderme Olmazsa İleriye Doğru Gönderirsin Başka Sorun Çıkartır Bakarsın Filan
Deediğim Gibi Kendi Kendine Düzelir Bencede Sana Kalmiş Çok Rahatsız Etmiyorsa Garantisinidede Varsa Gönderme Olmazsa İleriye Doğru Gönderirsin Başka Sorun Çıkartır Bakarsın Filan