Sabah kalktim telefon titreşimi gitmiş lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
Sabah kalktim telefon titreşimi gitmiş lg g2
Arkadaşlar dedigim gibi aksam hicbirsey yoktu sabah kalktim telefon hic titremiyor. Titreşim ayarlari falan hep acık ama titremiyor donanimsal ise garantiye yollucam.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Güç Tasarrufu Filanmı Açık Ondanda Olabilr Cihazi Aç Kapa Düşme Filan Olmadıysa Yapmaması Lazım

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
Hepsine baktim ama gene ayni format atsam düzelme şansi varmi
Garanti kapsamina girermi acaba

Jsnow492

Jsnow492

Üye
aynı sorun bir arkadaşımın başına gelmişti garanti kapsamında ücretsiz yapmışlardı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Az Bekle Düzelmezse Gidersin Servise

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bekleyince nasil düzelsinki bayramdan sonra vercem gatantiye o zamana kadar insallah düzelir
Temassıszlık Vardır Bilemezsin Benim telefonumada Olmuştu Düşürdüm Gitmişti Titreşimi Aradan 1 Hafta Geldi Tekrar 1 Metreden Beton Zemine Düşürdüm Geri Geldi Mesela :)

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
Temassıszlık Vardır Bilemezsin Benim telefonumada Olmuştu Düşürdüm Gitmişti Titreşimi Aradan 1 Hafta Geldi Tekrar 1 Metreden Beton Zemine Düşürdüm Geri Geldi Mesela :)
Telefonu duvaramı fırlatsam bi :) :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonu duvaramı fırlatsam bi :) :)
Deediğim Gibi Kendi Kendine Düzelir Bencede Sana Kalmiş Çok Rahatsız Etmiyorsa Garantisinidede Varsa Gönderme Olmazsa İleriye Doğru Gönderirsin Başka Sorun Çıkartır Bakarsın Filan

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
Deediğim Gibi Kendi Kendine Düzelir Bencede Sana Kalmiş Çok Rahatsız Etmiyorsa Garantisinidede Varsa Gönderme Olmazsa İleriye Doğru Gönderirsin Başka Sorun Çıkartır Bakarsın Filan
Aynen öle yapayım

Takipçi Satın Al

Üst Alt