Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ben artık dayanamadım telefonu Windows Phone Recovery Tool ile sıfırlıyorum.
Oradan yavaş yavaş ve temiz bir şekilde geleceğim :tebessüm:
Bunu da düşündüm. Fakat yedekler sıkıntı çıkaracak. Son yapıda da sıfırlayınca mesajlaşma siliniyormuş. Yükleyince de sıkıntı oluyormuş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bunu da düşündüm. Fakat yedekler sıkıntı çıkaracak. Son yapıda da sıfırlayınca mesajlaşma siliniyormuş. Yükleyince de sıkıntı oluyormuş.

Ben zaten yeni yapıları yüklerken temiz kurulum yapıyorum.
Yedeklediğim ya da yedeğinden faydalanacağım bir şey olmadığı için sıkıntı yok :oke:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben güncelleme işlemini başlattım. Fakat ayarlar menüsünde güncelleme kısmına girilmiyor. Menüye basıyorum tepki yok

trepcan

trepcan

Üye
10.0.10536.1004 'te kuruldu. Şimdi telefonu kenara bırakıp kendine gelmesini bekleme vakti. :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
trepcan

trepcan

Üye
Sessiz saatler/Rahatsız etmeyin'e tıklayınca yandex açılıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve YkPkY
Rainesto

Rainesto

Üye
Dün 4 de sarja takılı bir şekilde güncellemeleri indir deyip uyudum hala guncellestirmeler indiriliyor %0 da takılı kalmış ne yapmam lazım

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yüklemek için hazırlanıyor %6

erhanercan

erhanercan

Üye
Yüklemeye hazırlanırken hata verdi sonra tekrar arattım güncellemeleri bulamadı. Yeniden başlattım şimdi tekrar indiriyor.

skynet

Üye
Ncs ile 8.1 cyan romunu kurdum tekrar yüklemeyi deneyeceğim gene olmazsa da artık uğraşmam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Enteresan bir şekilde güncellemeden sonra mağazada sadece Microsoft Fotoğraflar uygulaması için güncwlleme vardı. Normalde bir çok sistem uygulaması hee güncellemeden sonra mağazadan güncellenirdi.

SLH.55

SLH.55

Üye
Telefonu sıfırladım kendi tüm uygulamalarınıda güncelledim, Şuan 2 tane yazılım güncellemesi var (10514 - 10536) yarım saattir bekliyorum.Bakalım ne zaman %1 olacak :nargile:

skynet

Üye
o zaman bana da aynısı olacak bekleyelim bakalım
Valla ben 2 kere denedim olmadı sıfırlayıp tekrar denedim yine olmadı şimdi de 8.1'e döndüm tekrar deneyeceğim artık bu umarım olur

erhanercan

erhanercan

Üye
Valla ben 2 kere denedim olması sıfırlayıp tekrar denedim yine olmadı şimdi de 8.1'e döndüm tekrar deneyeceğim artık bu umarım olur
8.1 den geçiş düzgün olacak mı bakalım merak ettim bende

only scholar

only scholar

Üye

aynısı bende ldu ben sonu 1000 ile biteni kurdum 1004 ü buldu sabah 5:30 bıraktım sabaha kadar kurar diye sabah 9:30 hala yüzde sıfır yazıyordu telefonu yeniden başlattım sonra saat 11:00 da kalktım hala yüzde sıfır niyetlendim 8.1 dönüp yeniden kurmaya tam bilgisayarı açtım baktım yüzde bir oldu ve şimdide çarklar dönüyor...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncellemeyi tamamlamış kimse biraz ekran görüntüleri atabilir mi? Veya yenilikleri/bugları gösterse

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncellemeyi tamamlamış kimse biraz ekran görüntüleri atabilir mi? Veya yenilikleri/bugları gösterse

Doğru dürüst tamamlayabilen yok, en mantıklısı 8.1'e alıp ordan gelmek gibi duruyor.
Gerçi oradan geçip geçemeyeceği de şaibeli :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt