Ywiwiiqi qjjqjajajja quq8q8jaua

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ywiwiiqi qjjqjajajja quq8q8jaua
Silindi

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
Ayarlar geliştirici seçenekleri bölümünden recovery güncellemesini kapatabilirsin. ayrıca cm11e dönmede hiçbir sıkıntı çıkmaz wipe ları yap romu kur sonra burdan istediğin gapps ı indirip kur bu anlattıklarım harici işlem yapmana gerek yok bunları yaptığın sürece sıkıntı çıkmaz.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Peki uygulamaları verileri ile yedeklediğim zaman yeni roma kurduğumda google play da güncelleme alır dimi?
Evet alır mesela sen a uygulamasının 1.0 sürümünü kurmuşdun eğer senkronize olduysa sen rom değiştirdiğinde a uygulamasının 1.0 sürümü geri yüklenir daha sonra güncelleme açıksa o örmeğin 1.5 sürümüne günceller kendini

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
:rica:

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve Jus7ice

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
Yeniden yazmak zorunda kaldım ama indirilebilir google uygulamaları olmadan sadece hesap açmak için gerekli sisten uygulamaları yok mu küçük boyutlu yani
Bilmiyorum öyle bir denemem olmadı :) ama sadece google play services ve google play store u yükleyip deneyebilirsin veya minimal gapps indirebilirsin.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan
snapdroid

snapdroid

Üye
Wipe yapmadan mümküm mü?(belki surum indirirken ext4'den f2fs'ye gecerim.)gecersem
dosya yedeklerini geri kurarken sorun olurmu?

Weee son soruya geldik. Benim cihaz stok rom 8000antutu puan ext4 cm12.1 1200puan. F2fs ile ne kadar olur