Mağazaya uygulama yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mağazaya uygulama yükleme
Arkadaşlar mağazaya uygulama yükleyen var mı? Xperia temalarım var bunları mağazaya eklemek istiyorum 25 dolar karşılığı pc uygulaması indiriyomuşuz bunu biliyorum ama eklerken açıklamalara falan nasıl yapacam tarif edebilecek var mı?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Googleye Belirli Bir Miktar Para Veriyorsunuz Diye Biliyorum Apple 500 Dolar Alıyordu Sanırım :allalla:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi o kısmı biliyorum kardeşim yıllık 25 dolar veriyosun google a benim öğrenmek istediğim o uygulamayı kullanması nasıl adım adım ne yapmamız gerekiyo. İos napmış ya 500 dolar verilirmi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçen Türkün Biri Küçük Bir Oyun İçin Şey Yapmiştida O Anlatıyordu Sanırım Öyle Bişeydi Neyse Benden Bu Kadar :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Asagidaki linkte detayli sekilde anlatilmis isine yarayabilir sanirim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Asagidaki linkte detayli sekilde anlatilmis isine yarayabilir sanirim :)

ben bu konuyu gördüm zaten :D ama anlayamadığım açıklama ekleme kısmı yani mağaza girişi olan kısım mesela şöyle diyo
(Burada uygulamamızın yayınlanmasını istediğimiz dilleri ve her biri için uygulamamızın adını, mağaza açıklamasını ve istersek tanıtım metni ve uygulamada yaptığımız son değişiklikleri kullanıcıların da haberdar olabilmeleri için girebiliriz)
işte bu kısmı anlamadım ben bütün ülkeler için yayınlayacam her ülke için ayrı isim ve açıklama mı girecem yani :D burda kafam karıştı işte o yüzden yükleyen biri varsa ayrıntılı bu kısmı açıklayıverir belki diye sordum :D
yoksa açıklamayı direkt İngilizce olarak mı yazacam. mağazada var biri oda tema yapıyo gmail den sordum tınlamadı bile :D neyse ya ben en güzeli indireyim o uygulamayı adım adım yaparız bi şekilde açıklamalarıda İngilizce yazarım hepsini olur biter :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ben bu konuyu gördüm zaten :D ama anlayamadığım açıklama ekleme kısmı yani mağaza girişi olan kısım mesela şöyle diyo
(Burada uygulamamızın yayınlanmasını istediğimiz dilleri ve her biri için uygulamamızın adını, mağaza açıklamasını ve istersek tanıtım metni ve uygulamada yaptığımız son değişiklikleri kullanıcıların da haberdar olabilmeleri için girebiliriz)
işte bu kısmı anlamadım ben bütün ülkeler için yayınlayacam her ülke için ayrı isim ve açıklama mı girecem yani :D burda kafam karıştı işte o yüzden yükleyen biri varsa ayrıntılı bu kısmı açıklayıverir belki diye sordum :D
yoksa açıklamayı direkt İngilizce olarak mı yazacam. mağazada var biri oda tema yapıyo gmail den sordum tınlamadı bile :D neyse ya ben en güzeli indireyim o uygulamayı adım adım yaparız bi şekilde açıklamalarıda İngilizce yazarım hepsini olur biter :D

İngilizce yazsan yeterli bence zaten magazada ceviri secenegi var isteyen cevirip okur :)

Temalar ucretlimi olacak :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
illaki ücretlisi olacak verdiğim parayı kurtaram en azından :D ücretsizlerde var tabi :D bikaç tane face grubunda paylaştıydım herkes hayran kaldı düşündüm o kadar emek harcıyom bari mağazaya yükliyem bida grupta da paylaşmadım paylaştıklarım üzerinde değişiklikler yaptım onları paralı eklicem :D belki alan falan olur bi sene dursun mağazada ilgi görürse devam ederim görmezse aboneliği iptal ederim napak :D zaten altı üstü tema yapılacak pek bi açıklama yok ki :D
En çok tutulan bu :D

[DOUBLEPOST=1442164386]

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt