Google drive a yükle ordan bağlantı linkini al abi
Yaptım aynı dosyaymis ama cidden senin attığın linktekinin grafikleri daha bi HD gibi ikisinide eklerimde bu arada bu oyun kimsede kasmiyo mu? 4gb ram olan pc de kasıyo programda mi sorun var anlamadım kiKardeş Link Bu: Ben İsimlere Devam Ediyorum Lütfen Benim İçin Bu Versiyonu Türkçe Yap:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lütfen Ben İsimlere Devam Ediyorum...
Gerçek Oyuncu İsmi Devam Ediyor
https://www.maxicep.com/forum/konu/...l-football-2016-correct-players-names.958840/
Burdan Bakabilirsiniz...
Oyunda Kasmalar OluyormuYaptım aynı dosyaymis ama cidden senin attığın linktekinin grafikleri daha bi HD gibi ikisinide eklerimde bu arada bu oyun kimsede kasmiyo mu? 4gb ram olan pc de kasıyo programda mi sorun var anlamadım ki
Dediğim Gibi Oyun Hayal Kırıklığı Ama birçok değişiklik gelmişAniden 60 fps den 1 fps olup duruyo
Çalışıyor sıkıntı yok babamın telefonu boşta bulursam oyunu da deneyeceğimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oldumu bak bakalım
Kardeş Bu senede mi rms olacak oyuncu isimleriTamamlandıktan sonra oyunu oynarken bi çeviri hatası vb. Bişey görürseniz bana bildirin oyunun konusundan çözüp güncellemeyim çünkü dil dosyası çok dağınık