Whatsapp yükleme sorunu N8

Sponsorlu Bağlantılar

bosver000

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp yükleme sorunu N8
arkadaşlar bir süredir zaten update edemediğim whatsapp sonunda sürümünüz eski diye açılmadı ve direkt sitesinden indirip kurmaya çalıştığım zaman "unable to install" hatası verip yüklemiyor. Silip deniyim dedim ancak aynı sorun devam ediyor. Telefonum Nokia N8. Yardımcı olursanız mutlu edersiniz.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar bir süredir zaten update edemediğim whatsapp sonunda sürümünüz eski diye açılmadı ve direkt sitesinden indirip kurmaya çalıştığım zaman "unable to install" hatası verip yüklemiyor. Silip deniyim dedim ancak aynı sorun devam ediyor. Telefonum Nokia N8. Yardımcı olursanız mutlu edersiniz.
yüklü uygulamalar dan kaldırıp alttaki konudan indir

https://www.maxicep.com/forum/konu/...nal-modded-version-c-e-f-resmi-turkce.892112/

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bilemiyorum yanlış/eksik indirdin sanırım pc den indirip at yükle.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Whatsappı Sil Setupda Sağlammı Ona Dikkat Et Yada Close Whatsappı İndir Kapat Tekrar Dene Hata Vermesi Çok Zor İhtimal

bosver000

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappı Sil Setupda Sağlammı Ona Dikkat Et Yada Close Whatsappı İndir Kapat Tekrar Dene Hata Vermesi Çok Zor İhtimal

çok ilginç ama close whatsapp'ı şimdi indirip yükliyim dedim onu bile yüklemedi. Hata aynı; "unable to install"

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
çok ilginç ama close whatsapp'ı şimdi indirip yükliyim dedim onu bile yüklemedi. Hata aynı; "unable to install"
Cihaz Hacklımı Yazılımsal Bişey FormatF İlan At Düzelir Herşeyde Öyle Yapıyor Anladiğim Kadarıyla Sadece Whatsappda Değil

asigsasi

asigsasi

Üye
Indirdim kardeşim ama maalesef yine aynı sorunu verdi; "unable to install"
telefon da başka bir sorun var bilgilerini yedekle ve hard format at "

önce yüklü uygulamalar da smart installer varmı ona bak yoksa smart installer i mi sildim

bosver000

Üye
    Konu Sahibi
telefon da başka bir sorun var bilgilerini yedekle ve hard format at "

önce yüklü uygulamalar da smart installer varmı ona bak yoksa smart installer i mi sildim

şimdi baktım dediğiniz gibi smart installer yüklü değil.

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi baktım dediğiniz gibi smart installer yüklü değil.
smart installer telefona uygulama yüklemek için sistemdir nasıl silmeyi becerdin :)

telefonun hacklımı eğer hackı ise alttaki dosyayı indir zip içindeki c olan klasörü xplore ile c ana dizine at bakalım

asigsasi

asigsasi

Üye
birde seri olursak mükemmel olur :)

bosver000

Üye
    Konu Sahibi

bosver000

Üye
    Konu Sahibi
bunu yüklemeye çalış bakalım

yine olmuyor ise hard format atman gerekir

bunu bile yüklemiyor aynı hatayı veriyor. hard format attığım zaman telefonu kullanamama gibi bir durum oluşmaz değil mi ilk defa atıcam çünkü?

asigsasi

asigsasi

Üye
bunu bile yüklemiyor aynı hatayı veriyor. hard format attığım zaman telefonu kullanamama gibi bir durum oluşmaz değil mi ilk defa atıcam çünkü?
bilgilerini yedekle depo hafızasında bulunan dosyaların silinmez kurulu uygulamalar gider ve bundan sonra smart installer uygulamasını silmez sin

bosver000

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerini yedekle depo hafızasında bulunan dosyaların silinmez kurulu uygulamalar gider ve bundan sonra smart installer uygulamasını silmez sin
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ilk önce soft sonra hard format atıp deniyim. tekrar çok teşekkürler

Üst Alt