Win 8 logosundan sonra mavi ekran hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 logosundan sonra mavi ekran hatası
Laptobu açarken windows logosu çıkıp biraz bekliyor pc ve mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor daha sonra otomatik onarımı başlatıyor pc ama sonrasında ekran siyah kalıp duruyor.Flaşla win 8 i bidaha kurmaya çalıştım kurulum ekranında donuyor ne yapabilirim buna

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Güvenli mod ile açmayı deneyiniz.
Belki bir çözüm olur.
Bu da fayda etmez ise USB den yeniden windows kurmayı dene..
Kurulumu Sıfırlama yaparak kur ki format imkanı da olsun ve böylece virüs ya da başka bir sorun var ise çare olsun.
Aklıma başka bir şey de donanımsal bir sorun olabilir mi diye geliyor.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Virüs olabilir biçimlendir hdd yi :oke: yada flashi tazele

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Güvenli mod ile açmayı deneyiniz.
Belki bir çözüm olur.
Bu da fayda etmez ise USB den yeniden windows kurmayı dene..
Kurulumu Sıfırlama yaparak kur ki format imkanı da olsun ve böylece virüs ya da başka bir sorun var ise çare olsun.
Aklıma başka bir şey de donanımsal bir sorun olabilir mi diye geliyor.

güvenli moda nasıl girerim
usb den windows kurulmuyor sistem hazırlanıyor yazısında takılıor bunu 3 çeşit flaşta denedim win 7 win 8.1 ffalan hiçbirinde olmadı
Virüs olabilir biçimlendir hdd yi :oke: yada flashi tazele
flaşı biçimlendirip yeniden sistemi kurdum olmadı hatta bilgisayarcıya gidip ordan win 8 flaşı aldım yine kurulmadı
hdd yi biçimlendirmek için laptoptan sökmek gerekiyormuş garantiden çıkar diye yapamam garantiyede yolluyamam çünkü bi aydan önce gelmez ben üniversiteye gidecem

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
güvenli moda nasıl girerim
usb den windows kurulmuyor sistem hazırlanıyor yazısında takılıor bunu 3 çeşit flaşta denedim win 7 win 8.1 ffalan hiçbirinde olmadı

flaşı biçimlendirip yeniden sistemi kurdum olmadı hatta bilgisayarcıya gidip ordan win 8 flaşı aldım yine kurulmadı
hdd yi biçimlendirmek için laptoptan sökmek gerekiyormuş garantiden çıkar diye yapamam garantiyede yolluyamam çünkü bi aydan önce gelmez ben üniversiteye gidecem
Güvenli mod ile ilgili
aşağıdaki web sayfasında yer alan konuyu incelemenizde yarar var..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Güvenli mod ile ilgili
aşağıdaki web sayfasında yer alan konuyu incelemenizde yarar var..

bilgisayar açılmadan bu bölüme nasıl girecem ben çalışsa zaten açabilirim
Yardım Edin başka yolu yok mu :/

cihanata_1

cihanata_1

Üye
yeniden temiz kurulum yap:)

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
bilgisayar açılmadan bu bölüme nasıl girecem ben çalışsa zaten açabilirim
Yardım Edin başka yolu yok mu :/
haci senin diskte bad sector olusmus galiba onun icin format diskini taktiginda kurulumda takili kaliyor sen bekle bence orayi gecmezsede cdyi taktiktan sonra winddowsu onarmaktan baska birsey gelmiyor aklima

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
haci senin diskte bad sector olusmus galiba onun icin format diskini taktiginda kurulumda takili kaliyor sen bekle bence orayi gecmezsede cdyi taktiktan sonra winddowsu onarmaktan baska birsey gelmiyor aklima
bekledim windowsu onara girdi otomatik ama onarmadan sonra ekran siyah oldu dondu hep aynısı oluor

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
exp_l0it

exp_l0it

Üye
kardeş, önemli dosyan var ise internetten bulacağın live cd/usb ler ile o dosyaları güvenli bir yere al. adaha sonra format cd/usb üzerinden kurulumu isterse sıfırla istersen düz formatla sana kalmış, bilgisayarını temizlemiş olursun. ve birde sana gelen mavi ekran hatası kodunu alabilirsek daha iyi sonuçlar verebiliriz. üstte bad sector felan demişler tamamen atmadır. kod olmadan yorum yapılmaz.

cem0014

Üye
dostum sorun ya ramlerde yada yazılımsal temiz bir 8 dvd si ile boot ederek diski sil ve dene

exp_l0it

exp_l0it

Üye
dostum sorun ya ramlerde yada yazılımsal temiz bir 8 dvd si ile boot ederek diski sil ve dene
aynı hatayı defalarca yapmayın. sorunun neyden kaynaklandığını mavi ekran kodunu almadan tahmin yürütmeyin. üstteki arkadaş bad sector demiş başka konuda ssd arıyo şuan

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
pc açılıp siyah ekrana geldiğinde ctrl+shift+esc yap bakalım

cem0014

Üye
n ya ramlerde yada yazılımsal temiz bir 8 d
aynı hatayı defalarca yapmayın. sorunun neyden kaynaklandığını mavi ekran kodunu almadan tahmin yürütmeyin. üstteki arkadaş bad sector demiş başka konuda ssd arıyo şuan
olabirir dedim deneme yanılmadan kimse ölmemiş kötü bi niyetimiz yok mavi ekran kodu her zaman sorun bu şunu yaparsan düzelir demez çoğu zaman microsoft bile anlamıyor neolduğunu sadece fikir yürüttüm

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Sorun kesinlikle harddiskten çünkü başka harddisk takınca normal şekilde laptop çalıştı
mavi ekran gelince sonu 21a ile biten bi hata veriyor
Format attım herşeyi sıfırladım windows düngün şekilde yüklendi ancak yeniden başlayınca windows logosu sönüp duruyor açılmıyor en sonundada yine aynı hatayı veriyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
EVET SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR HARDDİSK SORUNLUYMUŞ YENİ Bİ TANE SSD ALDIM LAPTOBU KULLANIORUM.
Ama sadece oyunu zorla kapatarak harddiskin bozulması saçmalık

Üst Alt