Haber Meizu NIUX akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu NIUX akıllı telefonun görseli ortaya çıktı
Yine meizu ve yine bir f/p ürünü olacak gibi :eller:

Meizu’nun yeni amiral gemisi detaylanmaya devam ediyor..

Akıllı telefon pazarında sunduğu modellerle bir çok ülkede faaliyetlerini sürdüren Çin kökenli firmalardan bir tanesi olan Meizu, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Meizu NIUX kod ismi ile ortaya çıkan akıllı telefonun görselleri iddia edilen bir fotoğraf da ortaya çıktı.

Bu yeni akıllı telefonun firmanın yeni nesil amiral gemisi üst seviye modeli olacağı kaydedilirken, Meizu Başkanı Bai Yongxiang, bu modelin 2560×1440 piksel Quad HD ekran ile değil yine 1920×1080 piksel Full HD ekran ile geleceğini doğruladı.

Meizu NIUX akıllı telefonun 5.5″ büyüklüğünde ve Full HD çözünürlükte ekran ile sunulacağı kaydedilirken, yonga seti ise Samsung’un Galaxy S6 ve Galaxy Note5 gibi üst seviye modellerinde de yer alan sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Exynos 7420 olacağı belirtilmekte.

Henüz kesin olmayan bilgilere göre bu yeni akıllı telefon 3GB ya da 4GB sistem belleği ile sunulacak. Ayrıca dahili veri kapasitesinin de 32GB olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Akıllı telefonun arka yüzünde 4K video çekimi yapacak olan 21MP kamera bulunacak ve Selfie kamerası da 5MP olarak gelecek.

Google Android 5.1 Lollipop tabanlı Flyme OS mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun Ekim ayı içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Henüz cihazın fiyatının ne olacağı konusunda bilgi ise gelmiş değil.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/meizu-niux-akilli-telefonun-gorseli-ortaya-cikti-h205371.html

• Beğen
Tepkiler: Sarangni, mehsevim ve hasan3472ty

Sarangni

Sarangni

Üye
Meuzi ve Xioami ileri de almayı düşündüğüm markalar. Çok güzel cihazlar yapıyor.

Son düzenleme:
Rygebin

Rygebin

Üye
Servis desteği olsa ülkemizde tadından yenmez ama tam bir destek yok sanırım.

Sarangni

Sarangni

Üye
Servis desteği olsa ülkemizde tadından yenmez ama tam bir destek yok sanırım.
Resmi olarak giriş yapmadığı için servis yok. Resmi olarak giriş yapacaklar diye okudum ama ne zaman olur bilmiyorum. Tabi giriş yapması da yeterli değil iyi bir servis noktası da şart.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Bunun gercek adi Meizu Mx5 Pro Plus tu galiba

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
servis olarak digitalmarket servisi veriyor pek sorunlu değil sanırım

Rygebin

Rygebin

Üye
servis olarak digitalmarket servisi veriyor pek sorunlu değil sanırım
Biliyorum digital market veriyomuş ama yurtdışına gönderiyorlar diyorlar servis için. Pek bilemiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Apple hayranlığından vazgeçseler tasarım noktasında belki bir yerlere gelebilirler global anlamda.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Sahibinden.com da satislar yapiliyor

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Abi güzel telefonlar neden Türkiye'ye gelmiyor anlamıyorum ya.

Üst Alt