Oynarsın. Warface yi kaldırırsizce bu nasıl beyler fiyatı felan özelliği felan iyi mi oyun oynar mı![]()
![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay anasını cs go kaldırır mı kiOynarsın. Warface yi kaldırır
artık cevap veremezvay anasını cs go kaldırır mı ki

Yok maalesef tümleşik var yetmez miEkran kartı yok mu bunun?
Tühartık cevap veremez![]()
Intel grafik kartı yetmez boşverYok maalesef tümleşik var yetmez mi
Tüh
Aldım bile ne demek boş verIntel grafik kartı yetmez boşver
Allahım ya alınca niye soruyonAldım bile ne demek boş ver

Sor bi sor ne kadara aldımPara biriktir daha iyisini al kaçmıyosa @UpOneTR
Allahım ya alınca niye soruyon![]()
Ne kadara aldınSor bi sor ne kadara aldım

250 gaymeNe kadara aldın![]()
O zaman iyi hayırlı olsun250 gayme
çak ordan bi Windows10 ProISO yoktu win 7 yukledim güncelleme uyarısı versin kendi guncellesinO zaman iyi hayırlı olsunçak ordan bi Windows10 Pro
Aynen hacı buldum bu fiyata ben şok çalıntı mi bilmem ama cihaz çok temiz şarjı da ik inşaat gidiyor allah bereket versinAlmayanı döverlerdi bence de![]()
Yok öyle yapma sıfır yükleme yap daha iyi olurISO yoktu win 7 yukledim güncelleme uyarısı versin kendi guncellesin
Aynen hacı buldum bu fiyata ben şok çalıntı mi bilmem ama cihaz çok temiz şarjı da ik inşaat gidiyor allah bereket versin

şuan kasintilar var ama sebebi ney anlamadım sanırım işlemci yetisemiyor ve diz ustunde kullanamıyorum maşallah çok sıcakYok öyle yapma sıfır yükleme yap daha iyi olur
Oyun olarak Fruit Ninja ve Angry Birds yükle bakayım kasacak mı![]()
Hocam siz sadece internette takılın en iyisi. Gerisi yalan olabilirşuan kasintilar var ama sebebi ney anlamadım sanırım işlemci yetisemiyor ve diz ustunde kullanamıyorum maşallah çok sıcak

Sakın yatağın üstüne falan koyma o zaman. Fan çıkışı engellenirse patlar. Ben HP'yi öyle bozdumşuan kasintilar var ama sebebi ney anlamadım sanırım işlemci yetisemiyor ve diz ustunde kullanamıyorum maşallah çok sıcak