android.process.acore durdu hatasi aliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
android.process.acore durdu hatasi aliyorum
Merhaba arkadaslar note 2 kullaniyorum telefonum rootlu bir kac gereksiz uygulama kaldirmistim daha sonra ara ara"android.process acore" hatasi almaya basladim bu sorunu nasil cozebilirim. Roottan kaynaklandi dusunceyisle rootu kaldirdim ama devam ediyor telefonu yedekle/sifirladan formatladim. Hem kaldirdigim uygulamalr yok hemde hala bu hatayi almaktayim nolur yardimci olun arkadaslar.

xpaede

xpaede

Üye
Muhtemelen root yaptıktan sonra telefonun düzgün çalışması için gereken sistem uygulamalarından bir ya da birkaçını silmişsiniz. Bu sebeple romunuzu yeniden yüklemenizi öneririm. Hatanın root yetkisi ile bir ilgisi yok.

• Beğen
Tepkiler: thenfouz
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen root yaptıktan sonra telefonun düzgün çalışması için gereken sistem uygulamalarından bir ya da birkaçını silmişsiniz. Bu sebeple romunuzu yeniden yüklemenizi öneririm. Hatanın root yetkisi ile bir ilgisi yok.
Anladim kardesim ben fazla anlamiyorum birinden almistim rom derken 4.4.2 kitkati yeniden mi yuklicem?
Yardim lutfen

xpaede

xpaede

Üye
Evet 4.4.2 zaten en güncel romdur. Bunu yeniden yüklerseniz sorun çözülecektir.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Anladim kardesim ben fazla anlamiyorum birinden almistim rom derken 4.4.2 kitkati yeniden mi yuklicem?
Yardim lutfen
Recovery'yi açıp factory reset ile format at belki düzelir. Böyle hatalarda çoğu zaman çözüm olmuştur.
Recovery açmak için:
Telefonu kapat. Kapandığından emin olunca SES YÜKSELTME+POWER TUŞUNA basılı tut. Recoveryde gezinmek için ses açma kisma tuşlarını kullan. Seçim yapmak için güç tuşunu kullan.
Recovery açılınca ses tuşlarıyla Factory Reset yazısına gelip güc tuşuyla seç.

darklordswillrule

Üye
Evet 4.4.2 zaten en güncel romdur. Bunu yeniden yüklerseniz sorun çözülecektir.
arkadaşım aynı durumu ben de lg optimus l5 telefonumu rootlarken yaşıyorum.internette videolu bir anlatım var,bütün söylediklerini yapmama rağmen en sonunda bu hatayı veriyor ve recovery den wipe atmak durumunda kalarak rootu iptal etmek zorunda kalıyorum.bir bilgin var mıdır?

xpaede

xpaede

Üye
Root erişimini sağlamak için hangi yöntemi kullanıyorsunuz?

falconn00

falconn00

Üye
Merhaba arkadaslar note 2 kullaniyorum telefonum rootlu bir kac gereksiz uygulama kaldirmistim daha sonra ara ara"android.process acore" hatasi almaya basladim bu sorunu nasil cozebilirim. Roottan kaynaklandi dusunceyisle rootu kaldirdim ama devam ediyor telefonu yedekle/sifirladan formatladim. Hem kaldirdigim uygulamalr yok hemde hala bu hatayi almaktayim nolur yardimci olun arkadaslar.
Googleden Telefonun ismini modeli android sürümünü yaz ( Örneğin benim telefon ; Galaxy ace s5830 stock rom ) stock veya orjinal aynı anlam
Bulursan bence indir dosyaları bir şekilde ben indirdim hata yapınca stock rom atıom :D
Bide benim telefon s5830 yani i modeli değil zor bulunuyor veya ben zor buldum :D
ispanya romunu kullanıyorum çok ii ve akıcı eskisinden :D
Senin telefon galaxy ace olsaydı anlatırdım illah yapardık beraber bir şekilde ama farklı bir telefon olduğu içn anlamıyorum :) ama sen dediğim gibi google den araştır farklı forumlardan konu aç ( kayıtlı isen ) :)
İnşallah düzeltirsin... :) :) :)
bir link buldum belki yardımcı olur 2 3 çözüm var belki işe yarar :)

Yardımcı olursam ne mutlu bana :)
Sonuna kadar oku bi sayfayı önce hemen ilk çözümden başlama tavsiyem... ben bu hatayı çok yaptım rom atarken

Takipçi Satın Al

Üst Alt