Radar cezası nerden sorgulanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Radar cezası nerden sorgulanır ?
Merhabalar Ankarada ikamet ediyorum mavi göl den gelirken mamak tarafında 120 ile gidiyordum bir anda ustte kamera olduğunu farkettim ama çok geçti ilerdeki 82 tabelalı kameralarda yavaş geçtim ama ilk kamerada 82 falan yazmıyordu radar mı onlar yoksa sadece 82 tabelalı kameralarmı radar birde radar cezasını nereden sorgulaya bilirim buradan sorgulanır mı kaç günde internete düşer

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
E devletten birçok hizmet veriliyor bakmadım ama orada olabilir

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kac gunde duser online sizteme birde e devlette araba enim degil babamin ustune

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Onun tc si ile gir.kaç günde düştüğünü bilmiyorum denemedim :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Onun tc si ile gir.kaç günde düştüğünü bilmiyorum denemedim :)
Yahu ilk kamerada 82 tabelasi falanyoktu karanliktan gozukmuyordu baya sakindi yol 120 ile gectim sonraki 82 radarlarinda %10 la 90 a kadar sinir ilkinden 70 le ikincisinde 80 kusurle gectigimi dusunuyorum 80 in ufak ustundeydi 90 degildi ama eger ibre hatali degilse
Birde nekadar surede bu internet sisteminevyansiyor eger yazildiysa

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Evet bende mavigolun yakinlarinda oturuyorum samsun yolunda bazen tabela isigi yanmiyor bunu en az 1 hafta icinde edevketten ogrenebilirsin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende mavigolun yakinlarinda oturuyorum samsun yolunda bazen tabela isigi yanmiyor bunu en az 1 hafta icinde edevketten ogrenebilirsin
Mavi golden cikincaki ilk kamerada ne isik ne tabela vardi o yuzden gormedim gece 11 de ordan 120yle kaptirdimda diger iki 82 levhasindan 80 le falan gectim