Wifi bağlı olsa da güncellenmiyor kendim güncelliyorumBirtek bende mi var yoksa sorun genel mi? Bazı uygulamalar güncellenemiyor.
hangileriBirtek bende mi var yoksa sorun genel mi? Bazı uygulamalar güncellenemiyor.

Bende de bunlar güncellenirken hata veriyor.daha dün durduk yere facebook, mesenger, google slaylar, google çeviri, soundhound ,chrome vs güncellendi bende
host dosyasinda sorun olabilir root varmi ?Iki kere wipe data yaptım sonuç aynı.
Tabi bu wipe data işini play sotre için yapmadım.
Root yok. Şimdi senin dediğini yaptım bir yarım saat, 45 dakika için de dener yazarım.host dosyasinda sorun olabilir root varmi ?
root yok diyor yanliz adblock kullanamazadblock kullandıysan host dosyan bozulmuş olabilir
1 hafta tabletimden google play hesabımı girememiştim
gmail + şifreyi giriyorum sunucu ile güvenli bağlantı kurulamadı diyip bağlanmıyordu host dosyasını başka bi konuma taşı telefon gerekli hostu kendisi bulur
root yok diyor yanliz adblock kullanamaz
ozaman farklı bi sorun var demektirOtomatik güncelleme kapatmış olabilirsinBirtek bende mi var yoksa sorun genel mi? Bazı uygulamalar güncellenemiyor.

Mantıklı haklısınsil tekrar yükle iniyor mu ?
yani facebook mesengeri sil daha sonra google playden tekara indirmeyi dene belki bi bug olmuş olabilir

bu sefer uygulama verileride silinit kesin cozum lazim bu ise verileride goturmeyen bikac bise daha yazicam denesin olmazsa son care bu olursil tekrar yükle iniyor mu ?
yani facebook mesengeri sil daha sonra google playden tekara indirmeyi dene belki bi bug olmuş olabilir