Öneri Ceptelefonu Dükkanı Açmak İstiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
Ceptelefonu Dükkanı Açmak İstiyorum?
Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi alırsam çok ama çok iyi olacak. Cep telefonu satışı yapan bir dükkan açmak istiyorum. Bu açtığım dükkanda kulaklık, telefon kılıfları, Flash bellek, hafıza kartı, Şarj aletleri, TL yükleme ve aynı zamanda fatura ödeme noktası gibi işler yapmak istiyorum. Şuan da cep telefonu satışı yapmayacağım ama ileride maddi imkanım olursa yaparım. Sizce yapılacak bir iş midir? Ama dükkanda TL yüklemek için ne gibi başvurular yapmam gerekir.

by-pegasus

Üye
Isi iyi yaptiktan sonra neden yapilmasin ki

Teknolojiyi iyi takip ediyorsan
Bizim buraki telefoncular gibi ozellik bilmeden kotu korune satis yapmayacaksan tutulur bence

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
Sarangni

Sarangni

Üye
İyi iş, para da kazandırır. Özellikle aksesuar kaliteli, cihazlarla bire bir uyumlu ürünler getirirseniz uygun fiyat ile iyi işler yapılabilir.

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
Sermaye ?

• Beğen

technogamer2345

Üye
Hangi il ilce ?

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yerin önemli şuanda en iyi kar kılıf. Onun dışında kimse artık telefonculardan telefon falan almıyor zaten ve bu işi yapan çok kişi var.

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yerin önemli şuanda en iyi kar kılıf. Onun dışında kimse artık telefonculardan telefon falan almıyor zaten ve bu işi yapan çok kişi var.
Alıcılarla yani müşterilerle güvenli bir ilişki kurulursa, sattığın malzemeler konusunda piyasaya araştırması yaparak ona göre iş yerine konulursa aksesuar malzemeleri de satılır, cep telefonu da satılır.
Şu anda satış yerlerine kimsenin fazla itibar etmemesinin en önemli nedeni kazırlanırmıyım düşüncesinin yanında bir de güvensizlik var.
Özellikle ikinci el telefonların alınış ve satışında karlı işlemler yapabilirsiniz.
Arkadaşımızın dediği gibi internetten satış yerleri ile büyük mağazaların varlığından dolayı sıfır telefon satışı pek tutmaz, ya da bu konuyla ilgili iyi bir sermayen olması lazım.
Ülkemizde genellikle bir kişi ticari bir konuda iyi iş yapıyor ise, başkaları da ona bakarak aynı işe soyunuyor.
Oysa bu ticari inceliklere göre düşünülen bir şey değil.
İşi yapan kimse yaptığı işi çok iyi bilecek, gelişmeleri takip edecek, yoksa bir iki ay sonra bayrağı çeker..

• Beğen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Telefon kiliflari kulaklik mousr hafiza kar gibi seyler satilirsa on numara olir

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Teknolojiyi takip edip hicbiyerde satılmayan yeni ürünleri yurt dışından (internetten falan) getirtip satarsan herkes merak edip alır o da iyi bi satış taktiği bence bide kazık atmazsan müşterin olur mesela geçen internetten baktım asus zenfone 5 ekran 98 tl diyodu gittim bi telefoncuya sordum adam 400 tl diyo bunu yapmazsan müşterin olur emin ol ucuza satarsan çok satış yaparsın daha çok kazanırsın

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
Isi iyi yaptiktan sonra neden yapilmasin ki

Teknolojiyi iyi takip ediyorsan
Bizim buraki telefoncular gibi ozellik bilmeden kotu korune satis yapmayacaksan tutulur bence

İyi iş, para da kazandırır. Özellikle aksesuar kaliteli, cihazlarla bire bir uyumlu ürünler getirirseniz uygun fiyat ile iyi işler yapılabilir.

Alıcılarla yani müşterilerle güvenli bir ilişki kurulursa, sattığın malzemeler konusunda piyasaya araştırması yaparak ona göre iş yerine konulursa aksesuar malzemeleri de satılır, cep telefonu da satılır.
Şu anda satış yerlerine kimsenin fazla itibar etmemesinin en önemli nedeni kazırlanırmıyım düşüncesinin yanında bir de güvensizlik var.
Özellikle ikinci el telefonların alınış ve satışında karlı işlemler yapabilirsiniz.
Arkadaşımızın dediği gibi internetten satış yerleri ile büyük mağazaların varlığından dolayı sıfır telefon satışı pek tutmaz, ya da bu konuyla ilgili iyi bir sermayen olması lazım.
Ülkemizde genellikle bir kişi ticari bir konuda iyi iş yapıyor ise, başkaları da ona bakarak aynı işe soyunuyor.
Oysa bu ticari inceliklere göre düşünülen bir şey değil.
İşi yapan kimse yaptığı işi çok iyi bilecek, gelişmeleri takip edecek, yoksa bir iki ay sonra bayrağı çeker..

Telefon kiliflari kulaklik mousr hafiza kar gibi seyler satilirsa on numara olir

Teknolojiyi takip edip hicbiyerde satılmayan yeni ürünleri yurt dışından (internetten falan) getirtip satarsan herkes merak edip alır o da iyi bi satış taktiği bence bide kazık atmazsan müşterin olur mesela geçen internetten baktım asus zenfone 5 ekran 98 tl diyodu gittim bi telefoncuya sordum adam 400 tl diyo bunu yapmazsan müşterin olur emin ol ucuza satarsan çok satış yaparsın daha çok kazanırsın
Değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Teknolojiyi takip eden bir insanım, teknolojiyi afişlerde değil bizzat inceleyerek ve görerek takip ederim.

yaytas

yaytas

Üye
hocam ne yaparsan en iyisini yap o zaman tutulursun

phasan

phasan

Üye
ne yaparsan kalıtelı yap burda para kazanmak onemlı degıl cunku bı musterı memnun olursa senden zaten o senın ıcın tanıdıklarına senın dukkanın reklamı yapılır gıdıp de dırek cın malı urunler satarsan kımse senın dukkan gelmez

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Kolay gelsin de kuracakmisin isi

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cep telefonu dükkanımda TL yükleme sistemini nasıl ve nereden kurabilirim.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Turkcellin anasayfasina bak kredi kartıyla yükleniyor diye biliyorum ama yanlış olmasın yinede bak

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Bi izin falan gerekmiyor sanırım

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellin anasayfasina bak kredi kartıyla yükleniyor diye biliyorum ama yanlış olmasın yinede bak
Sadece türksel değil Vodafone Avea için TL yükleme sistemi nasıl kuracağım nerelere başvurmam gerekir?

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Bunların anasayfasina bir bak turkcell i örnek olarak yazdım

• Beğen
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Örnek olarak turkcell in tl yükleme sayfası buyur bak

Takipçi Satın Al

Üst Alt