Gereksiz Football Club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mürteza16

mürteza16

Üye
Olur başkanım. Birde takımın sözcüsü olmak isterim. :sirit:

Baydırman

Baydırman

Moderator
BAŞKAN NOKTAYI KOYDU!
Gereksiz FC Başkanı Gemi, "kimseye klüp dosyalarini sunmayacagiz, sunan olursa hangi mevkide olursa olsun işine son verecegim" dedi.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
YINE BIR SON DAKIKA HABERI "Gereksiz FC kurul ile yaptigi toplanti sona ermistir ve hersey netlik kazanmistir, ama bu isi daha da heyecannli olmasi icin aciklama isini Hasan Hasanoglu na birakip aciklama isi 1 gun ertelenmistir" diye aciklama yapti Gereksiz FC klup baskani.

mürteza16

mürteza16

Üye
Benim durumu açıklayın bana. :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
ALTI TRANSFER!
Gereksiz FC Teknik Direktörü Hasan Hasanoğlu, altı yeni transfer haberi olduğunu ancak önümüzdeki günlerde netlesecegini bildirdi.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
SON DAKIKA! "Gereksiz FC teknik direktoru Hasanoglu istifa edecek." haberleri sonucunda klup baskani Gemiden bir aciklama geldi " Bu asilsiz haberleri yapanlara inanmayiniz. Oyle birsey yoktur. Hasanoglu daha en az 3 sene bu takimdadir" diyerek son noktayi koydu.

Baydırman

Baydırman

Moderator
HASANOĞLU ZEHİR ZEMBEREK!
Kendisinin klüpten ayrılacağı iddialarını yalanlayan Hasan Hasanoğlu, "Klüp içinde bazı gazeteciler var, en yakın zamanda gönderilecekler, takımın huzurunu bozmak ve başırılarına engel olmak istiyorlar" dedi.

mürteza16

mürteza16

Üye
Lan biri bana karşı son noktayı koysun. :D

Baydırman

Baydırman

Moderator

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
FLAS HABER! Gereksiz FC isim degisikliliginemi gidiyor? Kulup baskani Gemi '' Takimin ismini begenmiyorum. Maxicep FC olarak degistirmek istiyorum. Ama kendi basima verebilecegim bir karar degil bu. Kurulu en erken toplayip bukonuda konusulacak'' Dedi.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
BOMBA HABER! Gereksiz FC dunya yildizi Messiyimi transfer edecek? Bu konuda tam bir netlik yok ama kisa surede aciklanilmasi isteniyor.
GEREKSIZ FC DE AKAN SULAR DURULMUYOR!! Her saat basi yenilenen takim kadrosu olsun ust kurul olsun herkes tikir tikir calisiyor. Bu calismalatinin devamini dilerim...
Evet bir son dakika haberi ile bultenimize ara veriyoruz. Gereksiz FC kulup baskani Gemi '' Takimimizda kostebek var. Bunu en kisa surede bulmak icin ugrasiyoruz''dedi.
SOK HABER! Gereksiz FC kulup baslani ve teknik direktoru uyuyup dinleneceklerini aciklasi. :ehe

Baydırman

Baydırman

Moderator
BOMBA HABER! Gereksiz FC dunya yildizi Messiyimi transfer edecek? Bu konuda tam bir netlik yok ama kisa surede aciklanilmasi isteniyor.
GEREKSIZ FC DE AKAN SULAR DURULMUYOR!! Her saat basi yenilenen takim kadrosu olsun ust kurul olsun herkes tikir tikir calisiyor. Bu calismalatinin devamini dilerim...
Evet bir son dakika haberi ile bultenimize ara veriyoruz. Gereksiz FC kulup baskani Gemi '' Takimimizda kostebek var. Bunu en kisa surede bulmak icin ugrasiyoruz''dedi.
SOK HABER! Gereksiz FC kulup baslani ve teknik direktoru uyuyup dinleneceklerini aciklasi. :ehe
@Marco Laren Cişe gitsek onu bile haber yapacaklar yahu :D bu köstegi çabucak yakalamaliyiz baskanim :oke:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Son gunlerde CIA ve FBI dan aldigimiz destekle kostebegi son hizda bulmaya calisiyoz

Baydırman

Baydırman

Moderator
Transfer dedikoduları oyuncuların performansını düşürdü!

TRANSFER'İN İKİSİ TAKIM İÇİ!
Murteza takımın başkan yardımcılığına, Serhan ise sportif direktörlük görevine getirildi.
Messi, Gereksiz FC'de!
7 Oyuncu gitti, yerleri Hasan Hoca'nın listesi ile doldu.

16Bursalı16

Üye
Ben yeniyim bende takıma girebilirmiyim

Baydırman

Baydırman

Moderator
Ben yeniyim bende takıma girebilirmiyim
Evet :oke:
Hazırlık maçı Gereksizler'in!

HARUN BEŞİKTAŞ'TA!
Orta sahada forma giyen oyuncumuz, Besiktas takımına 21.9 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu!

Serhan

Serhan

Üye
Şimdide FTS yemi geçtin :ehe
Ben Fifada yapim bi

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Haberleri aciklamayacakmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt