Note 3 N-9000Q Sıcaklık Değeri Normal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

cagri065

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 N-9000Q Sıcaklık Değeri Normal mi?
Arkadaşlar, Antutu Ben ile telefonu test ettim, sıcaklık 98 dereceye çıktı normal mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Nasıl ölçtünüz
Hmm bi ısı tabancası ile ölçün 80 70 derelere çıkıyorsa normal değil

cagri065

Üye
    Konu Sahibi
2 ısı ölçer programı ile denedim ikiside aynı dereceyi gösterdi.
Note 3 lerde ısınma sorunu var diye biliyorum. Ama bu ısı normal mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hayır hiç normal değil

BurakTura

BurakTura

Üye
Bencede Note 3 'de öyle bir sorun olcağını sanmam yani bu kadar fazla ısınması gibi hiç görmedim samsunglarda ama z3 te veya lg g3 te 70 derece ve 80 derece gördüm

djdeycan

djdeycan

Üye
Merhabalar , Note 3 lerde ısınma sorunu diye bişey yoktur her telefon ısınır fakat 60 ile70 derece arası normal üstü risklidir buda şunu göstermekte telefondaki termal koruma çalışmıyor şu şekilde anlatayım eski bi laptop düşünün 3 gb ram 2 çekirdekli veya 4 çekirdekli intel işlemci 1.5 ghz kocaman bi fanı var sizdeki cihaz 4+4 toplamda 8 çekirdek ve 1.9+1.3 ghz işlemci hızı var ufacık bi alanda toplanmış ve fanı yok ısınması normal fakat aşırı ısındığında yanmaması ve arıza çıkarmaması için termal koruması var yani işlemci gücünü düşürüyor buda mesela oyun oynarken kasmaya başlar filan ama antutu testi çok farklıdır siz birdeoyun oynayın mesela asphalt 8 indirin marketten bi 15 dk oynayın sıcaklık tekrar o derecelere cıkarsa riskli bi durum var yedek alıp telefonu sıfırlayın yeni yazılım yükleyin hala düzelmezse yangın çıkarabilir

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

cagri065

Üye
    Konu Sahibi
Deniycem tekrar yazarim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 kullanıyorum Lollipop sürümü hariç ısınma gibi bir durum ile karşılaşmadım.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben de Snapdragon işlemcili Note 3 var. Cihaz ısınmıyor hatta bu anlamda en az ısınan cihazım diye bilirim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
snapdragon s800 benim cihazda yanıyor (fazla abartmayayım max el terletiyor ama ekranı sarartır mı korkusu sürekli içimde)

Sarangni

Sarangni

Üye
snapdragon s800 benim cihazda yanıyor (fazla abartmayayım max el terletiyor ama ekranı sarartır mı korkusu sürekli içimde)

Benim ki ısınmıyor cihaza çok yük bildirecek işlemciyi zorlayacak oyun oynamıyorum. Kuzen de G2 var oda S800 ama o şikayetçi sıcaklık konusunda.

cadimm

cadimm

Üye
Note3 lere ısınma sorunu herkeste var. Olmayan telefon yok. Ama sen aşırı ısındığını düşünüyorsan servisine götür. Bende de aşırı ısınma sorunu vardı servise götürdüm ana kartını değiştirdik dediler. Bir servisle görüşmenizi tavsiye ederim

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
70-80 dereceye çıkarsa hiçte Normal degil .

Üst Alt