Alınık Lumia 1520 Satan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Satan Var Mı?
Merhaba arkadaşlar. Lumia 1520 arıyorum sağlam kutulu fiyatı da uygun olursa (2.el piyasasını biliyorum) bir şekilde satan var mı acaba?

braayn

braayn

Üye
Uğur ben Lumia 930 almak istiyorum fakat L1520 ile birebir takas teklifi şuan için almadım.Şöyle birşey yapılabilir ben sahibinden L930 fiyatlarına bakayım en ucuz fiyat ne ise sanada o fiyattan teklif ederim.

sametcvdr

sametcvdr

Üye
8-9 ay civarında garantili beyaz renk lumia 1520 var. 950 tl ye vermeyi düşünüyorum yakında konuda açaçam buraya.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Uğur ben Lumia 930 almak istiyorum fakat L1520 ile birebir takas teklifi şuan için almadım.Şöyle birşey yapılabilir ben sahibinden L930 fiyatlarına bakayım en ucuz fiyat ne ise sanada o fiyattan teklif ederim.

8-9 ay civarında garantili beyaz renk lumia 1520 var. 950 tl ye vermeyi düşünüyorum yakında konuda açaçam buraya.

Merhaba arkadaşlar, dün gündüz başka bir siteden bir arkadaşla anlatık. L1520 sarı full kutulu ve 1 yıllık garantisi var 1.100₺'den 950'ye anlaştık yaa :( yine de teklifleriniz için teşekkür ederim. :)
he sağlam L930 bakıyorsan ben araştırırken bi tane de fav.a eklediğim var tabi sen yine araştır yeni ilanlar yayınlanmıştır. L930'un ilan açıklamalarını muhakkak oku, daha büyük veya L1520 ile takasa girmek isteyenler çok oluyor. fiyatta da pazarlığı unutma he :gul:

Bu arada, cihazı elime geçince ss atarım.

cihaz bu:aksesuarlı ss'ler de var da, önemli olan cihaz x)

• Beğen
Tepkiler: braayn
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Su
Merhaba arkadaşlar, dün gündüz başka bir siteden bir arkadaşla anlatık. L1520 sarı fu ll kutulu ve 1 yıllık garantisi var 1.100₺'den 950'ye anlaştık yaa :( yine de teklifleriniz için teşekkür ederim. :)
he sağlam L930 bakıyorsan ben araştırırken bi tane de fav.a eklediğim var tabi sen yine araştır yeni ilanlar yayınlanmıştır. L930'un ilan açıklamalarını muhakkak oku, daha büyük veya L1520 ile takasa girmek isteyenler çok oluyor. fiyatta da pazarlığı unutma he :gul:

Surface pro 2 ile takas olur mu cihazi 2 800tl ye aldim. 300 tl lik klavyesi de mevcut

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Su

Surface pro 2 ile takas olur mu cihazi 2 800tl ye aldim. 300 tl lik klavyesi de mevcut
Bana mı diyorsun ve Neyle L1520 ile mi? arkadaşım cihazı daha yeni alacağım ne tabletinden bahsediyorsun :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar, dün gündüz başka bir siteden bir arkadaşla anlatık. L1520 sarı fu ll kutulu ve 1 yıllık garantisi var 1.100₺'den 950'ye anlaştık yaa :( yine de teklifleriniz için teşekkür ederim. :)

Cihazı aldığınız için konuyu kapatalım mı ? :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve oznkrts
braayn

braayn

Üye

sarıda çok ii duruyor bea

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt