Haber Sony Android 6 Marshmallow Güncelleme Takvimi

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aosp istesem gider yarı fiyatına Nexus 5 alırım ne bu trip?

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Touchwiz istesem gider samsung alırım, o zaman sony güncellemesi başlığının altında attığınız bu trip ne ki

Luck Star

Luck Star

Üye
Touchwiz istesem gider samsung alırım, o zaman sony güncellemesi başlığının altında attığınız bu trip ne ki
Arayuzun bos olmasini savunan sensin. Biz bos oldugu icin guncelleme vermeli diyoruz.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
züğürt tesellisi desem tam oturur mu ki

0MG90

0MG90

Üye
Arayüz boş veya değil abartılacak bir tarafı yok. Sonuçta Sony güncelleme veriyor mu, veriyor. Aosp'a yakın diye daha kolay güncelleme verir mantığını geçin bi kere. İsteyen firma istediği cihaza güncelleme verir ama işlerine gelmiyor, uğraşmak istemiyorlar. Onlar güncelleme istersen yeni cihaza geç der, biz kullanmaya devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Luck Star

Luck Star

Üye
4.2.2 den sonra kitkat ve lolipop cikti yani 2 tane . sony yeni surum cikardi da haberimiz mi yok ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony google'ı satin almis 2 surum yeirne 4 surum vermis arkadaslar ben burdan bunu anliyorum.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Arayüz boş veya değil abartılacak bir tarafı yok. Sonuçta Sony güncelleme veriyor mu, veriyor. Aosp'a yakın diye daha kolay güncelleme verir mantığını geçin bi kere. İsteyen firma istediği cihaza güncelleme verir ama işlerine gelmiyor, uğraşmak istemiyorlar. Onlar güncelleme istersen yeni cihaza geç der, biz kullanmaya devam ederiz.
Sen once bir uygulamayi kitkattan lollipopa port etmeyi dene ve zorlugunu anla sonra samsung ile lg ye bak. Debloat yapmaya kalksan 450 uygulama var bunlari portlamayi dusun. Sonyde ne var simdi ? Biz veremez demiyoruz vermesi lazim diyoruz.

0MG90

0MG90

Üye
Konuyu daha fazla kirletmeyin. Güncelleme alıyor konusu bu, gidin başka konu açın o zaman. Nerde Sony konusu var oraya kötüleyici yorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yapabildigin tek sey bu zaten cevap verecek lafin olmadiginda bunu yaparsin. Butun forum tanidi seni sen bilmesen de...

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Kapitalizmin insanları getirdi nokta bu olmalı cidden, samsung sırf yeni bir telefon diye atıyorum 1 ram 1.2 ghz telefona sonraki güncellemeyi verir fakat s4 e vermez.neden? eskimiştir.sony kalkar 3 yıllık telefonuna güncelleme verir. Samsung veya benzeri firmanın kullanıcısı vermesi lazım der.peki bunu diyen kendisi güncelleme alır mı? güncelleme dışında herşeyi alır tabi ki.

Sonra ver babam cyanogen, miui, flyme. İki gün sonra abi brick oldu telefonum.

Yazdıklarım senaryo olmamakla beraber, yaşanmış ve yaşanmaya devam eden benzer olaylardan sadece biridir.

0MG90

0MG90

Üye
Ya bi defol git. Sen hala eleştiri yaptığını san, Sony düşmanıyım de olsun bitsin bari. Gelmiş portlamak çok zor falan filan yazmış. Sana ne zorsa, yine yazıyorum güncelleme vermek isteyen verir. Firmalar boşuna cihaz çıkarmıyor. Her şeye de cevabı var. Ne ağızmış arkadaş.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sanırım son listede s5 de yoktu onu da belirtelim :D

0MG90

0MG90

Üye
Bütün forum dediğin en fazla 15 kişi. Hala burayı aktif forum san sen. Önceki konuda yazdıklarımı git yine oku. Senden rahatsız olan kaç kullanıcı var burada git bi say.

Luck Star

Luck Star

Üye
Kapitalizmin insanları getirdi nokta bu olmalı cidden, samsung sırf yeni bir telefon diye atıyorum 1 ram 1.2 ghz telefona sonraki güncellemeyi verir fakat s4 e vermez.neden? eskimiştir.sony kalkar 3 yıllık telefonuna güncelleme verir. Samsung veya benzeri firmanın kullanıcısı vermesi lazım der.peki bunu diyen kendisi güncelleme alır mı? güncelleme dışında herşeyi alır tabi ki.

Sonra ver babam cyanogen, miui, flyme. İki gün sonra abi brick oldu telefonum.

Yazdıklarım senaryo olmamakla beraber, yaşanmış ve yaşanmaya devam eden benzer olaylardan sadece biridir.
Sony fazla satis yapsa satis politikasi yuzunden emin ol aynisini yapardi. Ayrica ungda sadece international olmayan cihazlar madur oluyor. Halen aliyor guncelleme. Lg zaten aliyor. Samsungun stepnesi kadar satis yapamayan bir firma guncelleme verip musteri toplamak zorunda.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bir yanlışı daha düzeltmek istiyorum Z 2.5 yıllık telefon dur 3 değil

Luck Star

Luck Star

Üye
Bütün forum dediğin en fazla 15 kişi. Hala burayı aktif forum san sen. Önceki konuda yazdıklarımı git yine oku. Senden rahatsız olan kaç kullanıcı var burada git bi say.
Biz burada takiliyoruz burada konusuyoruz keyfimizin kahyasimisin ? Seni cok iyi cozdum elalemin ne dedigine bakan tiplerdensin. Kendi dusunceni baskalarinin goruslerine gore degisebiliyorsun. Bu saatten sonra dogru konussanda takmam bu zamana kadar bos bos yazilarini okuduk forumu kirletiyosun diyip isin icinden cikiyor. Konu sahibine neden gec yorum atiyosun diye sorguya ceken koyluye bak sen.

0MG90

0MG90

Üye
Yeminle komiksin :D şimdiye kadar yorumlarımı takip etmiş sapığa bak :D Sen git yine önceki konuda yazdıklarımı oku. Yorumların bir gram umurumda değil bundan sonra git Sony kötüle dur millet zaten anlar Sony düşmanı olduğunu. Bu insanlarla işim olmaz, vakit kaybısınız.

Üst Alt