Warface Oynayanlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Warface Oynayanlar Kulübü
Kulübe tüm warface oyuncuları katılabilir :oke:
Bu konu altında video, screenshot, yenilik/güncelleme gibi paylaşımları yapabilirsiniz. Oyun hakkında konuşabilirsiniz :)
Katılmak isteyenler özel mesaj atarlarsa ekleyebilirim.

WARFACE OYNAYANLAR KULÜBÜ ÜYELERİ

1- @KRİMİNOLOJİ

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Zamanında oynamıştım. İçeriği nedir hatırlamıyorum pek. Türkçe olması ayrı bir eğlence katıyor.

• Beğen
Tepkiler: KRİMİNOLOJİ

Karavelaa

Üye
Kulübe tüm warface oyuncuları katılabilir :oke:
Bu konu altında video, screenshot, yenilik/güncelleme gibi paylaşımları yapabilirsiniz. Oyun hakkında konuşabilirsiniz :)
Katılmak isteyenler özel mesaj atarlarsa ekleyebilirim.

WARFACE OYNAYANLAR KULÜBÜ ÜYELERİ

1- @KRİMİNOLOJİ
Geçen gün indirmeyi başlatmış idim. Bakalım inince oynamaya başlayacağım. Ekle benide :D. Nasıl oyun güzel mi ?

Koradam

Üye
Warfaceyi kapalı betasindan beri oynuyorum bence mmofps olarak şuan en başarılı dinamiklere sahip

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün indirmeyi başlatmış idim. Bakalım inince oynamaya başlayacağım. Ekle benide :D. Nasıl oyun güzel mi ?
Özelden nick verirsin sonra ustalar kanalına geçtiğinde oynarız pvp . PVE ye her rütbeden adam girebiliyor :oke:
Warfaceyi kapalı betasindan beri oynuyorum bence mmofps olarak şuan en başarılı dinamiklere sahip
Her şey efsane oyunun fakat en büyük sorunları. BUG,HİLE bunlarda oyun hala betada olduğu için görmezdn gelinebilir

Koradam

Üye
Özelden nick verirsin sonra ustalar kanalına geçtiğinde oynarız pvp . PVE ye her rütbeden adam girebiliyor :oke:

Her şey efsane oyunun fakat en büyük sorunları. BUG,HİLE bunlarda oyun hala betada olduğu için görmezdn gelinebilir
Evet belli olmasada oyun halen acik betada
Cryengine kompleks bi oyun motoru bugların cozulmesi zaman alabilir pve de ki bazı buglar dışında oynayisimi engelleyen bug yasamadim acikcasi
Warfacede ki ses grafik silah modifikasyonu her şeyi yerinde olan bir oyun etkinlik konusunda crytek biraz pasif kalıyor bunu da arttirsalar tam olacak

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Evet belli olmasada oyun halen acik betada
Cryengine kompleks bi oyun motoru bugların cozulmesi zaman alabilir pve de ki bazı buglar dışında oynayisimi engelleyen bug yasamadim acikcasi
Warfacede ki ses grafik silah modifikasyonu her şeyi yerinde olan bir oyun etkinlik konusunda crytek biraz pasif kalıyor bunu da arttirsalar tam olacak
Güncellemelerden sonra etkinlik yapıyorlar mutlu saatler ama daha başka etkinlikler olması iyi olur

Karavelaa

Üye

Bayağı sardıda PVP,PVE olayı ne anlamadım. Ve çok zor buluyor odayı az kişi mi var ?

Koradam

Üye
Bayağı sardıda PVP,PVE olayı ne anlamadım. Ve çok zor buluyor odayı az kişi mi var ?
Pve botlara karşı oyun oluyor oyunun hikâyesine gore oynuyorsun PvP ise normal karşılaşmalar oluyor etkinlik dışında (mutlu saatler) pve atan sayısı az olur

Karavelaa

Üye
Pve botlara karşı oyun oluyor oyunun hikâyesine gore oynuyorsun PvP ise normal karşılaşmalar oluyor etkinlik dışında (mutlu saatler) pve atan sayısı az olur
PvP de çok az. Burdaki kullanıcı adımla aynı ekleyin beni. ;)

Koradam

Üye
PvP de çok az. Burdaki kullanıcı adımla aynı ekleyin beni. ;)
Yarın öğle saatlerinde açık olurum bu arada cryrek in moba oyunu Area Of Fate i oynamak isteyen varsa mesaj atsin 4 key var elimde

Karavelaa

Üye
Yarın öğle saatlerinde açık olurum bu arada cryrek in moba oyunu Area Of Fate i oynamak isteyen varsa mesaj atsin 4 key var elimde
Steam oyunumu ?
@Koradam oyuna baktımda güzele benziyor. Varsa yolla gelsin. :ehe

Koradam

Üye
Şuan oyuna girebilirim var mı giren :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt