Telefon Tavsiyesi Telefon alacam kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

diyar11

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacam kararsızım
Selamun aleyküm

Arkadaşlar 1200 tl bütçem var

kendıme ve kardeşime telefon alacam
Kendım için 900 kardeşim için 300 bütçe ayırdım
orjinal kaçak 2.el xperia z2 850 tl civarı oluyor malum sıfır fiyat yüksek

Kardeşm içinde s3 mini düşünüyorum oda kaçak olacak kafam karışık biraz danışmak istedim siz olsaydınız ne yapardınız
Kardeşm sadece internette falan gezinir pek oyun falan oynamaz
Ben oyun internet ve özellikle kamerayı çok kullanıyorum ve telefonun biraz uzun ömürlü olması gerekiyor
Siz ne önerirsiniz Bütçe 1200 den yukarı çıkmaz

Ve eğer alırsam 2.el alırken nelere dikkat etmeliyim çalıntı ihtimaline karşı ne yapmalıyım

0MG90

0MG90

Üye
Kendine General Mobile 4G kardeşine de Lumia al

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Karavelaa

Üye
Selamun aleyküm

Arkadaşlar 1200 tl bütçem var

kendıme ve kardeşime telefon alacam
Kendım için 900 kardeşim için 300 bütçe ayırdım
orjinal kaçak 2.el xperia z2 850 tl civarı oluyor malum sıfır fiyat yüksek

Kardeşm içinde s3 mini düşünüyorum oda kaçak olacak kafam karışık biraz danışmak istedim siz olsaydınız ne yapardınız
Kardeşm sadece internette falan gezinir pek oyun falan oynamaz
Ben oyun internet ve özellikle kamerayı çok kullanıyorum ve telefonun biraz uzun ömürlü olması gerekiyor
Siz ne önerirsiniz Bütçe 1200 den yukarı çıkmaz

Ve eğer alırsam 2.el alırken nelere dikkat etmeliyim çalıntı ihtimaline karşı ne yapmalıyım
900 TL'ye temizinden g2 bulursun.s3 minilerde 200-300 tl arası şuan.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
2.el alırken bir sözleşme yaptırıyorlar genelde xx marka xx model xxxxxx imeili cihazı xxxxx tc kimlik no lu xx xx isimli şahısa sattım diye ad soyad imza bir de karşıdakinden tc kimlik fotokopisi alman lazım diğer türlü başına gelmeyen kalmaz ayrıca imei nin btk kaydına bak kutudaki ile telefonun pilinin altındaki ve yazılımdaki birbirini tutuyor mu ona bak.yaşın 18 den küçükse zaten bunları yapsan dahi geçerliliği yok sanırım

diyar11

Üye
    Konu Sahibi
18 den gün alıyorum

g2 güzel ama kasası sağlam gelmiyor kardeşim için s3 minide karar kıldım.
ben hala kararsızım

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Kardeşin illaki android mi kullanacak al bir nokia işini görsün

oznkrts

oznkrts

Üye
Kendin için asus bak bence hem kaçakla köçekle uğraşmamış olursun

diyar11

Üye
    Konu Sahibi
Kendin için asus bak bence hem kaçakla köçekle uğraşmamış olursun
zenfone 2 düşündüm aslında bütçemi biraz daha zorlayıp 16 gb lik modelini alabilirm ama boyutu fazla büyük geldi bana o yüzden vazgeçtim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi sen düşündüklerini yaz ki biz sana bunu al dediğimizde onunn şununu beğenmiyorum şunun orası hoşuma gitmiyor diye cevaplar yazmayasın

bence z2 veya g2 32gb alabilirsin

diyar11

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sen düşündüklerini yaz ki biz sana bunu al dediğimizde onunn şununu beğenmiyorum şunun orası hoşuma gitmiyor diye cevaplar yazmayasın

bence z2 veya g2 32gb alabilirsin

Ben z2 veya m8 düşünüyorum ama sıfır fiyatları yüksek o yüzden 2.el veya kaçağa yönelmek zorunda kalıyorum
Aslında z1 indirimde şuan ama kasaya göre ekran küçük geldi yani z2 de kasaya göre ekran geniş ama z1 de çok boşluk var ve z2 daha üst model o yüzden z2 istiyorum
htc one mini 2 yide beğeniyorum daha karar veremedim öyle tam karar vermeden gidip almak istemiyorum çünkü en son telefonumu 4 yıl önce aldım sürekli telefon değiştiren biri değilim.

2.el iphone 5 64 gb ler 1000 tl ye satılıyor aslında onuda düşünüyorum ama 2.el konusunda sıkıntı çıkar uğraşırsın yazık olur parana diyorlar kafam karışuıyor

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
Arkadaşım bütçenin sıkıntı zaten Son model telefondu bulamazsın z1 emin ol gayet iyi ve kullanışlı kasasında o kadar rahatsız etmiyor şuan kullanıyorum zaten gayet başarılı sorunsuz bir telefon

csbaz

csbaz

Üye
Zenfone 5 adamdır [emoji106] [emoji4]

Üst Alt