Uygulama lucky patcher hata

Sponsorlu Bağlantılar

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
lucky patcher hata
Arkadaşlar lucky patcher ile bir uygulama yamalamaya çalıştığımda en sonunda apk dosyasına odex oluşturmak için yeterli depolama alanı yok hatasını alıyorum yardımcı olur musunuz

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Arkadaşlar lucky patcher ile bir uygulama yamalamaya çalıştığımda en sonunda apk dosyasına odex oluşturmak için yeterli depolama alanı yok hatasını alıyorum yardımcı olur musunuz
Araçlardan düzeltmeler ve yedeklemeleri kaldır seçeneğini tıklatıp yeniden başlat.bak bakalım düzelecek mi?

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef olmadı.

smartphone007

smartphone007

Üye
Ayni hata bende de var. Sürüm 5.6.8 mi?

AIS

AIS

Üye
lucky patcher de araçlar-düzeltmeleri ve yedeklemeleri kaldır tıkla sonra lucky patcher de araçlar-dalvik belleğini temizle ve yeniden başlat tıkla

mabdussamed

mabdussamed

Üye
o yöntem işe yaramadıysa hiç uğraşmaya değmez , cihazı sıfırla gitsin

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
o yöntem işe yaramadıysa hiç uğraşmaya değmez , cihazı sıfırla gitsin
Seçenekler düzenlenmiş apk bölümünden yapacağınız işlemi seçip yapın daha sonra SD card luck patcher modified klasörinden apkyi kurun olacaktır.uzun yöntem ama işe yarıyor.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
O hatayi ben de hep alırım ama islem ise yariyo nasilsa diye hic uzerinde durmadım...

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatayı alan varsa sisteme taşıyın daha sonra bu uygulamaya benzer uygulama varsa yani çalışabilecek bir uygulama varsa kaldırın.odex düzenlemesini kaldırın.sorun çözülecektir

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Hatayi hep alırım ama hicbir sorunla karsilasmadim.. ne sorun oluyo bu hatada acaba.?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Yeterli depolama alani yok diyodu tamam diyip kapatiyodum zaten genelde yuzde 28 sansiniz var vs yazio girip bakiyorum yama tamamlanmış...

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
[Qyaz="gkhn7, post: 7731537, member: 565828"]Yeterli depolama alani yok diyodu tamam diyip kapatiyodum zaten genelde yuzde 28 sansiniz var vs yazio girip bakiyorum yama tamamlanmış...[/QUOTE]
O yazi gelmiyordu bizde .

tusubasa

Üye
depolama alanı uygulama cok yuklu olması demektir bi kac tane uygulama dahili hafızdan kaldırın silin mesela telefonda 25 uygulama varsa zaten depolama alanı dolmuş demektir normal olarak 10 ile 15 uygulama kulanın cunku lucky patcher uygulama odexlerken bi uygulama daha yuklediğini gosteriyor yani 5 uygulama odexledin satın alma yamaladın telefonda 5 uygulama yok 5+5 10 uygulama yuklu demektir uygulma az varsa 10 varsa diyelim 5 tane odexli ise bu odexli olanlarda 2 3 tane kaldırın sorun yuzde yuz cozulur en garanti olan apk duzenlersek yani silip duzenledimiz odexledimiz apk yuklersen ozaman 1 uygulama yuklemiş oluruz yok yuklemeyip direk kurulu apk uzerine işlem yaparsak 2 veya 3 uygulama yuklemiş gibi olursunuz tşkler kolay gelsin

H0lligan

Üye
uygulama sd kart daysa normal cihaza taşıyın

Takipçi Satın Al

Üst Alt