Cihanî Sultan
Üye
Sonunda ilk Oyunum Google Play Store'da!
Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce unity 3d ile oyun yapmaya başlamıştım ancak birçok aksilik hatalı düşünceler vs tam bir oyun ortaya koyamadım. Şimdi ise sevimli bir yılan oyunuyla karşınızdayım!
Uzun süren araştırma ve denemelerim sonucu elle tutulur bir oyun yapmayı başardım.
Oyunda 3 çeşit yumurta var : altın, gümüş, normal.
Yılan yumurtaları yemeli zira uzun süre aç kalırsa ölüyor. Aynı zamanda engellere çarparsa da ölüyor.
Klasik yılan oyununun daha yeni, zor ve güzel hali diyebilir. Altın yumurta 5, gümüş yumurta 3 ve normal yumurta 1 puan değerinde. En yüksek skoru yapan kazanır. 4 farklı seviye var.
Ayrıca kendimin oyunda en beğendiği kısmı oyunun müzikleri. Yaparken çok zevk aldım ve şimdi oynarken de zevk alıyorum. Sizden ricam bana destek olmanız.
İyi günler MaxiCep ailesi.
-Cihani Sultan
Oyun linki ve görüntüleri :
Uzun süren araştırma ve denemelerim sonucu elle tutulur bir oyun yapmayı başardım.
Oyunda 3 çeşit yumurta var : altın, gümüş, normal.
Yılan yumurtaları yemeli zira uzun süre aç kalırsa ölüyor. Aynı zamanda engellere çarparsa da ölüyor.
Klasik yılan oyununun daha yeni, zor ve güzel hali diyebilir. Altın yumurta 5, gümüş yumurta 3 ve normal yumurta 1 puan değerinde. En yüksek skoru yapan kazanır. 4 farklı seviye var.
Ayrıca kendimin oyunda en beğendiği kısmı oyunun müzikleri. Yaparken çok zevk aldım ve şimdi oynarken de zevk alıyorum. Sizden ricam bana destek olmanız.
İyi günler MaxiCep ailesi.
-Cihani Sultan
Oyun linki ve görüntüleri :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Daha iyilerini de yaparım inşallah
tebrik ederim.