Bu Gereksiz Mesajlara artık bir SON verilmeli?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gökhan_er

Üye
    Konu Sahibi
Bu Gereksiz Mesajlara artık bir SON verilmeli?
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN!

Bölüme bakıyorum ancak o kadar gereksiz mesajlar varki insanın foruma giresi gelmiyor. Bölümün Adı Gereksiz Mesajlar fakat Yöneticiler bile bu kadar gereksiz mesaj atılması için açmamıştır burayı. Konuyu Buraya açma sebebim ise Şaka amaçlı değil , Sadece Bölüme girenlerin görmesi için buraya açtım. Bölümün amacı gereksiz , saçma sapan mesajlar değil , Yeni özellik eklendiğinde denenmek için açıldı Veya Muhabbet etmek için fakat siz gerçekten herşeyi bozmuşsunuz. Peki Gereksiz Mesajların Zararı Ne olabilir , siz bi konu açıyım da belki mesaj gelir diye konu açıyorsunuz ancak Asla zararları düşünmüyorsunuz.

Peki Ne Gibi Zararlar olabilir:
En Basiti Son Konular bölümünü Boşu boşuna meşgul ediyorsunuz , kullanıcı yararlı ararken ''Oha olana bak , Şok şok'' gibi başlıklı konuları görünce merak edip giriyor ve Mesajı görünce foruma giresi gelmiyor forumdan soğuyor. Siz Forumda tanınayım diye konu açtığınızda Sürekli Ziyaretçi kaçırıyorsunuz forumdan. İsminiz gözükünce mod olmuyorsunuz lütfen bu mesajımı dikkate alın. Çünkü artık Ziyaretçiler foruma giresi gelmiyor , çocuk sitesi diyip kaçıyor. Yaşınıza göre davranın lütfen. Muhabbet için zaten bir sabit konu mevcut hatta birtane'de Gece konusu mevcut siz bu konular varken saçma sapan Muhabbet konuları açmaya başlamışsınız Gerçekten forum sürekli düşüyor. Yararlı diye girdiğim Son Konular Bölümünden saçma sapan yazılar çıkıyor. Başlıkları girelim diye birde yararlı gibi gösteriyorsunuz , sıkıldık artık Güldürmüyorsunuz kimseyi artık bunları düşünün ve Son konular bölümünü saçma sapan şeylerle meşgul etmeyin birde ifadelerle olan konular mevcut bunlar ne?
Ne gibi yararı mevcut bize , Hiçbir yararı yok. Ne Güldürüyor nede birşey öğreniyoruz. Konuları gördükçe forumdan çıkasım geliyor ancak artık gerçekten yeterli , ''.'' diye konu açıp '':)'' gibi ifadelerle yukarı taşıyorsunuz. Bunlar nedir ya? Konunuza biri girince mod mu olacaksınız , forumun yöneticisi mi olacaksınız ne olacak? Gerçekten artık Yeter! , Yararlı Konuları aşağılara çekiyorsunuz , Sizin Saçma sapan konularınız yukarı çıkıyor. Nasıl bir düşüncesizlik bu. Bir kullanıcı yararlı konu gördüğünü sanıyor ve sizin saçma sapan konunuz çıkıyor karşısına. Bunlarla kimbilir ne kadar çok karşılaşıyorlar. Kendinize Çeki Düzen verin artık lütfen. Son Konular Bölümünü Meşgul ediyorsunuz artık anlayın !LÜTFEN!

Peki Bu Zararlarınız Sadece Son Konular Bölümünü Meşgul etmekle mi kalıyor ? TABİKİ HAYIR
başka ne gibi zararı olur , hiç düşünmüyorsunuz , sadece konu açıyorsunuz , Sitenin çökmesini sağlayan temel konulardan biride Konu açmaktır. Tabiki bunu biz farketmiyoruz ve zararı yok diyoruz ancak site her çöktüğünde bir hatadan değil. Bu Dediğim konu açmaklada alakalı. Konu açmak hatanın büyümesini tetikler. Tek konu açmak evet zararı yok fakat sistemsel bir hata olduğunda Sunucu Yoğunluğu(Konular , mesajlar vs.) bunu etkiliyor ve Sistem Çöküyor. Site kaç kere çöktü kaç kere bakım yapıldı tabi siz uğraşmıyorsunuz banane diyorsunuz ama Yöneticiler bunu çözmek için uğraşmak zorunda kalıyor.
Gereksiz Mesajlar Bölümü 976 sayfa , bu nasıl etkiler peki hiç düşünmediniz sanırım. Biraz Artık düşünün lütfen , tek siz yoksunuz , siteyle uğraşan yetkililer sizin yüzünüzden sürekli uğraşmak zorunda kalıyor. Siteye bi saçma mesaj yazıyım diye siteye zarar veriyorsunuz. Gerçekten YETER artık bu konuları görmek istemiyoruz.

Ayriyetten Bu bunlarla'da kalmıyor bir diğer zararı ise;
Kullanıcı yararlı diye Son konulardan bakıyor , giriyor ve bir bakıyor saçma sapan mesaj görüyor. Bu Ona Zaman kaybettiriyor , Ziyaretçilerin ve Üyelerin Vaktini Boşu boşuna çalıyorsunuz gerçekten çok sıkıldık artık bölümü o kadar çok yanlış kullanıyorsunuz ki. VAKTİMİZİ çalıyorsunuz bunu artık anlayın lütfen bu konuları açıp bizim vaktimizi çalmayın. Gereksiz/Saçma Sapan Konulara girelim diye İlgi Çekici Başlık açıyorsunuz. Tabi sizin için değersiz ancak kullanıcı için değerliyse o zaman Bu yaptığınız gerçekten kötü birşey. Tek siz yoksunuz , Biraz başkalarını da düşünün.

Ve Bu kadar Zararı var Ancak Bir Zararı Daha Var;
Kullanıcı Yararlı Diye Girdiği Konuya baktığında bir bakıyor gereksiz bu ona hem zaman kaybı hemde Kotasını yiyorsunuz. Ülkemizde AKK mevcut bildiğiniz gibi , Bu kullanıcı bunları görüp tıkladığında AKK'Sini yiyorsunuz ve internet hızı sizin yüzünüzden hemen düşüyor. Bu kadar zararlı birşey yapıyorsunuz birde gülüyorsunuz forumlarda Tek kendiniz yoksunuz lütfen Düşünün Tek siz yoksunuz. bu yüzden biraz empati kurmanız iyi olacaktır. şaka şaka gereksizliğe devam.

Sanırım Bu kadar Yazmam Yeterli Olmuştur.
işinize gelmeyince okumassınız :)
 


Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Öyle olması gerekseydi Adminler zaten yapardı.
Edit: Sadece 3-4 cümle okudum
 
Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Gofrettin115

gökhan_er

Üye
    Konu Sahibi
Ya anladım zaten sitede konu yoğunluğu sunucu dayanamaz fasa fiso. Adminler bir şey dememişken senin bu konuyu düşünmen çok saçma.
Son cümleyi oku bari
yüzünüzden hemen düşüyor. Bu kadar zararlı birşey yapıyorsunuz birde gülüyorsunuz forumlarda Tek kendiniz yoksunuz lütfen Düşünün Tek siz yoksunuz. bu yüzden biraz empati kurmanız iyi olacaktır. şaka şaka gereksizliğe devam.
 
Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Hmm :d Daasadsa
 
Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Şimdi okudum :D
 
  • Beğen
Tepkiler: gökhan_er

Karavelaa

Üye
Hepsini okumadım ama gereksizlerde bile gereksiz konu var.Haklısın :ok2:
 
Jus7ice

Jus7ice

Üye
arkadaş kendini forum sahibi sanıyor galiba :hmmm
 

gökhan_er

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kendini forum sahibi sanıyor galiba :hmmm
Benim artık foruma girmemem gerekiyor haklısın. sonuçta sen önemli birisin ben değersiz. yeni üyeyim tanıdığımda yok istediğin gibi aşağılayabilirsin(!)
 
Jus7ice

Jus7ice

Üye
aşağılamak ?
tanıdığın olmamasından değil tamamen foruma aykırı konuşuyorsun aslında tanıdığın olmamasının sebebi sensin yeni olman değil
 
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
adam son cümlede şaka yaptığını belirtmiş
 

gökhan_er

Üye
    Konu Sahibi
aşağılamak ?
tanıdığın olmamasından değil tamamen foruma aykırı konuşuyorsun aslında tanıdığın olmamasının sebebi sensin yeni olman değil
benim ? , 2 günde kimse kimseyle tanışamaz. zaten senin'de olduğu yok hala . 4-5 kişi bulupta tanıdığım var diyorsan senin sorunun.
 
Jus7ice

Jus7ice

Üye
tanıdıklarımı buraya etiketlemek saçma olurdu 2 günde kimle nasıl tanıştığımı ise bilemezsin
 
Jus7ice

Jus7ice

Üye
kesinlikle
 
minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar nedir bu sürekli tartışma hali?

Eğer bir şikayetiniz var ise şikayet butonu kullanırısnız; site için bir öneriniz varsa da "site hakkında" bölümüne öneri konusu açabilirsiniz.

:locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt