Samsung galaxy s6 otg görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s6 otg görmüyor
Otg özelliği var diye biliyorum ama otg kablosu ile bağlıyorum hiçbirşey görmüyor otg nasil göstereceğim. Buna

ANIL

ANIL

Admin
Cihaz uyumsuz olabilir.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hangi cihaz

Flash bellek bagliyorum

Yönetici tarafından düzenlendi:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
flash bellek fat32 mi ntfs mi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
onu bakarsın yinede çalışmıyorsa farklı cihazda denersin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
başka cihazda denedin mi otg + flash belleği

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
S4 de denedim oda görmedi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kabloda da bir sıkıntı olabilir en kesin çözüm OTG nin çalıştığına emin olduğun bir telefonda kabloyu denemek, S4 de OTG kesin olarak çalışıyorsa senin kablonda sıkıntı var demektir

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
kabloda da bir sıkıntı olabilir en kesin çözüm OTG nin çalıştığına emin olduğun bir telefonda kabloyu denemek, S4 de OTG kesin olarak çalışıyorsa senin kablonda sıkıntı var demektir
Sıfır kablo otg yi geçtim kablolu internet otg si takıyorum veya klavye mause hiçbirşey görmüyor ama videolarda görüyorum adam bağlıyor çalışıyor acaba bir ayarımi var

Sahinbey0606

Üye
Merhaba galaxy s8 im var orjinal otg sı ile usb baglayamiyorum neden olabilir farklı usb lerde denedim içine giremedim ceviriciyi bağlayınca bağlandı gösteriyor ama usb yi takınca hiç bisey yok neden olabilir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Merhaba galaxy s8 im var orjinal otg sı ile usb baglayamiyorum neden olabilir farklı usb lerde denedim içine giremedim ceviriciyi bağlayınca bağlandı gösteriyor ama usb yi takınca hiç bisey yok neden olabilir
Kurulu romdan da kaynaklı olabilir. Başka telefonda otg kablo ve usb belleği yada cihazı deneyin eğer o telefonda çalışıyorsa kendi telefonunuzda bir sorun olmalı.

Üst Alt