Telefon Tavsiyesi Symbian Nokia Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Symbian Nokia Alacağım
Sayın forum üyeleri android telefonlarının revaçta olduğu bu dönemde eski nokialardan almak istiyorum sizce hangi model alınır? Kısacası olması gereken özellikleri sıralarsam tuşlu olsun java versiyonu 2.0 ve 2.1 office programlarını açsın , ses kalitesi iyi olsun dahası sağlık olsun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

kadikoy

kadikoy

Üye
tuşlu nokia al ömrü uzun olur.
fiyatları ucuz ,tükenmeden al.nokia 220, 225,315 veya en iyis 515 (5mpix ) .

MaxipmaN

Üye
n95 8gb(1200mah) olabilir bataryası normal n95e göre iyidir, n96da ise gpu yok, önemli değilse n96 da olabilir, fakat n96 da batarya konusunda pek iyi değil

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
n96 kızaklı birde onunla uğraşılmaz, n79 n78 5320xm

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Tartışmasız nokia e6 almalısın. Symbian belle yüklü ve tuşlu. Uygulama açısından diğer tuşlu nokialardan kalitelidir. 680mhz işlemcisi var ve hiç yoktan asphalt 6 hd, dungeon hunter 2 hd gibi 300 400mb üstü oyunları oynayabilirsin. Forumda ki symbian. ana belle bölümünü incelersen daha iyi anlayacaksın dediklerimi.

• Beğen
Tepkiler: YUNUSEMREMACAR ve bozkirdangelen
Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
Klasikçiysen n95 8GB veya n73. Biraz daha modern istersen E6. Ama E6 aşırı gıcık bence.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
siemens sx1 ------->kolay kolay yaptıramayacağın şey yok bu cihaza
ngage --------->adından belli
6630 ------->symbian 7 den sonra çıkmış en seri cihaz(muadilleri de alınabilir 6680 n70 n72)
n95 8gb ------>normal n95 ten ekranı daha büyük ve ram i 2 katı günümüzde de kullanabileceğin özellikleri var wifi gps gibi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
N79

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nokia 301 Var Anneme Almayı Planlıyorum.Nokia 701 Filan Alsan Daha İYi Bence Yada E6 Filan N72 Mi Ne

0343434

0343434

Üye
Adam ofis de kullanmak istiyor. Kardeş sen alabiliyorsan N8 veya Nokia 701 al bunlar en iyi symbianlı telefonlar ses kaliteleri de iyi. 808 en iyisi ama kalın ve bulması zor. 701 tavsiye olur. çünkü N8 işlemcisi ve yazılımı daha eski ama o da işinin görür. E6 ise bu telefonun ekranı çok küçük ve dokunmatiği bence çok zor kullanması.

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221

MaxipmaN

Üye
N73ü boşver kesinlikle alma, n79 olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
n73 bende şuan var alma derim ortadaki tuşu falan boyna bozulur onun yerine n79 alınabilir ince bir şey istiyorum derken biraz kalın olsun dersen n95 8gb kesinlikle

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Nokia C5

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
701,C7,E7,N8

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve RetaXter
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Günümüze uyumlu olması lazım wifi ,gprs ,ön kamera vb. ayrıca telefonun her türlü koşulda kullanabilmem lazım (bisiklete binerken , tarlada veya sanayide çalışırken vs.) bu koşulları da dikkate alalım ilginiz için teşekkürler

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Günümüze uyumlu olması lazım wifi ,gprs ,ön kamera vb. ayrıca telefonun her türlü koşulda kullanabilmem lazım (bisiklete binerken , tarlada veya sanayide çalışırken vs.) bu koşulları da dikkate alalım ilginiz için teşekkürler
tuşlu istiyorsun n79 n78 n82 bunlar karşılar fakat bence 808 preview al

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Tartışmasız nokia e6 almalısın. Symbian belle yüklü ve tuşlu. Uygulama açısından diğer tuşlu nokialardan kalitelidir. 680mhz işlemcisi var ve hiç yoktan asphalt 6 hd, dungeon hunter 2 hd gibi 300 400mb üstü oyunları oynayabilirsin. Forumda ki symbian. ana belle bölümünü incelersen daha iyi anlayacaksın dediklerimi.
Özellikleri mükemmel ama klavyeli tasarımını beğenmedim
Kardeşler baktım n95 8gb , n79 , n82 den birini alacağım benim gönlüm n95 ten yana

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kızaklı cihaz uzun gitmez

ByEmre221

ByEmre221

Üye
Bence sen 700 ya da 701 almalısın

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Bir klasikle başlayan telefon macerama yine bir klasik tarzda fakat günümüz şartlarına uyum sağlayabilecek n79 ile devam edeceğim . Almadan önce sizlere birkaç sorum olacak n79 sıfır olarak alan var mı? Kutu içeriği neler ? Sahibinden de sıfır kutulu diyenler var onlar ne kadar güvenilir? N79 dayanıklılığı nasıldır? Diğer forum üyelerine faydalı olması dileğiyle teşekkür eder iyi günler dilerim

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt