Uygulama MyBot.run ORJİNAL ÜCRETSİZ Clash of Clans Bot (kopyalarından sakının) - Aralık güncellemesine uygun

Sponsorlu Bağlantılar

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
MyBot.run ORJİNAL ÜCRETSİZ Clash of Clans Bot (kopyalarından sakının) - Aralık güncellemesine uygun
Özet halinde güncel bilgiler:

Türkçe forum:
Güncel bot download: (10 aralık güncellemesine uyumlu çalışır)

Bot içinde kendiliğinden Türkçe dil desteği vardır, indirdikten sonra Misc tab'ına geçip, English yazan yere tıklayıp Türkçe seçip botu yeniden başlatmanız yeterli olacaktır. 5.0.1 sürümüyle beraber kullandığınız Windows sürümüne göre dili ilk açılışta kendi seçecektir. (isteğe göre sonradan değiştirebilirsiniz)

Köy bina seviyeniz 10 ise, kupa aralığı olarak 650-850 seçmenizi tavsiye ederim. Bu şekilde 2 gündür aralıksız saatte ~300k altın ~300k iksir ~1.5k kara iksir toplamaktayım. Bu sabahtan açık bırakıp işe gidip geldim, sonuç bu:



Aşağıda konuyu ilk açtığımda yazdığım yazı mevcut, diğer botların nasıl bizden çaldığını ve bizden hep geride kaldığının detayı bulunmaktadır. İsmimiz GameBot.org idi MyBot.run olarak değişti, buna istinaden aşağıdaki yazıda da belli yerlerde güncellemeler yaptım.

----

Arkadaşlar merhaba,

MyBot.run adresindeki Clash of Clans oyunu için yazılmış olan Bot'un (tek türk) resmi yazılım geliştiricilerindenim ( ). Bu forumda CoC botlarından konuşulduğundan haberim yoktu, ekipteki yabancı arkadaşlardan bir tanesi emek hırsızlarını ararken denk gelip bana sordu ne yazıldığını anlamak için.

Buradaki diğer konulara az biraz göz gezdirdim, farkettim ki konu sahipleri dahil neredeyse herkes bu sektörde geçmiş olaylardan bihaber. Öncelikle bunlardan biraz bahsetmek istiyorum. İngilizcesi olan arkadaşlar bu linkteki konuyu okuyabilirler.

Clash of Clans oyunu için yazılmış olan ilk bot isimli forumun kullanıcıları tarafından geliştirildi. İlk etapta şu anki kadar kompleks özellikler yoktu, sadece önüne gelene saldırıyordu. Sonradan yeni özellikler eklendi ve kullanılabilir hale geldi. Ancak bu aşamada, bu bahsettiğim forumun sahibi, botu geliştiren kişilerin hesaplarını forumdan banlayıp, ClashBot.org isimli siteyi kurdu. Botun logosunu ve ismini değiştirip, bazı özellikleri ise Premium adı altında parayla satmaya başladı.

Bu noktada botun asıl kodunu yazan ekip GameBot.org (yeni adı MyBot.run) sitesini kurup, burada devam etme kararı aldılar. Amaçları hiç bir zaman botu parayla satmamak, ve botun kaynak kodunu kapatmamaktı. Tabii böyle olması ClashBot'un işine gelmediği için, MyBot'un sahibine kişisel olarak tehditler yağdırdılar, siteyi kapattırmak için istisnasız her gün DDoS denemelerinde (bazen başardılar) bulundular.

Ben bu ekibe nisan ayında katıldım. Ben katıldığım zaman 30 bin üyemiz vardı, şimdi 215 bin. İnsanlar hikayenin gerçeğini öğrendikçe bizi tercih etmeye başladılar, çünkü zaten asıl geliştirenler biziz. Diğerleri bizden çalıp kendi yapmış gibi pazarlayıp üstüne para kazanmaya çalışıyorlar. Ekipte 9 kod geliştirici var, ve hepsi işten, özel hayatından kalan sürede hobi olarak, her hangi bir maddi beklenti içinde olmadan botu her gün iyileştirip güzelleştiriyorlar. Maddi olarak sadece bağış kabul ediyoruz ve zaten gelen bağış fazla olmadığından anca giderleri karşılıyor (reklam almıyoruz). Şahsen kendim bir kuruş para almadığım gibi, aralık 2014'ten beri botu geliştiren arkadaşlar var, onlar da bu işten para kazanmadı, kazanmıyor.

Uzun lafın kısası, ClashBot olsun, ClashFarmer olsun, türkçe bot diye satılan Zeybek Bot olsun, FullBot mudur nedir ondan olsun, hepsi başkalarının emeği üzerinden para kazanmaya çalışan asalaklar. Bunlara kanmayın, güvenmeyin. Orjinali ve her zaman en günceli ve fonksiyonali MyBot.run'dır.

Forumumuza üye olursanız görürsünüz, çok güzel bir komünitemiz oluştu. Resmi geliştirici olmayan insanlar bile kodlar açık kaynak olduğu için, kendi değişikliklerini/eklemelerini yapıp forumda paylaşıyorlar ( ). Aralarında Türkçe'nin de bulunduğu yabancı diller için alt forumlar var ( ), ve türk kullanıcı sayımız da fazlasıyla mevcut.

Yukarıda hırsız olarak saydığım botlar haricinde bir de BrokenBot vardır. BrokenBot nedir onu da anlatayım:
Dediğim gibi TheByteCode forumunun sahibi botu ve kodları çalıp ClashBot ismiyle piyasaya sürdükten bir süre sonra kaynak kodunu yayınlamaktan vazgeçip bazı özellikleri parayla satmaya başladı demiştim. BrokenBot, eskiden ClashBot'ta geliştirici olan Broken isimli kişinin, ClashBot'un en son yayınlamış olduğu açık kaynak kodunu alıp buradan ayrıldı ve kendisi geliştirmeye devam etti.

Yani ClashBot, MyBot'u çaldıktan sonra, BrokenBot bu çalınmış olan kodun üzerine geliştirme yapmaya devam etti. Hem parayla satmadığı için, hem kaynak kodunu kapatmadığı için, BrokenBot da benim gözümde kullanılabilir olan ikinci bottur (Bu yazıyı eskiden yazmıştım, artık BrokenBot'un da kaynak kodu kapalı, içinde ne olduğunu bilemeyiz, istediklerini yüklerler bilgisayarınıza. Ayrıca öncelikli olarak bağış yapıp para verenlere hizmet veriyorlar, bizde ayrım yok). Ancak siz yine de orjinalinden şaşmayın ve MyBot.run'ı her zaman takip edin.

MyBot'ta virüs var diyerek insanları korkutmaya çalışacak insanlar olabilir. Arkadaşlar, 215 bin kişinin kullandığı bir program MyBot. Kaynak kodu açık olan bir program. İçinde virüs olsa, kodda gözükür. Bazı antivirüslerin uyarı vermesinin sebebi, botun yazıldığı programlama dilinin AutoIt olması ve bu dil ile kötü niyetli program yazmanın çok kolay olmasındandır. Antivirüsler ne yaptığını anlayamadığı her programa uyarı verir. Bu da bizim her yeni versiyon çıktığımızda, mevcut tüm antivirüs firmalarıyla irtibata geçip, programın imzasını kaydettirmemiz gerekiyor demektir. Daha önce de dediğim gibi bu projeyi bir iş modeli olarak tasarlamadığımız için, sadece boş vakitlerimizde geliştirdiğimiz için, ortada bir şirket ve/veya gelir kaynağı olmadığı için, bu gibi işlerle uğraşacak vaktimiz de kaynağımız da olmuyor.

Eğer ki Clash of Clans oyunu için olan bot ihtiyacınızı MyBot ile karşılamaya karar verirseniz, buraları fazla takip edemediğimden, direkt olarak MyBot forumundan "kaganus"a özel mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz. Veya tabii ki Türkçe alt forumuna konu açarak da isteyebilirsiniz, hemen yardım eden olacaktır.

Bütün yazıyı okuduysanız teşekkür ederim, bu bilgileri vermem gerektiğini hissettim. Hem emeği çalınanlar olarak ben ve ekibim için, hem de kendini bilmez emek hırsızı şerefsizlerce ceplerine göz dikilmiş sizler için.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melkor33, yunus96, DarkredBlue61 ve 5 diğerleri


Ciiiiii

Üye
Şimdi botu indirdim ve BitDefender (son 2 senin lider antivirüs programı) herhangi bir uyarı vermedi.
Ayrıca diğer çalıntı botlardan çok daha iyi olduğu ortada.
 
Enes

Enes

Üye
kendin konu aç kendin başka üyelikle botu öv sadece düşüncem bu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve ghstr

Ciiiiii

Üye
Ne alakası var. Ben daha şimdi üye oldum bir konu için ve bu konuyu gördüm. Zaten sizin aklınız ancak böyle saçmalıklara çalışır.

Ayrıca ÜCRETSİZ olan bir botu niye öveyim.
 

StryKer

Üye
Gerçekten en iyisi ve orijinali bu.. Bunu her haliyle belli ediyor program. Ayrıca hazır yakalamışken bir soru sorayım.
Bu bot a Türkçe dil seçeneği ne zaman sunacaksınız? Broken de bile bir kaç dil seçeneği mevcutken sizde neden yok?
Sağolsun bir kaç arkadaş 4.0.1 sürümü gönüllü olarak çevirdiler ama ben 4.1.1 sürümü kullandığımdan Türkçe kullanamıyorum. Madem bu ekibin içindesin bir Türk olarak tr dil seçeneğini getirmek boynunun borcudur diyorum :) şimdiden emeklerinize sonsuz teşekkürler. En kısa zamanda da bağışta bulunacam, nedir yani 2 paket sigara parasıyla ne fakir nede zengin olurum. En azından çorba da bizimde tuzumuz bulunsun. Kalın sağlıcakla...
 
  • Beğen
Tepkiler: alperen262014

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
:) bunu ekibe katıldığımdan beri yaptırmaya çalışıyorum. botu olduğu gibi çalıp satmaya çalışanlara karşı en önemli kozumuz olur, herkesin kendi dilinde kullanabilmesi zeybek bot gibi adilerin önüne geçer diye. ancak bu işe girişmeden önce diğer bütün başlanmış fakat bitmemiş geliştirmelerin tamamlanması lazım. o yüzden biraz daha süresi var ama kesin olacak.

bu süreçte yine bizim forumumuzun türk alt forumundan sorumlu moderator Cru34 arkadaşımızın yaptığı çeviriyi kullanabilirsiniz:

4.1.1 sürümü mevcut.
 
ozkan1979

ozkan1979

Üye
Arkadaşlar merhaba,

GameBot.org adresindeki Clash of Clans oyunu için yazılmış olan Bot'un (tek türk) resmi yazılım geliştiricilerindenim ( ). Bu forumda CoC botlarından konuşulduğundan haberim yoktu, ekipteki yabancı arkadaşlardan bir tanesi emek hırsızlarını ararken denk gelip bana sordu ne yazıldığını anlamak için.

Buradaki diğer konulara az biraz göz gezdirdim, farkettim ki konu sahipleri dahil neredeyse kimse bu sektörde geçmiş olaylardan bihaber. Öncelikle bunlardan biraz bahsetmek istiyorum. İngilizcesi olan arkadaşlar bu linkteki konuyu okuyabilirler.

Clash of Clans oyunu için yazılmış olan ilk bot isimli forumun kullanıcıları tarafından geliştirildi. İlk etapta şu anki kadar kompleks özellikler yoktu, sadece önüne gelene saldırıyordu. Sonradan yeni özellikler eklendi ve kullanılabilir hale geldi. Ancak bu aşamada, bu bahsettiğim forumun sahibi, botu geliştiren kişilerin hesaplarını forumdan banlayıp, ClashBot.org isimli siteyi kurdu. Botun logosunu ve ismini değiştirip, bazı özellikleri ise Premium adı altında parayla satmaya başladı.

Bu noktada botun asıl kodunu yazan ekip GameBot.org sitesini kurup, burada devam etme kararı aldılar. Amaçları hiç bir zaman botu parayla satmamak, ve botun kaynak kodunu kapatmamaktı. Tabii böyle olması ClashBot'un işine gelmediği için, GameBot'un sahibine kişisel olarak tehditler yağdırdılar, siteyi kapattırmak için istisnasız her gün DDoS denemelerinde (bazen başardılar) bulundular.

Ben bu ekibe nisan ayında katıldım. Ben katıldığım zaman 30 bin üyemiz vardı, şimdi 117 bin. İnsanlar hikayenin gerçeğini öğrendikçe bizi tercih etmeye başladılar, çünkü zaten asıl geliştirenler biziz. Diğerleri bizden çalıp kendi yapmış gibi pazarlayıp üstüne para kazanmaya çalışıyorlar. Ekipte 10'un üzerinde kod geliştirici var, ve hepsi işten, özel hayatından kalan sürede hobi olarak, her hangi bir maddi beklenti içinde olmadan botu her gün iyileştirip güzelleştiriyorlar. Maddi olarak sadece bağış kabul ediyoruz ve zaten gelen bağış fazla olmadığından anca giderleri karşılıyor (reklam almıyoruz). Şahsen kendim bir kuruş para almadığım gibi, aralık 2014'ten beri botu geliştiren arkadaşlar var, onlar da bu işten para kazanmadı, kazanmıyor.

Uzun lafın kısası, ClashBot olsun, ClashFarmer olsun, türkçe bot diye satılan Zeybek Bot olsun, FullBot mudur nedir ondan olsun, hepsi başkalarının emeği üzerinden para kazanmaya çalışan asalaklar. Bunlara kanmayın, güvenmeyin. Orjinali ve her zaman en günceli ve fonksiyonali GameBot.org'dur.

Forumumuza üye olursanız görürsünüz, çok güzel bir komünitemiz oluştu. Resmi geliştirici olmayan insanlar bile kodlar açık kaynak olduğu için, kendi değişikliklerini/eklemelerini yapıp forumda paylaşıyorlar ( ). Aralarında Türkçe'nin de bulunduğu yabancı diller için alt forumlar var ( ), ve türk kullanıcı sayımız da fazlasıyla mevcut. Yine türk kullanıcıların emeğiyle oluşturulmuş GameBot'un tam Türkçe versiyonları bile mevcut ( )

Yukarıda hırsız olarak saydığım botlar haricinde bir de BrokenBot vardır. BrokenBot nedir onu da anlatayım:
Dediğim gibi TheByteCode forumunun sahibi botu ve kodları çalıp ClashBot ismiyle piyasaya sürdükten bir süre sonra kaynak kodunu yayınlamaktan vazgeçip bazı özellikleri parayla satmaya başladı demiştim. BrokenBot, eskiden ClashBot'ta geliştirici olan Broken isimli kişinin, ClashBot'un en son yayınlamış olduğu açık kaynak kodunu alıp buradan ayrıldı ve kendisi geliştirmeye devam etti.

Yani ClashBot, GameBot'u çaldıktan sonra, BrokenBot bu çalınmış olan kodun üzerine geliştirme yapmaya devam etti. Hem parayla satmadığı için, hem kaynak kodunu kapatmadığı için, BrokenBot da benim gözümde kullanılabilir olan ikinci bottur. Ancak siz yine de orjinalinden şaşmayın ve GameBot.org'u her zaman takip edin.

Yine bu forumda bazı başka botun fanboyu olduğundan şüphelendiğim arkadaşlar, GameBot'ta virüs var diye insanları korkutmaya çalışmış. Arkadaşlar, 117 bin kişinin kullandığı bir program GameBot. Kaynak kodu açık olan bir program. İçinde virüs olsa, kodda gözükür. Bazı antivirüslerin uyarı vermesinin sebebi, botun yazıldığı programlama dilinin AutoIt olması ve bu dil ile kötü niyetli program yazmanın çok kolay olmasındandır. Antivirüsler ne yaptığını anlayamadığı her programa uyarı verir. Bu da bizim her yeni versiyon çıktığımızda, mevcut tüm antivirüs firmalarıyla irtibata geçip, programın imzasını kaydettirmemiz gerekiyor demektir. Daha önce de dediğim gibi bu projeyi bir iş modeli olarak tasarlamadığımız için, sadece boş vakitlerimizde geliştirdiğimiz için, ortada bir şirket ve/veya gelir kaynağı olmadığı için, bu gibi işlerle uğraşacak vaktimiz de kaynağımız da olmuyor.

Eğer ki Clash of Clans oyunu için olan bot ihtiyacınızı GameBot ile karşılamaya karar verirseniz, buraları fazla takip edemediğimden, direkt olarak gamebot forumundan "kaganus"a özel mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz. Veya tabii ki Türkçe alt forumuna konu açarak da isteyebilirsiniz, hemen yardım eden olacaktır.

Bütün yazıyı okuduysanız teşekkür ederim, bu bilgileri vermem gerektiğini hissettim. Hem emeği çalınanlar olarak ben ve ekibim için, hem de kendini bilmez emek hırsızı şerefsizlerce ceplerine göz dikilmiş sizler için.


kardeşim yazdıklarını keyifle okudum

emeklerinede teşekkürler

benim merak ettigim lazyprezing ve autobot birbirinin benzeri ve çok profosyonel bunlar hakkında bilgin varmıdır



bu botları ne yaparsan yap kıran ve benzeri olan çıkmadı
benim aradıgım özellik çok sık bagış yapması bu botlarda var bu özellik veya sadece bagış yapması bunlarda bu özellik bagış linki sürekli açık kalıp sürekli bagış yapmasıdır böyle özelikte bot varmıdır teşekkürler.
 

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
clashauto ile lazypressing aynı bottur. artık kim kimden çaldı veya pazarlama stratejisi mi bilmiyorum. ancak QMacro denen AutoIt muadili programlama dili ile yazılmıştır. ben hiç bir profesyonel tarafını görmüyorum açıkçası bunların, hatta çok daha primitif gözüküyorlar :)

kolay kırılmamasının sebebi ise, çok yüksek seviyelerde sanallaştırma kullanan bir lisanslama altyapısı kullanıyorlar (müşterilerinden aldıkları parayla masrafını karşılayıp üzerine de kar ediyorlardır). biz zaten ücretsiz olduğumuzdan böyle şeylere ihtiyacımız da olmadı hiç.

botun sadece bağış yapmasını istiyorsan eğer, Misc tabında en üstte Halt Attack adlı bir ayar var. onu tikleyip, sağdaki seçmeli listeden Now (Train/Donate Only) yi seçersen, sadece bota ayarladığın askerleri üretip, isteklere Donation tabındaki ayarlara göre asker bağışı yapar.

4.1.1'in türkçe versiyonu için de bir önceki mesajımda linki verdim, onu kullanabilirsin
 
ozkan1979

ozkan1979

Üye
clashauto ile lazypressing aynı bottur. artık kim kimden çaldı veya pazarlama stratejisi mi bilmiyorum. ancak QMacro denen AutoIt muadili programlama dili ile yazılmıştır. ben hiç bir profesyonel tarafını görmüyorum açıkçası bunların, hatta çok daha primitif gözüküyorlar :)

kolay kırılmamasının sebebi ise, çok yüksek seviyelerde sanallaştırma kullanan bir lisanslama altyapısı kullanıyorlar (müşterilerinden aldıkları parayla masrafını karşılayıp üzerine de kar ediyorlardır). biz zaten ücretsiz olduğumuzdan böyle şeylere ihtiyacımız da olmadı hiç.

botun sadece bağış yapmasını istiyorsan eğer, Misc tabında en üstte Halt Attack adlı bir ayar var. onu tikleyip, sağdaki seçmeli listeden Now (Train/Donate Only) yi seçersen, sadece bota ayarladığın askerleri üretip, isteklere Donation tabındaki ayarlara göre asker bağışı yapar.

4.1.1'in türkçe versiyonu için de bir önceki mesajımda linki verdim, onu kullanabilirsin
cevabın için teşekkür ederim

senin dedigin şekilde yaparsam aç kapamı yapıyor mu game bot istiyorum ki bagış tiki açık kalsın sürekli bagış yapsın adamlar 2 günde yüzbin bagış yapıyorlar req n gtfo da



bu siteyide biliyormusun layzprezin çakması yada ondan alıyorlar

şuan sitede bir sorun var galiba gamebot sitesi açılmıyor botta çalışmıyor çalışmayı durdurdu diyor sorun varmı sizinkindede
 

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
botun siteyle ilgisi olmaz, çalışması lazım. ayarlarda bir sıkıntı vardır ya da oyun ingilizce değildir.

siteye şu an ddos saldırısı yapıyorlar ondan girilmiyor, arada bir denersen girebilirsin diye tahmim ediyorum

chat ekranını açık tutmuyor ama okunmamış mesaj geldikçe açıp bağış yapar. o şekilde kullanmadım ama hızlı çalışmalı. bir dene istersen
 
ozkan1979

ozkan1979

Üye
botun siteyle ilgisi olmaz, çalışması lazım. ayarlarda bir sıkıntı vardır ya da oyun ingilizce değildir.

siteye şu an ddos saldırısı yapıyorlar ondan girilmiyor, arada bir denersen girebilirsin diye tahmim ediyorum

chat ekranını açık tutmuyor ama okunmamış mesaj geldikçe açıp bağış yapar. o şekilde kullanmadım ama hızlı çalışmalı. bir dene istersen
evet gamebot çok hızlı ama daha hızlıları var günde 50 bin yapan var gamebot yapamaz en fazla 10 bin yapar neyse

clashbotta iskender diye türk var o kim onu tanıyormusun

benim botta bir problem var claışmayı durdur du hatası vermeye başladı daha önce yapmıyordu nedendir anlayamadım broken sorunsuz çalışıyor gamebot ilk defa yapmaya başladı böyle hatayı acaba aultsoft tekrarmı yüklemem gerekiyor.

ilgin alakan için teşekkürler.
botun siteyle ilgisi olmaz, çalışması lazım. ayarlarda bir sıkıntı vardır ya da oyun ingilizce değildir.

siteye şu an ddos saldırısı yapıyorlar ondan girilmiyor, arada bir denersen girebilirsin diye tahmim ediyorum

chat ekranını açık tutmuyor ama okunmamış mesaj geldikçe açıp bağış yapar. o şekilde kullanmadım ama hızlı çalışmalı. bir dene istersen


benim dedigim bu bot parayla aldım şuan kullanıyorum

hiç saldırmıyor sadece seri bağış yapıyor
 

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
anladım demek istediğini, bence boşa verilmiş para 20 dolar diyor bir de aylığı...

req and gtfo klanına girip bağış yapıp ne kazanıyorsun ki? biz gerekli bir şey olarak görmediğimiz için sırf ona özel bir mod geliştirmedik, yakın zamanda da sanmam geliştirileceğini. th10 olup bütün yapabileceğin yükseltmeleri yaptıktan sonra eğer ki level kasmak için kullanıyorsan, yine saçma level hiç bir şeyi etkilemiyor, bunun için para vermek mantıklı gelmiyor bana. bence sen de iptal et üyeliğini :)

ayrıca supercell eğer ki günün birinde derse ki bot kullananları banlayacağım, elinde çok güzel veriler olur, bir sezonda bir insanın yapamayacağı kadar bağış yapmış olanları direk banlar biter gider, şu an bir şey yapmıyorlar diye ileride yapmayacakları garanti değil, biz botu hep bunu düşünerek geliştiriyoruz, rasgele bekleme süreleri, rasgele asker yerleştirme, kırmızı çizginin kenarına asker bırakma, bağış ve isteği belli saatlerde kapatma vs.
 
baronsavas

baronsavas

Üye
bottan çok memnunum. forumuzuda takip ediyorum. Cru34 arkadaşımızın çevirisini yaptığı 4.1.1 modlu sürümü kullanıyorum.
elinize kolunuza sağlık.
 
ozkan1979

ozkan1979

Üye
anladım demek istediğini, bence boşa verilmiş para 20 dolar diyor bir de aylığı...

req and gtfo klanına girip bağış yapıp ne kazanıyorsun ki? biz gerekli bir şey olarak görmediğimiz için sırf ona özel bir mod geliştirmedik, yakın zamanda da sanmam geliştirileceğini. th10 olup bütün yapabileceğin yükseltmeleri yaptıktan sonra eğer ki level kasmak için kullanıyorsan, yine saçma level hiç bir şeyi etkilemiyor, bunun için para vermek mantıklı gelmiyor bana. bence sen de iptal et üyeliğini :)

ayrıca supercell eğer ki günün birinde derse ki bot kullananları banlayacağım, elinde çok güzel veriler olur, bir sezonda bir insanın yapamayacağı kadar bağış yapmış olanları direk banlar biter gider, şu an bir şey yapmıyorlar diye ileride yapmayacakları garanti değil, biz botu hep bunu düşünerek geliştiriyoruz, rasgele bekleme süreleri, rasgele asker yerleştirme, kırmızı çizginin kenarına asker bırakma, bağış ve isteği belli saatlerde kapatma vs.
teşekkürler game bot düne kadar sorunsuz çalışlıyordu ne oldugunu anlamadım sürekli çalışırken çalışmayı durdurdu hatası veriyor neden yapabilir acaba bi fikriniz varmı
 
ozan_6533

ozan_6533

Üye
modlu versiyon ile normal versiyon arasındaki fark nedir arkadaşlar bilen var mı?
 

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
modlu bot, normal botun üzerine kullanıcılarımızın geliştirdiği modifikasyonların da yine aynı ya da farklı kullanıcıların toplaması ile oluşur. normal botun özelliklerine yeni bazı özellikler katılmış halidir, ama hatalar olabilir
 
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
kaganus : gamebot kullandım ama pek verim alamadım o yüzden broken kullanıyorum.foruma da üyeyim zaten ama bazı yöneticiler yetkilerini kötüye kullanıyor bunu bilin derim.
 

kaganus-gamebot

Üye
    Konu Sahibi
verim alamaman ayarları yapamamış olmandandır, yoksa broken botun daha verimli çalışması gibi bir şey söz konusu değil, hepsinin kodunu aldığı yer burası zaten, üzerine koyduklarını da takip ediyoruz, bir sürü ıvır zıvır, optimizasyon yapan yok.

bahsettiğin yöneticiler kimler ve varsa link atar mısın inceleyim, saçma sapan davranan varsa kulağını çekeriz :)
 
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
verim alamaman ayarları yapamamış olmandandır, yoksa broken botun daha verimli çalışması gibi bir şey söz konusu değil, hepsinin kodunu aldığı yer burası zaten, üzerine koyduklarını da takip ediyoruz, bir sürü ıvır zıvır, optimizasyon yapan yok.

bahsettiğin yöneticiler kimler ve varsa link atar mısın inceleyim, saçma sapan davranan varsa kulağını çekeriz :)
ilk bot kullanışım değil kagasun :) ayarları yaptım ama bazen ganimet olan ölü köyleri boş geçiyor ve uzun zaman bot açık kalınca autoit çalışmayı durdurdu hatasını veriyor.o yüzden broken kullanıyorum.ayrıca kodu kimin nerde nasıl yaptığından ziyade optimizasyon önemli birazda.sen onları kötülersin onlara sorsan seni kötüler.hangi bakkal yoğurdum ekşi der? :D neyse haybeye tartışma çıkmasın.sonuçta adam gibi bot 2tane var biri cgb biride broken.kim hangisini seviyosa onu kullansın.
o yöneticiyide burda teşhir etmicem yakın zamanda siz anlarsınız zaten :) sadece yönetici yapacağınız kişilerin biraz daha oyun ve bot deneyimi olduğundan emin olun.
 


Üst Alt