DarkredBlue61
Üye
Canın Sağolsun7 teması istiyordum kardeş Ben ya sağol mükemmel olmuş ama 7 olsun

Canın Sağolsun7 teması istiyordum kardeş Ben ya sağol mükemmel olmuş ama 7 olsun

7 teması için yapar misin lütfenCanın Sağolsun![]()
Resim ve Tema Attıkların İse Yapim Bekle Az7 teması için yapar misin lütfen
Bu 77 teması için yapar misin lütfen
7 teması için yapar misin lütfen
Denermisin BiAbi şuna bi el atar misin şimdiden teşekkürler
tema Link: Struktur By Tasveer Lakra Symbian^3 Theme - MaxiCep
duvar kağıdı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

senin eklenti yetkin var dosyaları siteye yüklersen daha doğru ve kalıcı olurDenermisin Bi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hani Neredesenin eklenti yetkin var dosyaları siteye yüklersen daha doğru ve kalıcı olur![]()

yoksa bile adminler eklentı yetkısı ısteHani Nerede![]()
istekte bulundun mu ? herhangi bir admin den isteyebilirsinHani Nerede![]()
Adminler Zaten Kıl Bana Gerek Yok Sağolistekte bulundun mu ? herhangi bir admin den isteyebilirsin

O Konuda Yardımcı Olamayacağim Maalesef Artık Hacksız Cihaz Kalmadıallah aşkına lütfen Abi lütfen şu tema signed yapın Abim istedi yaparım dedim yapmak istiyorum

temayı editlerken imzalarsan signed olurAdminler Zaten Kıl Bana Gerek Yok Sağol
O Konuda Yardımcı Olamayacağim Maalesef Artık Hacksız Cihaz Kalmadı![]()

İmzam Güzel Değiltemayı editlerken imzalarsan signed olur![]()

hangi temayı ?allah aşkına lütfen Abi lütfen şu tema signed yapın Abim istedi yaparım dedim yapmak istiyorum
profile bakınca sorun olmaz senin için yetki istedim ondan ötürü bakıyorlarŞimdi Ben Haksızmıyım Sİz Söyleyin
İmzam Güzel Değil![]()

Pek Hayrı Alamet Değil Bence Bari Sevdiklerimle Vedalaşayim Öyle Atın Sitedenhangi temayı ?
profile bakınca sorun olmaz senin için yetki istedim ondan ötürü bakıyorlar![]()
.gif)
bu normal bir durumHadi Hayırlısı
Pek Hayrı Alamet Değil Bence Bari Sevdiklerimle Vedalaşayim Öyle Atın Siteden![]()
akşam akşam beni güldürdün 
Tabi Nefeslerini Ensende Sen Hissetmiyorsun Öyle Olsunbu normal bir durumakşam akşam beni güldürdün
![]()

sıkıntı yokTabi Nefeslerini Ensende Sen Hissetmiyorsun Öyle Olsun![]()
relax