Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Eskiden 10 adet uygulama 1 developer cihaza yükleniyordu şimdi o durum nasıl?

YkPkY

YkPkY

Üye
hocam bir kaç gün içerisinde bu işlem için bir altyapı oluşturacağım. Web site üzerinden yapmayı planlıyorum. Eğer bu işlem daha basit hale gelirse kendimiz için bir mağaza bile oluşturabiliriz.
çok güzel olur.
buradan bizlerden destekde iste.
bizi karalayan androidlerede kapak olur.
şimdiden eline sağlık
Eskiden 10 adet uygulama 1 developer cihaza yükleniyordu şimdi o durum nasıl?
ben henüz 4 deyim
512mb ram cihazlarda çalışan varmı?
elmde olsa tüm sorularına cevap vereceğimde.
ama maalesef

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
zaakaan

zaakaan

Üye
Resimleri küçültemedim ama;

• Beğen
Tepkiler: Sensation, serinaga, flutewoddy ve 1 kişi daha
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Android cihaz aldığıma pişman olucam. Allahını seven bana bunların şaka olduğunu söylesin. [emoji24]

• Beğen
Tepkiler: mp2934, Murat Alper, bozkirdangelen ve 9 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu portlama olayı gerçekten biz wp kullanıcıları için çok önemli,bence bu olayı bir sabit konu başlığı altında tartışmak lazım,ne dersiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Faruk Aytekin, serinaga ve 5 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bozkirdangelen, serinaga ve 4 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Arkadaşlar bu portlama olayı gerçekten biz wp kullanıcıları için çok önemli,bence bu olayı bir sabit konu başlığı altında tartışmak lazım,ne dersiniz:)
Bencede. Konuda ilk önce nasıl portlanır diye türkçe ve detaylı bir anlatım yazılsa güzel olur. Ayrıca bir onedrive'de falan herkese açık bir dosya olsa ve herkes başarılı portlarını yüklese süper olur. yukarıda bir arkadaş buna benzer bir mağaza gibi bir proje gerçekleştirecekmiş yani onada kolaylık olur çalışan uygulamaları toplarsak.

• Beğen
Tepkiler: dücane
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar :kıskıs: @papakudioflu @Sensation @Bay H

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, ceza87, flutewoddy ve 2 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
yaşasın androidlere kötülük
:eller:
one m8'in windows'lu versiyonu var diye gittim özellikle onu aldım. Android telefon alırken bile aklım hala wp'de[emoji4]
inşallah w10 romu çıkarda bizde yükleriz w10u.

zaakaan

zaakaan

Üye
Retrica olmuyor ya. Hiç fotoğraf çekmem ama denedim, maalesef. :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
hiç launcher deneyen olmadımı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows 10 tam anlamıyla dönüm noktası oldu, telefonlar için final sürümün ne kadar iyi olacağı ve portlama olayının şimdiden iyi düzeyde olması neyin ne olduğunu belli ediyor

murattiy

murattiy

Üye
sahibinden.com uygulaması harika çalışıyor

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar :kıskıs: @papakudioflu @Sensation @Bay H
Momentcam dışında hepsi sorunsuz çalışacaktır abi, operayı da kurmanı tavsiye ederim android uygulaması güzelmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bunlar için sağlam anlatımlı apk ları eklenmiş bir konu olsa bizde faydalansak inşallah.

zaakaan

zaakaan

Üye
Bil ve Fethet sorunsuz. Ceyd-A ise Google Voice istediği için açılıyor ancak çalışmıyor. :)

dücane

dücane

Üye
Allah´in bir kulu, eger mümkünse, Android deki Here uygulamasini yüklesin. Oluyor mu acaba ?

zaakaan

zaakaan

Üye
Allah´in bir kulu, eger mümkünse, Android deki Here uygulamasini yüklesin. Oluyor mu acaba ?
"Make sure the SD card is in your deviceand start the app again." diyor, başlatmaya çalıştığımda. SD kartım takılı ama tam ne dediğini de anlamadım. :D

• Beğen
Tepkiler: dücane
wpfurkan

wpfurkan

Üye
"Make sure the SD card is in your deviceand start the app again." diyor, başlatmaya çalıştığımda. SD kartım takılı ama tam ne dediğini de anlamadım. :D
kart cihazında olduğuna emin ol ve uygulamayı yeniden başlat diyor.

Üst Alt