Konumları yanlış girmektesiniz. en başa "cd D:\Yeni klasör (2)\wconnect" bu örnekte olduğu gibi yapmalısınız.
e burdakiler doğrumu.dediklerini sırayla yaptım,tık yok cihazda
Hayır, bu şekilde olmuyor. Whatsapp üzerinden bildirim geldiğinde bildirim merkezine bildirim olarak düşüyor sadece, facebook uygulaması hakkında bilgim yok maalesef.Benim merak ettigim, whatsapp, Facebook vs baska uygulamalarda mesaj gelince, tile üzerinde mesaj görünüyor. Fakat nu portlanmis uygulamalarda tile destegi olmadigi icin, bildirim ne gibi sekilde geliyor acaba. Android deko gibi yukarida sol üst kösede kücük uygulama ikonu mu görünüyor ?
@Sensation @Bay H
Ayarlar>Güncelleme>Geliştiriciler için>Geliştirici modunu aktif ettiniz mi ?şunu bi ayrıntılı anlatabilecekmisiniz yahu.
eşlenen cihaz sayısı 0 diyor.yukardaki resimde tüm komutları verdim tık yok.usb kablo bağladım yine tık yok
Konumları yanlış girmektesiniz. en başa "cd D:\Yeni klasör (2)\wconnect" bu örnekte olduğu gibi yapmalısınız.
o hep aktifAyarlar>Güncelleme>Geliştiriciler için>Geliştirici modunu aktif ettiniz mi ?
masaüstünde ise C:\Users\XXX\Desktop\wconnect olacak XXX yerine kendi kullanıcı adınızı yazınama çıkardığım klasörler D: de değilki masa üstünde.başına cd yazdığımdada verilen yol geçersiz demekte
o hep aktif
bu videodaki gibi yap oluyor.ama çıkardığım klasörler D: de değilki masa üstünde.başına cd yazdığımdada verilen yol geçersiz demekte
o hep aktif
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana şöyle söyleyeyim, başta sorunsuz başlıyor sonradan sapıtabiliyor. Uygulamaları da ben yükledim. İnstagram kamerayı görmüyor, snapchat ise giriş yapmıyor. Sıkıntı yaşayabilirsin. Bence geçme dahaarkadaşlar bu android uygulama olayını denemek istiyorum. Ancak telfn şuan 8.1'de. Win10M günlük kullanım konusunda nasıl? Telefonu sıfırlamaya gerek var mı? Birisi açıklayabilir mi acaba?
İnstagram direkt kamera ile bağlanamıyor ama gallery kısmından other deyip windows seçicisinden camera seçerseniz oluyorbu videodaki gibi yap oluyor.
sana şöyle söyleyeyim, başta sorunsuz başlıyor sonradan sapıtabiliyor. Uygulamaları da ben yükledim. İnstagram kamerayı görmüyor, snapchat ise giriş yapmıyor. Sıkıntı yaşayabilirsin. Bence geçme daha
zaten öyle arkadaşım.ip numarasıda telin bağlı wifi ayarlarındaki ip değilmimasaüstünde ise C:\Users\XXX\Desktop\wconnect olacak XXX yerine kendi kullanıcı adınızı yazın
onu bilmiyorum ben usb ile yaptımzaten öyle arkadaşım.ip numarasıda telin bağlı wifi ayarlarındaki ip değilmi
C:\Users\ykpky\Desktop\wconnect
kablo bağlamaya gerek yokmuş.yüklendi.sonunda becerebildim.onu bilmiyorum ben usb ile yaptım
gününe göre değişiyor iyi olduğu günde oluyor çileden çıkarttığı günde oluyor. belki bana öyle gelmiştir ama misal üst üste arama geldiğinde ve arama yaptığınızda sanki telefon sapıtıyor gibi. ayrıca bazen kilitleniyor ve fark etmiyorsunuz saatlerce o sırada arayanlar ulaşamıyor. tabi benim tel l 520 mi sizinkinde nasıl olur bişi diyemem.arkadaşlar bu android uygulama olayını denemek istiyorum. Ancak telfn şuan 8.1'de. Win10M günlük kullanım konusunda nasıl? Telefonu sıfırlamaya gerek var mı? Birisi açıklayabilir mi acaba?
sadece apk komutu yeterlikablo bağlamaya gerek yokmuş.yüklendi.sonunda becerebildim.
her uygulamada bütün komutları tekrar vermeye gerek varmı yoksa apk dosyasını koyup komutunu vermek yeterlimi
Benim verdiğim kısım sadece örnek, sizde farklı bir dizinde olabilir araçlar. Dosya konumlarını açmak için cd C\ diye başlamanız gerekli. Siz bu şekilde başlamadığınız için baştan hatalı gidiyor tüm işlemleriniz.ama çıkardığım klasörler D: de değilki masa üstünde.başına cd yazdığımdada verilen yol geçersiz demekte
o hep aktif