N9000Q note 3 lollipop 5.0 root?

Sponsorlu Bağlantılar

cstar

Üye
    Konu Sahibi
N9000Q note 3 lollipop 5.0 root?
Arkadaşlar Note 3 N9000Q modeli bildiğiniz üzere Türkiye resmi güncellemesini alarak 5.0 lollipop sürümüne geçti. Rootlu olan telefonum stabilize etmek için kiesten güncellemesini yapmış bulunduk. Peki gelelim sorunuma rootsuz telefon çekilmiyor 5.0 root edildi mi? Bayağı araştırdım güncelleme sonrası bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Android 5.0 işletim sistemi root edilmiştir.

neobea

neobea

Üye
hocam root edılmıstır demıssın ama bende bır sey bulamadım bıldıgın bır lınk varsa verebılırmısın

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
aynen root edilmiş demişsin. link yok :<

deneyelim

Üye
Evet bende root ettim, hatta knox sayaç 1 oldu onu tekrar sıfır yaptım, çünkü garanti dışı kalmasını istemem, sitede reklam gibi başka bir sitenin adını vermek istemiyorum ama, isteyene özelden hem dosyaları hem siteyi verebilirim.

sinan884

Üye
hocam bend eçok uğraştım root layamadım yardımcı olursan sevinirim

atakanokur

atakanokur

Üye
Arkadaşlar Note 3 N9000Q modeli bildiğiniz üzere Türkiye resmi güncellemesini alarak 5.0 lollipop sürümüne geçti. Rootlu olan telefonum stabilize etmek için kiesten güncellemesini yapmış bulunduk. Peki gelelim sorunuma rootsuz telefon çekilmiyor 5.0 root edildi mi? Bayağı araştırdım güncelleme sonrası bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim ?
biraz geç oldu ama buyrun

Takipçi Satın Al

Üst Alt