Haber MicroSD'li Galaxy Note 5 Geliyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
MicroSD'li Galaxy Note 5 Geliyor!!
Tayvan kaynaklı bir haberden alınanlara göre #GalaxyNote5 'in çift sim kart destekleyen versiyonunda microSD kart desteklenecek. Fakat cihazda microSD kartın girişi ile ikinci sim kart girişi aynı yuvayı kullanacak. Tek sim kart kullananlar microSD desteğinin tadını çıkartabilecek iken çift sim kart kullanan kullanıcılar ne yazık ki microSD desteğinden faydalanamayacak.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Olsun buna da razıyız lakin çift sim model genelde Çin için üretilir . Samsung dual note serisini avrupada satış yapmıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Olsun buna da razıyız lakin çift sim model genelde Çin için üretilir . Samsung dual note serisini avrupada satış yapmıyor
Talep olursa gelir bence note edge içinde belirli ülkeler de olacak dendi 1 aya kalmadı Türkiye pazarına girdi.

Serhan

Serhan

Üye
6 Plus fiyatları uçtu , birdaha zam gelicekmiş , 950 XL desen windows phone yeni kullandım istemiyorum , Note 5 de alabilirim :D
Fiyatı ne kadar olucak biliyormusun baron ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
6 Plus fiyatları uçtu , birdaha zam gelicekmiş , 950 XL desen windows phone yeni kullandım istemiyorum , Note 5 de alabilirim :D
Fiyatı ne kadar olucak biliyormusun baron ?
600-700 euro olur tahminimce

Emre

Üye
Sevindirici

PriZm

PriZm

Üye
Aynı yuvayı nasıl kullanacak aşırı derecede merak ediyorum açıkçası.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
"says that the dual SIM version of the upcoming Galaxy Note 5 will feature a microSD slot. The slot will be a hybrid slot like the one seen on Samsung’s Galaxy A series that will allow users to either use a second SIM card or opt to expand their storage instead."

Emre

Üye
"says that the dual SIM version of the upcoming Galaxy Note 5 will feature a microSD slot. The slot will be a hybrid slot like the one seen on Samsung’s Galaxy A series that will allow users to either use a second SIM card or opt to expand their storage instead."
forumda ingilizce yazmak yasak.

hiu482

Üye
Translate kullanmadan adam akıllı çevirde görelim o zaman
Çift hatli note 5 de sd kart girişi bulunabilir. Kullanıcılar 2. Sim karti veya sd kart slotunu seçerek tercihini yapabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Su batarya bi açıklanmadı ama ben 4200 olmaz diyorum odun gibi olur :D
10 sızıntının 7sinde 4100mAh dediler sonra 3300 dediler şimdi de maxicepte bazıları 3000mAh demiş bende anlmadım. Asus yapıyor samsung niye yapmasın? Gerçi asuslar kütük gibi telefonlar.

MaxipmaN

Üye
10 sızıntının 7sinde 4100mAh dediler sonra 3300 dediler şimdi de maxicepte bazıları 3000mAh demiş bende anlmadım. Asus yapıyor samsung niye yapmasın? Gerçi asuslar kütük gibi telefonlar.
Evet doğru 3000mah de dedilerdi 3500 olsa rahat ettirirdi

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
fiyatı 2600-2700 civarında gelir inşallah :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
micro sd olmazsa almam malesef :no:
Onu diyenlerin çoğu 64gb-a parası yetmeyenler. Birde müzik film vs sürekli yanında taşıyanlar. Ha birde note 5'i hazmedemiyor. One plus 2 fe microsd yok ama satışlar hat safhada.

Takipçi Satın Al

Üst Alt