unutuldummu

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
unutuldummu
??

• Beğen
Tepkiler: Bülent872

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
evet

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Evet :kop2:

Karavelaa

Üye
Evet

Serhan

Serhan

Üye
Kendini önemli bir üye mi sanıyorsun admin felan neyi unutcaz :D

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
sen kimsin?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Beni taniyan tanir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ciddi söylüyorum kendini forumun önemli kişilerinden mi sayıyorsun ?
Belki senin için önemli olmaya bilir, belki hiç bir üye için önemli olmaya bilir. Önemli olmaması bu soruyu sormasına engel mi? Bu soruyu genele değil forumda takıldığı, şakalaştığı, muhabbet ettiği kişilere soruyor ve gönül işte hatırlanmayı bekliyor :) , bir mesajda adının geçmesini, etiketlenmeyi, bir konusunun hortlatılmasını ve onun gibi şeyler..
Forumda aktifken sabah foruma girince yüzlerce bildirim gelmiş olurdu, şu an arada bir giriyorum ve gördüğüm bir kaç bildirimi açarken daha çok heyecan duyuyorum açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Belki senin için önemli olmaya bilir, belki hiç bir üye için önemli olmaya bilir. Önemli olmaması bu soruyu sormasına engel mi? Bu soruyu genele değil forumda takıldığı, şakalaştığı, muhabbet ettiği kişilere soruyor ve gönül işte hatırlanmayı bekliyor :) , bir mesajda adının geçmesini, etiketlenmeyi, bir konusunun hortlatılmasını ve onun gibi şeyler..
Forumda aktifken sabah foruma girince yüzlerce bildirim gelmiş olurdu, şu an arada bir giriyorum ve gördüğüm bir kaç bildirimi açarken daha çok heyecan duyuyorum açıkçası :)
Bende şaka yaparak cevap verdim :oke: :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
AIS

AIS

Üye
Hort

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hort hortum hortsun hortsunuz hortsumsuzlar :ehe

KRİMİNOLOJİ