Ciddi söylüyorum kendini forumun önemli kişilerinden mi sayıyorsun ?Beni taniyan tanir
Belki senin için önemli olmaya bilir, belki hiç bir üye için önemli olmaya bilir. Önemli olmaması bu soruyu sormasına engel mi? Bu soruyu genele değil forumda takıldığı, şakalaştığı, muhabbet ettiği kişilere soruyor ve gönül işte hatırlanmayı bekliyorCiddi söylüyorum kendini forumun önemli kişilerinden mi sayıyorsun ?
, bir mesajda adının geçmesini, etiketlenmeyi, bir konusunun hortlatılmasını ve onun gibi şeyler..
Bende şaka yaparak cevap verdimBelki senin için önemli olmaya bilir, belki hiç bir üye için önemli olmaya bilir. Önemli olmaması bu soruyu sormasına engel mi? Bu soruyu genele değil forumda takıldığı, şakalaştığı, muhabbet ettiği kişilere soruyor ve gönül işte hatırlanmayı bekliyor, bir mesajda adının geçmesini, etiketlenmeyi, bir konusunun hortlatılmasını ve onun gibi şeyler..
Forumda aktifken sabah foruma girince yüzlerce bildirim gelmiş olurdu, şu an arada bir giriyorum ve gördüğüm bir kaç bildirimi açarken daha çok heyecan duyuyorum açıkçası![]()

Hortum
Hort hortum hortsun boruHortum
Amanınnnn!Hort hortum hortsun boru

Tanımayanlar nasıl tanısınBeni taniyan tanir