Haber Angry Birds 2, Android platformu için yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Angry Birds 2, Android platformu için yayınlandı
Evet arkadaşlar sonunda geldi efsane oyunun yenisi yorumları alalım hemen :eller:

Angry Birds efsanesi yeni oyunu ile kaldığı yerden devam ediyor….

Mobil platformda özellikle de akıllı telefon kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gören oyunlardan bir tanesi de geçtiğimiz dönemde Angry Birds olmuştu. Farklı temalarda bir çok farklı oyun olarak karşımıza gelen Angry Birds, son olarak Angry Birds Stella olarak sunulurken, bugün de en yeni oyun gün yüzüne çıktı.

2009 senesinde ilk olarak iOS platformunda sunulan daha sonra bir çok farklı platformda da yerini alan ilk Angry Birds oyununun halefi olarak gelen yeni oyun Angry Birds 2 adı ile sunulurken, Android cihazlar için sunulmuş durumda.

Yeni oyun ilerleyen saatlerde Apple’ın iPhone modelleri için de sunulacak ve iOS platformu için de iTunes’de yerini alacak. Ancak şunu da belirtelim. Android ve iOS’un haricinde Windows Phone platformunda ise oyun yer almayacak.

Oyunun Android için yayınlandığı Google Play Store sayfasına ise ulaşabilirsiniz. Oyun 68MB dosya büyüklüğüne sahip ve oynayabilmek için de Android 4.0 ya da daha üstü işletim sistemi içeren Android cihaza sahip olunması gerekiyor.

Baktığımızda yeni oyunun önceki Angry Birds’e oldukça benzer olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca oynanış olarak da aynı olduğu söylenebilir. Ancak bazı yeniliklerle de karşılaşıyorsunuz.

Angry Birds 2, Android platformu için yayınlandı - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
gameplay videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra
turancen

turancen

Üye
Windows lumia cihazlara çıkmayacakmış, ben lg g3 üme yükledim hakikaten oyun güzel olmuş :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk çıktığı zaman ki etkileyici özelliğini bakalım bu oyunda gösterebilecekler mi :eller:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Indirelim bakalım, ama o eski heyecanı vermez artık.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Oyunu indiren 10. kişi olarak saygılarımı sunarım :bigstar:
Oyun gayet eğlenceli olmuş, android camiasına hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Oyunu biraz oynadım yeni Görselite çok güzel olmuş. Oynanış alışılmış şekilde. Güzel bence.
Oyunun bağımlısı oldum :D ciddiyim

Bülent872

Bülent872

Üye
Sanki büyük bir farklılık var gibi yayınladılar bildiğin Angry Bird Star Warstan başkasını sevemedim ve Angry Bird2 yi cidden gereksiz buluyorum zaten 10küsür tane var zaman kaybı :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Demek ki yeni bir efsane daha geliyor herkes beğendiğine göre rovio köşeyi dönecek yine :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ingilizce inceleme videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1. Oyununa bende hep gıcık olurdumda bu olmuş :D

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk 24 saatte milyonlarca indirme sayısına ulaştı oyun

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bu arada google play de mevcut mu oyun?

PriZm

PriZm

Üye
1. Oyundan sonraki oyunlar tamamen bayattı. Ama bu 2. Versiyon güzel olmuş.

turancen

turancen

Üye
Oyun cidden iyi olmuş, 15. bölüme geldim :D diğer haritaya geçeceğim :) bu resimde benden, lg g3

Takipçi Satın Al

Üst Alt