Yardım Root

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetensar67

ahmetensar67

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Root
Smart mini 875 telefonum var Alcatel onetouc v875 olarakta biliniyor root yetkisinini kaldırmak istiyorum tamamen yardım edin

lütfen supersu dan yetkiyi iptal et demeyin o zaman root geri getirilebiliyor ben tamemen yetkiyi silmek istiyorum acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!1

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
unroot yaptıktan sonra yazılımını tekrar yükle

ahmetensar67

ahmetensar67

Üye
    Konu Sahibi
unroot yaptıktan sonra yazılımını tekrar yükle

kardeş bu telefonun şirketi yazılımını internette paylaşmamış tel romluydu donanımhaber sitesinden bi arkadaş yedek yolladı onu kullanıyorum ama rootu kaldırmam gerek unroot işe yaramıyor ki

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yedeği geri yükle ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yedeği yüklemen lazım o zaman :)

ahmetensar67

ahmetensar67

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim senin dediğin stock rom orjinal yazılım :) stock romunu yükleyince otomatik root kalkıyor ben yedeği zaten root sayesinde pc üzerinden flashladım ve tel orjinal yazılımda ancak root yekisi kalkmadı anlatamıyorum kendimi haralde :)
yedeği yüklemen lazım o zaman :)
kardeşim senin dediğin stock rom orjinal yazılım :) stock romunu yükleyince otomatik root kalkıyor ben yedeği zaten root sayesinde pc üzerinden flashladım ve tel orjinal yazılımda ancak root yekisi kalkmadı anlatamıyorum kendimi haralde :)

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Smart mini 875 telefonum var Alcatel onetouc v875 olarakta biliniyor root yetkisinini kaldırmak istiyorum tamamen yardım edin

lütfen supersu dan yetkiyi iptal et demeyin o zaman root geri getirilebiliyor ben tamemen yetkiyi silmek istiyorum acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!1
Kingorootu dener misin hem root hem de unroot yapması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Jin-Kazama

Üst Alt