Galaxy S3 i9300 SmartROM v1.1|Phoenix 4.4.4 İDDAALI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musti190738

Musti190738

Üye
Yükleyecektim kafam karıştı paylaşan şarj konusu harika diyor kullanıcılar berbat diyor kullanıp da deneyimlerini yazabilecek olan var mı performans şarj durumu hatalar stabilite vs vs
ben kullandım şarjı beğenmedim şahsen kullanmadıgın halde bile gidiyor şarj performans iyi diyebilirim

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
ben kullandım şarjı beğenmedim şahsen kullanmadıgın halde bile gidiyor şarj performans iyi diyebilirim

teşekkürler şu an CM 11 kullanıyorum şarj iyi değil ama performans gayet iyi ancak Snapshot olduğu için baya hata vs var ROM da :(

H0lligan

Üye
teşekkürler şu an CM 11 kullanıyorum şarj iyi değil ama performans gayet iyi ancak Snapshot olduğu için baya hata vs var ROM da :(
ben hic kurma derim ziraa suan tekken dark resurrection oyununu indiriyor olmasaydim direk yeni rom kuracakdim elime aldikdan yarim saat sonra sarj %76 oldu sarj da kullanmaya basladim 1-2 saat oldu %60 bu hic normal degil paylasana bakma sen boyutada kucuk diyor ama malum :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
ben hic kurma derim ziraa suan tekken dark resurrection oyununu indiriyor olmasaydim direk yeni rom kuracakdim elime aldikdan yarim saat sonra sarj %76 oldu sarj da kullanmaya basladim 1-2 saat oldu %60 bu hic normal degil paylasana bakma sen boyutada kucuk diyor ama malum :)

o boyut olayı adam 750 MB diyor XDA da 705 MB yazıyor zaten arkadaşın boyut anlayışında bi sıkıntı var bence :ehe yada o Stock ROM larla kıyaslamış :ehe

Fatix

Üye
Yükleyecektim kafam karıştı paylaşan şarj konusu harika diyor kullanıcılar berbat diyor kullanıp da deneyimlerini yazabilecek olan var mı performans şarj durumu hatalar stabilite vs vs
Temiz kurulum yaptıktan sonra bekota ve dn4 ten hiç bir farkı yok, görünüm vs. aynı, performans gayet iyi, 1 haftaya yakın oldu kullanıyorum hiç bir hata vb. durumla karşılaşmadım. Diğer arkadaşlarda farklı sebeplerden dolayı hata vermiş olabilir bu konuda diyeceğim bir şey yok. Verdiğim bilgiler kendi cihazıma göredir. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: funny_halil

H0lligan

Üye
Temiz kurulum yaptıktan sonra bekota ve dn4 ten hiç bir farkı yok, görünüm vs. aynı, performans gayet iyi, 1 haftaya yakın oldu kullanıyorum hiç bir hata vb. durumla karşılaşmadım. Diğer arkadaşlarda farklı sebeplerden dolayı hata vermiş olabilir bu konuda diyeceğim bir şey yok. Verdiğim bilgiler kendi cihazıma göredir. Saygılar.
temiz kurulum nedir kardesim yardimci olurmusun ben hayatimda hic rom kurmadim da. hani aroma installer olsa anlarim da normal install zip yapiyoruz abi ya hem blekota cok mu iyi sanki kiyasladigin rom buysa tamam eyvallah diyecek bise kalmadi zaten.

Fatix

Üye
temiz kurulum nedir kardesim yardimci olurmusun ben hayatimda hic rom kurmadim da. hani aroma installer olsa anlarim da normal install zip yapiyoruz abi ya hem blekota cok mu iyi sanki kiyasladigin rom buysa tamam eyvallah diyecek bise kalmadi zaten.
Değerli kardeşim; ciddi isen konulara bakarsan temiz kurulum la ne demek istediğimi anlarsın, aynı şey defalarca yazılmış foruma, tekrar yazmanın bir anlamı yok. Linkteki sayfayı incelerseniz yardımcı olur.

H0lligan

Üye
Değerli kardeşim; ciddi isen konulara bakarsan temiz kurulum la ne demek istediğimi anlarsın, aynı şey defalarca yazılmış foruma, tekrar yazmanın bir anlamı yok. Linkteki sayfayı incelerseniz yardımcı olur.
ciddi degilim sacmaliyosun demek istedim temiz kurulum dedigimiz olay aroma kullanilir onun disinda kurulum zaten hep aynidir tum wipe lar ardindan install zip

Fatix

Üye
ciddi degilim sacmaliyosun demek istedim temiz kurulum dedigimiz olay aroma kullanilir onun disinda kurulum zaten hep aynidir tum wipe lar ardindan install zip
Güzel kardeşim, bir yorumun, önerin varsa yaz, kendi kulanımımı ve tecrübemi yazdım, dalga geçmen edepsizlik etmen için değil, ortam sanal olsada yazanlar gerçek, forumda olsa bir adabı vardır. Herkesi kendinle bir tutma, bilen var bilmeyen var. Wipe yapmadan eski rom un üstüne kuran bir çok kişi var.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Güzel kardeşim, bir yorumun, önerin varsa yaz, kendi kulanımımı ve tecrübemi yazdım, dalga geçmen edepsizlik etmen için değil, ortam sanal olsada yazanlar gerçek, forumda olsa bir adabı vardır. Herkesi kendinle bir tutma, bilen var bilmeyen var. Wipe yapmadan eski rom un üstüne kuran bir çok kişi var.

kardeş onun derdini bende anlamadım sürekli benim de üzerime geliyor dediğin gibi sanal alemde olsa yaptığı doğru değil ya bizi çok cahil görüyor yada kendini aşırı bilgili sanıyor...

cevap için teşekkürler ama benim için hata vs o kadar önemli değil şu sıralar batarya olayı kafamı acayip bozdu bende bunun için bi ROM arıyorum yinede paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Fatix

Fatix

Üye
Rica ederim kardeşim, kolay gelsin.

H0lligan

Üye
temiz kurulum aroma terimidir aromada ne kurucagini secersin ileri dersin beklersin hem aromada wipe i kendi icinde de yapabiliyorsun buyuzden temiz kurulum aroma icindir wipe islemleri kuruluma dahil dagildir amacim edepsizlik vs. degildi oyle anladiysan kusyra bakma wipe kurulm oncesi adim dir kurulum adimi degil buyuzden boyle birsey yazdim hem sana bi ornek
once gir recovery ye alakasiz bir rom kur yada stock a don sonra wipe siz bunu kur 1gun dene yarinda yine ayni rom uzerine wipe siz kur onuda bigun dene birsonraki gunde mega wipe yaparak kur sarj durumlarinin degismedigini goreceksin.

kardeş onun derdini bende anlamadım sürekli benim de üzerime geliyor dediğin gibi sanal alemde olsa yaptığı doğru değil ya bizi çok cahil görüyor yada kendini aşırı bilgili sanıyor...

cevap için teşekkürler ama benim için hata vs o kadar önemli değil şu sıralar batarya olayı kafamı acayip bozdu bende bunun için bi ROM arıyorum yinede paylaşım için teşekkürler
2de bir kendini bilgili saniyor diyip durma diger konudan verdim cevabini zaten olaylari birbirine baglayip kendini hakli cikarmaya calisma bana ilk bulasanda sendin sonradan adama yardimci da olmaya calismadin konu da oylece kaldi sorunda yokmus zaten ama belliki tartismaya gelmisdin konuya once sen benle ugrasdin verdigim cevaplarida kaldiramayinca ugrasamam dedin ama yine cevap yazdin senin oldugun konuyada mesaj yazmam dedin yine yazmissin hakkimda yorumda yapmissin ya gel benle ugras diyorsun yada benle ugrasmaya calisiyorsun seni bir turlu cozemedim
o boyut olayı adam 750 MB diyor XDA da 705 MB yazıyor zaten arkadaşın boyut anlayışında bi sıkıntı var bence :ehe yada o Stock ROM larla kıyaslamış :ehe
burda asil ukalalik var ama herkes bana satasiyor
@Fatix tekrar kusura bakma kardesim dedigimde denersen sarj olayini anlarsin bu arada kimseye bir garezim yok amacim ukalalikda degildi temiz kurulumla alaymi ediyosun yoksa ciddimisin verecegin cevapdan biraz bunu anlamak icin di o mesaj da neyse eyvallah haklisin bi yandan bise demiyorum.

@ghstr kardesim bise diyosan arkasinda dur laf yedirttirmek zorunda birakdirtma kendine bunu yaziyorum cunku birdaha benimli alakali bise yazarsan kotu anlamda. verecegim cevap icin onceden uyari bu ki verecegim cevaba bununda linkini eklerim oyle bir durum yasanirsa sonra diyemezssin benimle ugrasiyor

Fatix

Üye
Değerli H0lligan kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler, şahsen temiz kurulum olayını yanlış anlamışım demekki. Sorun yok paylaşıma devam inşallah.

H0lligan

Üye
Değerli H0lligan kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler, şahsen temiz kurulum olayını yanlış anlamışım demekki. Sorun yok paylaşıma devam inşallah.
Sorun olmamasina sevindim bende bir rom buldum xda da guzele benziyor 15 dkk oldu kurali sarj iyi kasma yok ses de gayet yeterli (aroma insatller kullaniyor :) ) biraz daha kullanicam bu sekilde devam ederse paylasicam en kisa zamanda senide etiketlerim paylasirsam

• Beğen
Tepkiler: Fatix
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
linkini özelden atarmısın oxygenos un

OxygenOS un XDA konusu silinmiş ne yazık ki :(

ama forumda da mevcut olan efeEXTREME diye bi ROM buldum bknz : Galaxy S3 i9300 - efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014) - MaxiCep ) güzel bi ROM gibi yükleyecektim ama AnTuTu test sonuçlarının olduğu videoda

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

19813 puan alırken benim CM11 de ( uzun zamandır kullanıyorum ve bir sürü işlemden geçti ve bir sürü uygulama vs yüklü ) 25652 puan aldı gerçi videodaki AnTuTu sürümü eski belki yenisinde daha farklı bir sonuç alınabilir

funny_halil

Üye
    Konu Sahibi
Bilader boyutu kucukmu yok artik :D standart 250-150 mb oluyor bu arada deneyecegim saol
Cm den başka rom kurmadınız herhalde port romlara bakın mesela blekota note 4 v4.6 920 mb
Hocam ben çoğu romu kullandım bunda gereksiz uygulamaları az da olsa var sildim onları da arka planda klavye var google play uygulamarını da pasit yapıyorum my android tools programı ile bunları yapmıyanlar şarj kötü derler tabii
holligan ismini yaşatmaya çalışma beğenmediysen kurma bu kadar basit sanki bu paylaşımdan para alıyorum ben.Senin gibiler yüzünden paylaşmak istemedim ama sonra belki bi kaç kişi ilgilenir diye paylaştım...
Androfilehost indirme boyutuna bak 705 mb görürürsün.belli ki indirmemimişin bile neyin yorumunu yapıyorsun sen ...
DAHA İYİ BATARYA İÇİN YAPTIĞIM ADIMLARI ANLATIRIM İSTEYEN OLURSA
KONUDA FARKLI ROMLARDAN BAHSETMEYİN ARKADAŞLAR ÖZLEDEN YAZIN YAZACAKSANIZ.
SAÇMA SAPAN AÇIK BULMAYA ÇALIŞANLAR DA KENDİNE BAKSIN ....

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Cm den başka rom kurmadınız herhalde port romlara bakın mesela blekota note 4 v4.6 920 mb

Hocam ben çoğu romu kullandım bunda gereksiz uygulamaları az da olsa var sildim onları da arka planda klavye var google play uygulamarını da pasit yapıyorum my android tools programı ile bunları yapmıyanlar şarj kötü derler tabii

holligan ismini yaşatmaya çalışma beğenmediysen kurma bu kadar basit sanki bu paylaşımdan para alıyorum ben.Senin gibiler yüzünden paylaşmak istemedim ama sonra belki bi kaç kişi ilgilenir diye paylaştım...

ne kadar bilmişsiniz yaaa romu lullanmamış gelmiş gece 3 ünde paylaşmışım 705 değil de 750 mb bu mu yorumun beğenmeyen konudan çıkar ...
DAHA İYİ BATARYA İÇİN YAPTIĞIM ADIMLARI ANLATIRIM İSTEYEN OLURSA
KONUDA FARKLI ROMLARDAN BAHSETMEYİN ARKADAŞLAR ÖZLEDEN YAZIN YAZACAKSANIZ.
SAÇMA SAPAN AÇIK BULMAYA ÇALIŞANLAR DA KENDİNE BAKSIN ....

eğer eleştiri kaldıramıyorsan bu tarz paylaşımlardan uzak dur derim ayrıca burası bir forum konuların başka konulara kayması kadar doğal bişey olamaz

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt