Güzel kardeşim, bir yorumun, önerin varsa yaz, kendi kulanımımı ve tecrübemi yazdım, dalga geçmen edepsizlik etmen için değil, ortam sanal olsada yazanlar gerçek, forumda olsa bir adabı vardır. Herkesi kendinle bir tutma, bilen var bilmeyen var. Wipe yapmadan eski rom un üstüne kuran bir çok kişi var.
temiz kurulum aroma terimidir aromada ne kurucagini secersin ileri dersin beklersin hem aromada wipe i kendi icinde de yapabiliyorsun buyuzden temiz kurulum aroma icindir wipe islemleri kuruluma dahil dagildir amacim edepsizlik vs. degildi oyle anladiysan kusyra bakma wipe kurulm oncesi adim dir kurulum adimi degil buyuzden boyle birsey yazdim hem sana bi ornek
once gir recovery ye alakasiz bir rom kur yada stock a don sonra wipe siz bunu kur 1gun dene yarinda yine ayni rom uzerine wipe siz kur onuda bigun dene birsonraki gunde mega wipe yaparak kur sarj durumlarinin degismedigini goreceksin.
kardeş onun derdini bende anlamadım sürekli benim de üzerime geliyor dediğin gibi sanal alemde olsa yaptığı doğru değil ya bizi çok cahil görüyor yada kendini aşırı bilgili sanıyor...
cevap için teşekkürler ama benim için hata vs o kadar önemli değil şu sıralar batarya olayı kafamı acayip bozdu bende bunun için bi ROM arıyorum yinede paylaşım için teşekkürler
2de bir kendini bilgili saniyor diyip durma diger konudan verdim cevabini zaten olaylari birbirine baglayip kendini hakli cikarmaya calisma bana ilk bulasanda sendin sonradan adama yardimci da olmaya calismadin konu da oylece kaldi sorunda yokmus zaten ama belliki tartismaya gelmisdin konuya once sen benle ugrasdin verdigim cevaplarida kaldiramayinca ugrasamam dedin ama yine cevap yazdin senin oldugun konuyada mesaj yazmam dedin yine yazmissin hakkimda yorumda yapmissin ya gel benle ugras diyorsun yada benle ugrasmaya calisiyorsun seni bir turlu cozemedim
o boyut olayı adam 750 MB diyor XDA da 705 MB yazıyor zaten arkadaşın boyut anlayışında bi sıkıntı var bence

yada o Stock ROM larla kıyaslamış
burda asil ukalalik var ama herkes bana satasiyor
@Fatix tekrar kusura bakma kardesim dedigimde denersen sarj olayini anlarsin bu arada kimseye bir garezim yok amacim ukalalikda degildi temiz kurulumla alaymi ediyosun yoksa ciddimisin verecegin cevapdan biraz bunu anlamak icin di o mesaj da neyse eyvallah haklisin bi yandan bise demiyorum.
@ghstr kardesim bise diyosan arkasinda dur laf yedirttirmek zorunda birakdirtma kendine bunu yaziyorum cunku birdaha benimli alakali bise yazarsan kotu anlamda. verecegim cevap icin onceden uyari bu ki verecegim cevaba bununda linkini eklerim oyle bir durum yasanirsa sonra diyemezssin benimle ugrasiyor