ROOT SONRASI YARDIM LÜTFEN!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
ROOT SONRASI YARDIM LÜTFEN!!
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar iyi forumlar herkese..
Telefonuma bugün sonunda root atabildim ama telefonumun performansını artıracak hic program veya benzeri uygulama bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Telefonumun markası:LG L90 - LG D405TR diye de geçiyor(belki lazım olur diye)

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
İşlemci çift çekirdekli. Yani bu bakımdan benim telefonuma göre performansı çok daha iyi. Ram 1 gb ise güzel, daha aşağındaysa gereksiz olan tüm programları silmeni öneriyorum. Yalnız ne işe yaradığını bilmediğin uygulamaları kaldırma, yoksa telefon hata vere ver delirtebilir seni.

Ben galaxy mini 2 adlı modelde konuşma için yalnızca whatsapp kurdum. İnternet için telefonun kendi tarayıcısı, başka bir de bir şey yok. Diğer kurulu uygulamalar yalnızca daha istikrarlı kullanım için. Bence Hola Launcher uygulamasını kur telefonuna. Tahminimce standart arayüzden daha hızlı ve etkin çalışır. Bunun dışında büyük boyutlu oyunlar oynayacaksan eğer, folder mount uygulamasını satın al marketten ve root yetkisi vererek telefon hafızasında büyük yer kaplayan uygulama dosyalarını hafıza kartına taşımasını sağla. Kullandığın hafıza kartının üzerinde daire içerisinde 10 yazsın. Yani class 10 olsun ki en hızlı hafıza kartıdır.

Bunların dşında batarya ömrü, ram temizleyici vb hiçbir uygulama kullanma. Kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca son bir şey: En sık kullandığın uygulamalar telefon hafızasında kalsın. Dosya yönetici vb uygulamaları sık sık kullansa da hafıza kartına taşı; ama çok fazla uygulamayı hafıza akrtına taşırsan, telefonda performans düşmesi yaşayacağını da unutma.

Benim diyeceklerim bunlar.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci çift çekirdekli. Yani bu bakımdan benim telefonuma göre performansı çok daha iyi. Ram 1 gb ise güzel, daha aşağındaysa gereksiz olan tüm programları silmeni öneriyorum. Yalnız ne işe yaradığını bilmediğin uygulamaları kaldırma, yoksa telefon hata vere ver delirtebilir seni.

Ben galaxy mini 2 adlı modelde konuşma için yalnızca whatsapp kurdum. İnternet için telefonun kendi tarayıcısı, başka bir de bir şey yok. Diğer kurulu uygulamalar yalnızca daha istikrarlı kullanım için. Bence Hola Launcher uygulamasını kur telefonuna. Tahminimce standart arayüzden daha hızlı ve etkin çalışır. Bunun dışında büyük boyutlu oyunlar oynayacaksan eğer, folder mount uygulamasını satın al marketten ve root yetkisi vererek telefon hafızasında büyük yer kaplayan uygulama dosyalarını hafıza kartına taşımasını sağla. Kullandığın hafıza kartının üzerinde daire içerisinde 10 yazsın. Yani class 10 olsun ki en hızlı hafıza kartıdır.

Bunların dşında batarya ömrü, ram temizleyici vb hiçbir uygulama kullanma. Kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca son bir şey: En sık kullandığın uygulamalar telefon hafızasında kalsın. Dosya yönetici vb uygulamaları sık sık kullansa da hafıza kartına taşı; ama çok fazla uygulamayı hafıza akrtına taşırsan, telefonda performans düşmesi yaşayacağını da unutma.

Benim diyeceklerim bunlar.
hocam cevabın için teşekkürler dediklerini yapmaya çalışacağım bu arada şimdi baktım sd kartım 16gb ve dairenin içinde 10 yaziyo.Ram 1 gb ancak bazen kasma ve ısınma oluyo bu da sinir bozucu tabi bunun için çözüm ariyorum açıkçası

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
hocam cevabın için teşekkürler dediklerini yapmaya çalışacağım bu arada şimdi baktım sd kartım 16gb ve dairenin içinde 10 yaziyo.Ram 1 gb ancak bazen kasma ve ısınma oluyo bu da sinir bozucu tabi bunun için çözüm ariyorum açıkçası

Donanım arızası yoksa, kasma ve ısınma olayı telefonun çok sık kullanılmasından veya ekran parlaklığının sürekli en yüksek seviyede olmasından kaynaklanabilir. Zaman aman ortam ışığına göre ekran parlaklığını azaltabilirsin.

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
Donanım arızası yoksa, kasma ve ısınma olayı telefonun çok sık kullanılmasından veya ekran parlaklığının sürekli en yüksek seviyede olmasından kaynaklanabilir. Zaman aman ortam ışığına göre ekran parlaklığını azaltabilirsin.
Donanım arızası yok,ekran parlaklığını da 50-60dan yukarı çıkarmıyorum ama yinede ısınma oluyo

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Donanım arızası yok,ekran parlaklığını da 50-60dan yukarı çıkarmıyorum ama yinede ısınma oluyo

O vakit ona bir şey diyemem. Kuvvetle muhtemel ya sistemi baştan kurarak bu sorundan kurtulabilirsin ya da o an kullandığın bir uygulama/oyun sistemi çok zorluyor olabilir.

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
O vakit ona bir şey diyemem. Kuvvetle muhtemel ya sistemi baştan kurarak bu sorundan kurtulabilirsin ya da o an kullandığın bir uygulama/oyun sistemi çok zorluyor olabilir.
çok teşekkürler ilgin ve verdigin cevaplar icin dediklerini deniycem

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
asgz

asgz

Üye
Wakelock detector kurun 1 günlük kullanımdan sonra programı çalıştırıp hangi uygulamaların ne kadar pil tükettiğine bakıp modifiye seçeneğinden uyandır ve uyanık tut seçeneklerini kapatın, pil tüketiminiz gözle görülür derecede azalacak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
Wakelock detector kurun 1 günlük kullanımdan sonra programı çalıştırıp hangi uygulamaların ne kadar pil tükettiğine bakıp modifiye seçeneğinden uyandır ve uyanık tut seçeneklerini kapatın, pil tüketiminiz gözle görülür derecede azalacak
kardeşim lütfen yardım eder misin flashify ile cwm.imgyi yüklüyodum reboot istedi tıkladım ben de mor bi ekran geldi kapatmaya calıstım olmadı ben de bataryayı çıkardım şuan telefon açılmıyo ne yapabilirim ?

asgz

asgz

Üye
Telefonunuz brick oldu sanırım umarım yedek almışsınızdır

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Greenify boşuna şarj yiyen uygulamaları kapatır.
SSH Tunnel sayesinde internette güvenli hareket edersin.
Swapper SD Kartta ek RAM oluşturur.
GMD Gestures kullanım kolaylaştırır
RCB sayesinde istemediğin kişilerin seni aramasını engellersin.
Titanium Backup root yokken kaldıramadığın gereksiz uygulamaları kaldırmanı sağlar
(Link veremiyorum özür dilerim)

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
Greenify boşuna şarj yiyen uygulamaları kapatır.
SSH Tunnel sayesinde internette güvenli hareket edersin.
Swapper SD Kartta ek RAM oluşturur.
GMD Gestures kullanım kolaylaştırır
RCB sayesinde istemediğin kişilerin seni aramasını engellersin.
Titanium Backup root yokken kaldıramadığın gereksiz uygulamaları kaldırmanı sağlar
(Link veremiyorum özür dilerim)
Teşekkürler

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Önemli değil kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: kaanfb78

gameoSmAn

Üye
Root booster var ama link blilmiyorum ne işe yarar 3 tane mod var hız batarya ve varsayılan hızda bataryayı seçtinmi gereksiz uygulamları donduruyor telefon batarya iyi gidiyo bence işe yarıyor
Uygulama türkçe ve basit

Üst Alt