Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Olurmu hocam bir çok yerde sizin emeğinizde var. Hepsini ben çevirmeye kalksam 4-5 gün sürerdi. Ben sadece guncellemede değişen dosyaları bulup onları değiştirdim. Onun dışında birçok yerde sizin çevirilerini geçerli. Büyük ihitmalle yarın yayınarım.
Ellerinize sağlık inşallah faydalı olur teşekkür ederim bu düşünceniz için...
Olurmu hocam bir çok yerde sizin emeğinizde var. Hepsini ben çevirmeye kalksam 4-5 gün sürerdi. Ben sadece guncellemede değişen dosyaları bulup onları değiştirdim. Onun dışında birçok yerde sizin çevirilerini geçerli. Büyük ihitmalle yarın yayınarım.
Ellerinize sağlık inşallah faydalı olur teşekkür ederim bu düşünceniz için...

sametcan123

Üye
Ellerinize Saglık Güzel Lakin botda clandan asker isteme tiki kapalı oldugu halde asker istiyo onu bulamadım adamlar hep istiyon hiç atmıyon diip clandan attılar :) bot v.4.0 bu arada

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Ellerinize Saglık Güzel Lakin botda clandan asker isteme tiki kapalı oldugu halde asker istiyo onu bulamadım adamlar hep istiyon hiç atmıyon diip clandan attılar :) bot v.4.0 bu arada
V4.0.1de o sorun giderilmiş hocam :)

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
kale boş olursa istek atar.dolu tut kaleyi ;)

Teknojix

Teknojix

Üye
V4.0.1 le bu duzeltildi.

95selo09

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İncelemenizi Tavsiye Ederim

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2 ve yunus96
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İncelemenizi Tavsiye Ederim
Ellerine sağlık hocam gerçekten ağzına ellerine sağlık. Zayende birçok kişi bu videoyu izleyip o kendini zeki sananların sonunu getiricek. Çok teşekkür ederim...

Eryas35

Üye
ordu kapasitesi 200 olmasına ragmen 20 görüyor ve 20 asker olunca savasa baslıyor nasıl düzelir uzman ayarlardakini denedim olmadı

baronsavas

baronsavas

Üye
ordu kapasitesi 200 olmasına ragmen 20 görüyor ve 20 asker olunca savasa baslıyor nasıl düzelir uzman ayarlardakini denedim olmadı
diğer sekmesinin altında sol alt köşede elle konumlandır bölümü var ordu kampını seçerek kampı yeniden tanıt

yakamoz77

Üye
ellerinize sağlık arkadaşlar bir sorum olacak pcde ekran karadığında veya ekran koruyucuya geçip şifre girdiğinde bot duruyor, bunun bir çaresi varmıdır.

baronsavas

baronsavas

Üye
ellerinize sağlık arkadaşlar bir sorum olacak pcde ekran karadığında veya ekran koruyucuya geçip şifre girdiğinde bot duruyor, bunun bir çaresi varmıdır.
Uyku mod ve ekran koruyucuyu kapat

yakamoz77

Üye
o sıkıntılı olucak aa denicez artık, birde bu kamp dolmadan neden savaşa gidiyor, onu bir türlü ayarlayamadım.

baronsavas

baronsavas

Üye
o sıkıntılı olucak aa denicez artık, birde bu kamp dolmadan neden savaşa gidiyor, onu bir türlü ayarlayamadım.
Kamp kapasitesini yanlis goruyordur ya da kisla ayarlari kisminda ordunun yuzde olarak doluluk orani %100 degildir

hbldmr23

Üye
botu başlata basamıyorum acil yardım???

Üst Alt