Haber Galaxy S6 Edge’nın fiyatında büyük indirim!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S6 Edge’nın fiyatında büyük indirim!
Bayağı indirim yapmışlar umarım bize de yansır bir şekilde :hmmm

Samsung Galaxy S6 Edge akıllı telefonun yurtdışı fiyatında indirim uygulandı.

Güney Kore’nin köklü firması Samsung, geniş ürün yelpazesi ile akıllı telefon pazarında liderliği göğüslüyor. 2014 satış rakamlarına göre Samsung, ezeli rakibi Apple’ın önüne geçerek bir kez daha liderlik koltuğuna oturdu.

2015 yılının amiral gemisi Galaxy S6 ve onun kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S6 Edge akıllı telefonu Mart ayının başında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2015’de resmi olarak duyurdu. Nisan ayında iki akıllı telefonda satışa sunuldu. Tüm dünyada Samsung akıllı telefonlar büyük beğeni ile karşılaşırken en büyük ilgiyi Galaxy S6 Edge akıllı telefon gördü.

Tasarımı ile dikkatleri çekmeyi başaran cihazın, yurtdışı fiyatında düşüş yaşandı. Buna göre eBay ‘ın uyguladığı indirim sayesinde akıllı telefon 215$’daha ucuza satılacak. 32GB dahili hafızaya sahip olan Galaxy S6 Edge akıllı telefon, 815$ fiyattan satılırken bu indirim sayesinde yeni etiketi 599$ oldu. eBay üzerinde %99,2 pozitif geri dönüş almış olan qualitycellzadlı satıcıdan satılan cihaz, kilidi kaldırılmış olarak satılıyor.

Galaxy S6 Edge akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekrana ev sahipliği yapmakta. Gücünü 64-bit mimarisinde sekiz çekirdekli işlemci içeren Exynos 7420 yonga setinden alan cihaz, 3GB RAM ve 32GB / 64GB/ 128GB dahili hafıza kapasitesini bünyesinde barındırıyor.

Arka yüzeyinde OiS destekli 16MP çözünürlüğünde kamera ve ön yüzeyinde ise selfie çekimlerine uyumlu 8MP çözünürlüğünde ikinci kamerası bulunan cihaz, yazılım desteğini Google Android 5.0.2 Lollipop işletim sisteminden almakta.

Galaxy S6 Edge’nın fiyatında indirim - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve B.A.R.O.N

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam forumu ele geçirdiniz valla :ehe :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En azından saçma sapan zam eklemiyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Invoke

Invoke

Üye
Bakalım bizdeki karşılığı nasıl olacak.

hikmet366

hikmet366

Üye
METRO DA samsung galaxy s6 32 gb 2100 TL Samsung yetili servisi ile

0MG90

0MG90

Üye
İyide bu eBay'ın indirimi, normal bir indirim değil. Normal yani.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
METRO DA samsung galaxy s6 32 gb 2100 TL Samsung yetili servisi ile

Magazalarda indirimlerle Genelde fiyatlar bu aralıkta zaten internette de ucuz fiyatli satılan ürünlerde samsung turkiye garantili genelde.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Daha cok indirim yaparlar, insanlar farklı cihazlara yöneliyor
2. Samsung olmak üzere mobilden yara almaya başlıyor
fiyatları cekip tekrar yükselmesi lazım.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Daha cok indirim yaparlar, insanlar farklı cihazlara yöneliyor
2. Samsung olmak üzere mobilden yara almaya başlıyor
fiyatları cekip tekrar yükselmesi lazım.

Kime baksam ya iphone kullanıyor yada samsung, şu yükselişe geçip samsungu çökerten firmalar hangileri ?
Samsung tan böyle bir aciklamami geldi satışlar kötü gidiyor diye?
Yoksa yorum yazmak için mi yazıyorsun?
Samsungun fiyat politikası zaten hep böyle fiyatı en üste çekip aşağı iniyor her zaman yani senin dediğine göre samsung yıllar önce batmış olmalıydı...

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Kime baksam ya iphone kullanıyor yada samsung, şu yükselişe geçip samsungu çökerten firmalar hangileri ?
Samsung tan böyle bir aciklamami geldi satışlar kötü gidiyor diye?
Yoksa yorum yazmak için mi yazıyorsun?
Samsungun fiyat politikası zaten hep böyle fiyatı en üste çekip aşağı iniyor her zaman yani senin dediğine göre samsung yıllar önce batmış olmalıydı...
kime benzetip yorum yapıyorsun cevap verdigin kişi senin ahbabın degil hatırlatayım, heryere rasgele yorum yapan birinemi benzetiyorsun..?

Cihaz politikası nedir biliyormusun? bir firma cihaz cıkalı 3 ay olmadan fiyatı düşürüyorsa o firma istedigini elde edememiştir, S6 edge yada samsung senin tabirinle anladıgın ortamda battı" öylemi yazdım..!
insanlar 100 kişiden 90 kişi samsung alıyordu şimdi 100 kişiden 48 kisi alıyor.!! bu nedir mademki
arkadaş ortamı diyorsun buyrun ozaman
biz bu cihazları satıyoruz neler oldugunu ne bittigini iyi biliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: bb_onur

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
evet 2.0tdı imiş hatta şaka makinesi :zzz:
:ehe benzinlimi dizelmi neyse bu saka bukadar yeter berbat bi saka oldu
kime benzetip yorum yapıyorsun cevap verdigin kişi senin ahbabın degil hatırlatayım, heryere rasgele yorum yapan birinemi benzetiyorsun..?

Cihaz politikası nedir biliyormusun? bir firma cihaz cıkalı 3 ay olmadan fiyatı düşürüyorsa o firma istedigini elde edememiştir, S6 edge yada samsung senin tabirinle anladıgın ortamda battı" öylemi yazdım..!
insanlar 100 kişiden 90 kişi samsung alıyordu şimdi 100 kişiden 48 kisi alıyor.!! bu nedir mademki
sakin abi sende @Bahadir_fb

• Beğen
Tepkiler: bb_onur, Bahadir_fb ve MaxipmaN
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Yaptığın yorumu okuyup alıntı yapmak için senin ahbabin olmam gerekmiyor öyle olduğunu düşünüyorsan muhatap olmazsın ve cevap yazmazsın ahbap olmadığımız için.

Sen satamiyorsan o senin sorunun çevremdeki herkese çok güzel reklamını yapıp cihazı almalarını sağlayabiliyorum.

Samsung yıllar yılı cihazlarında bu politikayı izliyor, gelmişsin sanki yeni birşey yapıyormuş ta batiyormus gibi saçma bir yorum yapıyorsun.
Sonra da yorumumu okuyun ama cevap yazmayın çünkü ben çok biliyorum edasıyla geziyorsun sitede...

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yaptığın yorumu okuyup alıntı yapmak için senin ahbabin olmam gerekmiyor öyle olduğunu düşünüyorsan muhatap olmazsın ve cevap yazmazsın ahbap olmadığımız için.

Sen satamiyorsan o senin sorunun çevremdeki herkese çok güzel reklamını yapıp cihazı almalarını sağlayabiliyorum.

Samsung yıllar yılı cihazlarında bu politikayı izliyor, gelmişsin sanki yeni birşey yapıyormuş ta batiyormus gibi saçma bir yorum yapıyorsun.
Sonra da yorumumu okuyun ama cevap yazmayın çünkü ben çok biliyorum edasıyla geziyorsun sitede...
Ahbab derken yorum yapmak icinmi cevap yazdın dedin diye o cevabı verdim.
Tamam samsung kral cok satıyor dünya birincisi amenna kim battı dedi öyle dedimmiki? sadece alıcıları azaldı sizin orada olmaz bizim burada olur ne var bunda.

Okuyun ama cevap vermeyin derken :D ya varya sözleri her zaman farklı kapıya cekiyorsunuz ben sizin itici yorumlarınızı cekmek zorunda degilim

Beni o cevaba sen sürükledin, yorum yapmak icin mi cevap veriyorsun dedin şartellerim attı sanki mesaj kasıyorum sanki birseyler pesindeyim gibi?

bilmişlik degil o dedigin, sizden bilgili birileri gelince herkese uyguladıgınız cevap derim ben ona
ama hic kusura bakma ihale aldım buradayım ben bir yerede gitmiyorum :D
izle ama yorum yapma dediler gene dayanamadım arkadaş :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ahbab derken yorum yapmak icinmi cevap yazdın dedin diye o cevabı verdim.
Tamam samsung kral cok satıyor dünya birincisi amenna kim battı dedi öyle dedimmiki? sadece alıcıları azaldı sizin orada olmaz bizim burada olur ne var bunda.

Okuyun ama cevap vermeyin derken :D ya varya sözleri her zaman farklı kapıya cekiyorsunuz ben sizin itici yorumlarınızı cekmek zorunda degilim

Beni o cevaba sen sürükledin, yorum yapmak icin mi cevap veriyorsun dedin şartellerim attı sanki mesaj kasıyorum sanki birseyler pesindeyim gibi?

bilmişlik degil o dedigin, sizden bilgili birileri gelince herkese uyguladıgınız cevap derim ben ona
ama hic kusura bakma ihale aldım buradayım ben bir yerede gitmiyorum :D
izle ama yorum yapma dediler gene dayanamadım arkadaş :D

Samsung kral tabi bak şimdi oldu :ehe

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Samsung kral tabi bak şimdi oldu :ehe
:D Note 2 ve 3 var bende ;) samsung düşmanı degilim ben tüm firmalara aynı şekilde yaklaşıyorum,
tabi birazda vergiler canımı sıktı ;)

neyse konu dagılmasın ;)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb