Asus Zenfone 2E Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 2E Resmi Olarak Duyuruldu
Zenfone 2 ilk tanıtıldığı zaman çok büyük etki yaratmıştı ama dünya genelinde çok geç satışa çıkmıştı o etkiyi kaybetmişti bakalım asus daha neler yapacak :hmmm

Asus’un akıllı telefon pazarında fırtınalar koparan modeli Zenfone 2’nin yeni versiyonu duyuruldu.

Tayvanlı üretici Asus’un Ocak ayında duyurduğu ZenFone 2, aslında yeterince karışıklığa neden olacak versiyonları sahip. Fakat bugün resmi olarak duyurulan Zenfone 2E en azından isim olarak da farklılığa sahip.

Tayvan merkezli teknoloji devi Asus, AT&T için özel olarak geliştirdiği Zenfone 2E modelini resmi olarak duyurdu. Gophone üzerinden ön ödemeli olarak satın alınabilen ZenFone 2E, Wallmart mağazalarında ise 119.99$ fiyat etiketi ile sözleşmeli olarak satın alınabiliyor. 24 Temmuz tarihinde AT&T stoklarını girecek olan Zenfone 2E, 2 Ağustos tarihinden itibaren Best Buy üzerinden de satın alınabilecek.

Asus Zenfone 2E, 120 dolarlık fiyatına kıyasla iyi derecede donanım özelliklerine sahip. 5 inç 720p HD IPS LCD ekrana sahip Zenfone 2E, led flaşlı 8MP Arka kamera ve 2MP selfie kamera barındırıyor ve 2.500 MAh kapasiteye sahip bataryadan güç alıyor. Intel tarafından üretilen çift çekirdekli işlemci bulunan ZenFone 2E, 1GB sistem belleği ve 8GB dahili depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca bu bütçe dostu Zenfone 2E akıllı telefonda microSD kart ile arttırılabilir hafıza seçeneği de mevcut.

Asus Zenfone 2E, Asus tarafından geliştirilen ZenUI ara yüzü ile özelleştirilmiş Android 5.0 Lolipop güncellemesi ön yüklü olarak satışa sunuluyor. Zenfone 2E renk seçenekleri ise Siyah ve Beyaz renklerle sınırlandırılmış.

Asus Zenfone 2E Resmi Olarak Duyuruldu - MaxiCep

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben tasarımını ne begenmedim içini bilmem :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
O boşluklar fazla duruyor HTC'den farkı yok gibi

Emre

Üye
Lg çatması derler.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tasarım yine klasik zenfone tasarımı

arkadaş anlamıyorum 1 kere tasarım yaptırıyorlar sonra ısıtıp ısıtıp sürüyorlar her cihazda aynı tasarımı :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Zenfone tasarımını ben hiç sevemedim. :hmmm

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Asus harbi insanları enayi yerine koyuyor zen 5 ve zen 2 yi sürekli isim değiştirerek piyasaya koyuyor. Ama fiyat politikası ile iyi satış yapıyor. Yoksa donanım sanıldığı gibi değil kağıt üzeri ile alakası yok

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus harbi insanları enayi yerine koyuyor zen 5 ve zen 2 yi sürekli isim değiştirerek piyasaya koyuyor. Ama fiyat politikası ile iyi satış yapıyor. Yoksa donanım sanıldığı gibi değil kağıt üzeri ile alakası yok
zenfone 2 ülkemizde pekte uygun fiyatla girmedi açıkçası

Üst Alt