Camera Meizu MX4 Kamera Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX4 Kamera Uygulaması
Uygulamayı zipten çıkartın ve yükleyin.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve RetaXter

Hasand.

Hasand.

Üye
teşekkurler

Emre

Üye
:tşk:

halittosun

Üye
Link Çalışmıyor.

ALTERNATİFİ

Not: Uygulama Bir Süre Sonra "KAMERAYA BAĞLANILAMIYOR" Hatası Vermeye Başladı. Android Sürümüyle Veya Donanımla Alakalı Olabilir Deneyen Arkadaşlar Bilgi Verirse Daha Aydınlatıcı Olacaktır.

Son düzenleme:

jongass

Üye
Link bozuk galiba ben indiremiyorum hicbir tarayicidan (mobil)
Link Çalışmıyor.

ALTERNATİFİ

Not: Uygulama Bir Süre Sonra "KAMERAYA BAĞLANILAMIYOR" Hatası Vermeye Başladı. Android Sürümüyle Veya Donanımla Alakalı Olabilir Deneyen Arkadaşlar Bilgi Verirse Daha Aydınlatıcı Olacaktır.
Indiriyorum tesekkurler
Galaxy S3 Qs kitkat rom, boeffla kernel.

On kameraya geciste uygulama kapaniyor. Video cekiminde durduramadim hicbir tusla. Telefonun geri tusuyla durdurdum. Gunduz test edicem :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler

kaptan23

kaptan23

Üye
Link acilmiyor

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
burayı deneyin
Link bozuk galiba ben indiremiyorum hicbir tarayicidan (mobil)

Indiriyorum tesekkurler
Galaxy S3 Qs kitkat rom, boeffla kernel.

On kameraya geciste uygulama kapaniyor. Video cekiminde durduramadim hicbir tusla. Telefonun geri tusuyla durdurdum. Gunduz test edicem :)

ben herhangi bir hatayla karşılaşmadım. romlardan veya sürümlerden kaynaklı hatalar olabilir. sonuçta başka bir cihazdan çıkarılmış bir uygulama. uygulama güncelleştikçe daha iyi olacaktır.
Link Çalışmıyor.

ALTERNATİFİ

benim cihazımda gpe 5.1 var. saf android. sizin cihazınızın yazlımıyla veya donanımıyla bir sorun olabilir. hata verirse uygulama verilerini temizleyin düzelecektir.

Üst Alt