Almışken 3 gb ramlisini al bence
okankayci Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Almışken 3 gb ramlisini al bence Genişletmek için tıkla ... MrExelance' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... 1700 o kadar veremıyıcm sanırım bnde onu ıstemıstım
byAndroid' Alıntı: Almışken 3 gb ramlisini al bence Genişletmek için tıkla ... MrExelance' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... 1700 o kadar veremıyıcm sanırım bnde onu ıstemıstım
okankayci Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: Biraz ters olacak ama Lumia 950XL düşünürmüsün ? Genişletmek için tıkla ... malesef android almayı dusunuyorum
OnurYurdakul' Alıntı: Biraz ters olacak ama Lumia 950XL düşünürmüsün ? Genişletmek için tıkla ... malesef android almayı dusunuyorum
OnurYurdakul Üye okankayci' Alıntı: malesef android almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun
okankayci Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... sızce nasıl telefon yorumlarınız nedır acaba
OnurYurdakul' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... sızce nasıl telefon yorumlarınız nedır acaba
OnurYurdakul Üye okankayci' Alıntı: sızce nasıl telefon yorumlarınız nedır acaba Genişletmek için tıkla ... Lumia mı yoksa ascend mi ?
okankayci' Alıntı: sızce nasıl telefon yorumlarınız nedır acaba Genişletmek için tıkla ... Lumia mı yoksa ascend mi ?
okankayci Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: Lumia mı yoksa ascend mi ? Genişletmek için tıkla ... ascend
OnurYurdakul Üye okankayci' Alıntı: ascend Genişletmek için tıkla ... Valla bi arkadaşta ascend p7 var ondan bilgilerimle güzel cihaz tasarımı felan p7nin sesi çok azdı umarım mate 7 de öyle olmaz
okankayci' Alıntı: ascend Genişletmek için tıkla ... Valla bi arkadaşta ascend p7 var ondan bilgilerimle güzel cihaz tasarımı felan p7nin sesi çok azdı umarım mate 7 de öyle olmaz
okankayci Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: Valla bi arkadaşta ascend p7 var ondan bilgilerimle güzel cihaz tasarımı felan p7nin sesi çok azdı umarım mate 7 de öyle olmaz Genişletmek için tıkla ... bi bakarım sesıne ama vıdeolarda guzeldı
OnurYurdakul' Alıntı: Valla bi arkadaşta ascend p7 var ondan bilgilerimle güzel cihaz tasarımı felan p7nin sesi çok azdı umarım mate 7 de öyle olmaz Genişletmek için tıkla ... bi bakarım sesıne ama vıdeolarda guzeldı
OnurYurdakul Üye okankayci' Alıntı: bi bakarım sesıne ama vıdeolarda guzeldı Genişletmek için tıkla ... videolarda bir çok cihaz güzel
okankayci' Alıntı: bi bakarım sesıne ama vıdeolarda guzeldı Genişletmek için tıkla ... videolarda bir çok cihaz güzel
okankayci Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: videolarda bir çok cihaz güzel Genişletmek için tıkla ... bu mağazadada guzel