Haber One Plus 2 Net Görüntüleri Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
One Plus 2 Net Görüntüleri Çıktı!
Tasarım hakkında görüşlerinizi alayım :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arka taraf 1+ 1 ile aynı nerdeyse. Bence çok güzel cihaz olacak. 400$'ı geçmeyecek fiyatı.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC'YE çok laf atmışlardı tasarım öyle olmaz böyle olur vs tarzında bende acaba ilginç bir telefon mu olacak diye merak etmiştim ama ilk cihaza çok benziyor -_-

Invoke

Invoke

Üye
5.5" QHD
S810
32GB Dahili bellek.
4GB LPDDR4 Ram
microSD desteği hakkında bir sızıntı ya da bir söz yok belki küçük bir ihtimal...
Arka kamera 13MP, ön kamera 8MP. Oneplus one da solda olan ön kamerayı sağa taşımışlar ve arka kamerayı biraz daha aşağı doğru almışlar.
3300mAh batarya.
Ön tarafta fingerprint, arka tarafta laser autofocus var.
Type C USB girişinin yan tarafa olduğu ve üzerinde kapakçık olduğu düşünülüyor.
SIM girişine ise arka kapağı çıkardıktan sonra erişebiliyor olacağız gibi... Dual SIM olacağına inanılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Baya kral telefon geliyor o zaman. 400$'danda fazla olmayacak.

Invoke

Invoke

Üye
Eklemeyi unutmuşum 27 Temmuzda işler resmiyete binecekmiş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Türkiye gelmeyecek. kaçak olarak alabilirsiniz tabi. bu arada :tşk:

0MG90

0MG90

Üye
Kamera kısmı kötü durmuş, ilk cihaz daha güzel duruyordu

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Çok tipsiz olmuş ve fiyatı yükselmiş. Bu telefon alınmaz. Biraz daha para verip daha güvenilir bir marka alırım daha iyi. Çoğu büyük markanın servisi beş para etmezken bunun servisini hiç düşünesim bile gelmiyor.

İlk cihazı bende çok beğenmiştim. Fiyatı özellikleri için çok çok iyi idi ve görünüşü de fena değil di.
Ama bu olmamış.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok tipsiz olmuş ve fiyatı yükselmiş. Bu telefon alınmaz. Biraz daha para verip daha güvenilir bir marka alırım daha iyi. Çoğu büyük markanın servisi beş para etmezken bunun servisini hiç düşünesim bile gelmiyor.

İlk cihazı bende çok beğenmiştim. Fiyatı özellikleri için çok çok iyi idi ve görünüşü de fena değil di.
Ama bu olmamış.
Ilk cihaz Kaç dolardan çıkmıştı?

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
byAndroid

byAndroid

Üye
İlk cihaz 350 dolardı sanırım buda 399 dolar olacak öyle biliyorum. Davetiye ile alabilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt