Galaxy S3 i9300 .•°○ Back to n00t ROM ve Lollipop Modu ●°•.

Sponsorlu Bağlantılar

mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
.•°○ Back to n00t ROM ve Lollipop Modu ●°•.
Merhabalar, bu rom Galaxy S3 'ün Korea versiyonundan portlanmış Android 4.4.4 KitKat işletim sistemli romudur.
Galaxy S3 için yapılmış kullanımı kolay stock based romdur. Günlük kullanıma uygundur.
Ram kullanımı 450-600 arasındadır.
1,5 aydır kullanıyorum henüz bir yeniden başlatma, donma veya ona benzer kronik bir hata görmedim.

ROM YÜKLEME ADIMLARI
  • Öncelikle romu yükleyebilmek için root erişimi ve cwm, twrp veya philz touch gibi özel recoverynin kurulu olması gerekiyor.
  • Romu kurmadan önce mutlaka yedeginizi alınız.
  • Recovery menuye giriniz, "Wipe Data and Cache" yapınız daha sonra "Install Zip" deyiniz ve romu kaydettiğiniz yerden yükleyiniz.
  • Yaklaşık 3-4 dakika içersinde rom kurulmuş olacak ve başarıyla "Reboot the system" yapınız.
Çalışmayan Özellikler
3G Görüntülü Konuşma dışında çalışmayan hiçbir özelliği yoktur.

Rom Linki
Orjinal Direkt İndirme:
Torrent İndirme:

Back to n00t Rom için S6 MOD
Bu mod, yüklediğiniz romun görünümünü, systemui, sistem uygulamaları gibi birçok şeyi lollipop görünümü yani material design olmasını sağlar ve telefonun arayüzü Galaxy S6 'ya daha çok benzer.

Lollipop Görünümünü Yükleme Adımları

• Modu indiriniz. Recovery menuye giriniz.
  • Install Zip deyiniz.
  • Modu kaydettiğiniz yerden yükleyiniz.
  • Reboot ediniz.
Mod Linki

Ekran Görüntüleri

Kendi telefonumdan görüntüler (Modlu)

ROM XDA SITESINDEN ALINTIDIR!

Son düzenleme:

fuatkrts

Üye
resimler açılmıyor..

fuatkrts

Üye
kardeşim rom çok hızlı güzel ama rehber durduruldu bide ayarlar durduruldu hatasıni bi çok defa aldım sende de oluyomu ? yoksa s6 modunu yüklediğim içinmi böyle oluyo ?

• Beğen
Tepkiler: mertarslang
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Orjinal gibisi yok canlar. Port rom kart rom demek.
Paylaşım için teşekkürler değerli insan. Halbuki bir modelin romu bütün dünya için geçerli olabilir di. Ama kapital sitem izin vermiyor.

• Beğen
Musti190738

Musti190738

Üye
Paylaşım için teşekkürler değerli insan. Halbuki bir modelin romu bütün dünya için geçerli olabilir di. Ama kapital sitem izin vermiyor.
kart rom derken ?

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kart sd kart anlamında değil. Kartlaşmış stabil olmayan anlamında demek istedim. Yani stok yerini tutmaz.

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye

Orjinal varda bizmi Göremiyoruz :)

• Beğen

fuatkrts

Üye
orjinal romda çok kasıyor..gereksiz uygulamaları kaldırmama rağmen samsung torchwiz çok kasıyor..

• Beğen
mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim rom çok hızlı güzel ama rehber durduruldu bide ayarlar durduruldu hatasıni bi çok defa aldım sende de oluyomu ? yoksa s6 modunu yüklediğim içinmi böyle oluyo ?
Dostum bende hic boyle bir hata olmadi. Wipe lari yaptin mi?
Resimleri yenilemeye çalışacağım. Resim upload sitesinden kaynaklanan bir problem heralde

revolt25

revolt25

Üye
Bir deneyeyim, resimler uçmuş bu arada..

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Başkan romu kurdu bazen takılmalar oluyo ama fena değil günlük kllanım için uygun diyemem ayrıca romun rootsuz bilgin vardır sanırım romdan sonra yeniden root ladım cihazı ama yinede eline sağlık

mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
Başkan romu kurdu bazen takılmalar oluyo ama fena değil günlük kllanım için uygun diyemem ayrıca romun rootsuz bilgin vardır sanırım romdan sonra yeniden root ladım cihazı ama yinede eline sağlık
Tekrardan root atmanıza gerek yok supersuyu yüklediğiniz takdirde kendisi kodluyor. Archikernelle geldiği için rootlu

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
performans nasıl ? donma takılma yapıyor mu ?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
klon imel cihaza yükledim hat çalışmadı diger romlarda olduğu gibi agda kayıtlı degil sorunu için yüklediğim kenel ve modem yükledim açılmadı siyah ekranda kaldı sorun nedir ne yapmalıyım suan nordic romu kullanıyorum degermi yüklemeye