Öneri Vergiye Hayır!

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O zaman apple çinlilerin... Made in china ????

Çinde üretilince sahibi illa Çinli olması gerekmiyor ucuz işçilik ve devlet desteği olduğu için üretimi bu ülkelerde yapmayı tercih ediyor şirketler.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hemen hemen herşey Çin'de üretiliyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

fredy2012

Üye
Aslında herkesin sorunu aynı yüksek vergiler geçici olarak gelen deprem vergisinin kalıcı ötv olarak isim değiştirmesi akaryakıttan alınan yüksek vergiler tekel ürünlerine girmiyorum avrupa'da içki ve sigaraya yüksek vergi uyguluyor ama bizdeki gibi geçici gelip kalıcı olan vergi yok.

Özel tüketim vergisi
Özel iletişim vergisi
Katma değer vergisi
Maktu vergi
İletişim vergisi
Telsiz telefon vergisi
Gümrük vergisi
Maktu vergi
TRT vergisi

Yakında bunlar bu isimlerle vergi çıkarırlarsa şaşırmam

Doğdun vergisi
Nefes alma vergisi
Yemek yeme vergisi
Hasta oldun vergisi
Hastaneye gittin vergisi
Sıcma vergisi
Çay ictin vergisi
Okula gittin vergisi
Yürüdün vergisi
Evlendin vergisi
Gerdeğe girdin vergisi
Cinsel ilişkiye girdin vergisi
Çocuk yaptın vergisi
Uyudun vergisi
Uyandın vergisi
Öldün vergisi

Laaa bu biraz maliyeye tavsiye gibi oldu şimdi bide bunları çıkarmasınlar başımıza :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Komik değilsiniz.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Öldu
Aslında herkesin sorunu aynı yüksek vergiler geçici olarak gelen deprem vergisinin kalıcı ötv olarak isim değiştirmesi akaryakıttan alınan yüksek vergiler tekel ürünlerine girmiyorum avrupa'da içki ve sigaraya yüksek vergi uyguluyor ama bizdeki gibi geçici gelip kalıcı olan vergi yok.

Özel tüketim vergisi
Özel iletişim vergisi
Katma değer vergisi
Maktu vergi
İletişim vergisi
Telsiz telefon vergisi
Gümrük vergisi
Maktu vergi
TRT vergisi

Yakında bunlar bu isimlerle vergi çıkarırlarsa şaşırmam

Doğdun vergisi
Nefes alma vergisi
Yemek yeme vergisi
Hasta oldun vergisi
Hastaneye gittin vergisi
Sıcma vergisi
Çay ictin vergisi
Okula gittin vergisi
Yürüdün vergisi
Evlendin vergisi
Gerdeğe girdin vergisi
Cinsel ilişkiye girdin vergisi
Çocuk yaptın vergisi
Uyudun vergisi
Uyandın vergisi
Öldün vergisi

Laaa bu biraz maliyeye tavsiye gibi oldu şimdi bide bunları çıkarmasınlar başımıza :)
Öldun nedir :)

fredy2012

Üye
Öldün

0MG90

0MG90

Üye
Araba firmalarının Türk malı olduklarını sanıp, vergi fotoğraflarından sonra hala kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz ya acınacak haldesiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve DeV/AsA

fredy2012

Üye
Valla benim birsey savunduğum yok vergiler yerlide olsa ithalde olsa farketmiyor sonuç olarak yüksek mi yüksek buna yüksek değil diyorsanız ötv'si %800 lere çıkan modellerde var.

fredy2012

Üye
Sonuçta arabanın yada telefonun fiyatı yüksek değil vergisi çok yüksek itiraz buna matbaalarda kullandığımız kağıt kesim bıçakları gibi yerli üretici toros ben üretiyorum devlet ithalatına izin vermesin dediği gibi şimdi vestelin önünü açmak için böyle bir vergi yükseltmesine gidiliyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sonuçta arabanın yada telefonun fiyatı yüksek değil vergisi çok yüksek itiraz buna matbaalarda kullandığımız kağıt kesim bıçakları gibi yerli üretici toros ben üretiyorum devlet ithalatına izin vermesin dediği gibi şimdi vestelin önünü açmak için böyle bir vergi yükseltmesine gidiliyor.
E bi yonden haklılarda :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben hala vestel venus 2 yı çok merak ediyorum bu kadar vergi getirip laf yaptıktan sonra yine çöp telefon getirip pahalı mi satacaklar yoksa uygun donanımı uygun fiyata mi verecekler :hmmm
Metal bi cihaz olacak heralde

Takipçi Satın Al

Üst Alt