Facebook uzmanları yardımcı ola bilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook uzmanları yardımcı ola bilirmi ?
Arkadaşlar böyle sosyal ağlarda yabancı değilim ana çözemediğim bir sorun var, facebook ileti gönderdiğim halde cevap alamadım.
Sorunum arkadaşlarımın kendi arkadaşlarının yada sayfaları beğenilerini görmek, sayfamda başkalarının resimlerini görmek istemiyorum, arkadaşım arkadaşını beğenmiş resmini beğenmiş durumunu beğenmiş bu beni ilgilendirmez, arkadaşların sadece kendi paylaşımlarını görmek benim için yeterli.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi muhtemelen takip ediyorsundur arkadaşın duvarına git takip tikini kaldır

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar böyle sosyal ağlarda yabancı değilim ana çözemediğim bir sorun var, facebook ileti gönderdiğim halde cevap alamadım.
Sorunum arkadaşlarımın kendi arkadaşlarının yada sayfaları beğenilerini görmek, sayfamda başkalarının resimlerini görmek istemiyorum, arkadaşım arkadaşını beğenmiş resmini beğenmiş durumunu beğenmiş bu beni ilgilendirmez, arkadaşların sadece kendi paylaşımlarını görmek benim için yeterli.
sanırım bunun önüne geçilemiyor en azından ben daha rastlamadım. şöyleki başkalarının kelediği bir resimde takip etttiğiniz bir arkadaşınız etiketlenirse o resmi arkadaşınızı takip ettiğinizden dolayı dolayı sizde görüyorsunuz.ayrıca takip ettiğiniz bir arkadaşınız ortak arkadaşınız olmayan birisinin gönderisini paylaşırsa zaten görüyorsunuz keza beğenirsede görülmeye başlandı diye biliyorum çünkü bende benzer durumla karşılaşıyorum şu sıralar. olaki sizde beğenirsiniz ve takip edersiniz gibi bir uygulamaya geçti sanırım facebook yönetimi. eğer demek istediklerinizi doğru anladıysam bu şekilde olması lazım durumun yani şua aşamada kapatamıyorsunuz sadece paylaşılan öğenin başlığının sağ kısmında V şeklinde bir işaret var oradan sınırlama koyabiliyorsunuz şuan en mantıklı 2 şeçenek var biri o kişi ile arkadaş kalıp gönderileri görmek istemediğiniz diğeri ise bunun gibi paylaşımları görmek istemiyorum seçeneği.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğru anlamışsın, böyle bir özellik geldiyse de bunun bildirimler ayarında kapatılması da gerekir yani böyle bir seçenek olmalı zira istemediğim ve rahatsız edici bir durum söz konusu.
Takibi bıraktığımda ise sayfa boş kalıyor, takip ayarlarının en kısa zamanda düzenlenmesi gerekli.

Üst Alt