bessa27
Üye
Eyvallah TeknoBaron cum.. Sana da günaydınFaturada siyahsa siyah beyazsa beyaz onu hangi firma olsa öyle yapar. Çok saçma bu dediğiniz.
Eyvallah TeknoBaron cum.. Sana da günaydınFaturada siyahsa siyah beyazsa beyaz onu hangi firma olsa öyle yapar. Çok saçma bu dediğiniz.
Yalnız bende N910F modeli olsa yine touchwiz tabanlı rom kullanırdım. Note özellikleri önemli.@~N.A.W.Y~ exynos' un zararları
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanmak için değil kenarda bulunsun bir tane AOSPYalnız bende N910F modeli olsa yine touchwiz tabanlı rom kullanırdım. Note özellikleri önemli.

Snapdragon versiyonunun zararlarını sayarsam eğer Note 5 çıkınca büyük ihtimal Exynos çipseti ile geleceğinden Snapdragon modeline frameworkü portlamak çok daha zor olacaktır. Exynos tabanlı Note 4 bu konuda daha şimdiden avantajlı. %100 port S6 Edge romu bile var.Kullanmak için değil kenarda bulunsun bir tane AOSP![]()
Valla benim Note 3'ün snapdragonda S6 full port var Exynosta o bile yok.Snapdragon versiyonunun zararlarını sayarsam eğer Note 5 çıkınca büyük ihtimal Exynos çipseti ile geleceğinden Snapdragon modeline frameworkü portlamak çok daha zor olacaktır. Exynos tabanlı Note 4 bu konuda daha şimdiden avantajlı. %100 port S6 Edge romu bile var.
Var fakat hatalı. Snapdragon için de var daha gelişmiş snapdragonda olan.S6 kamera portu varmı?
Olamaz demedim zaten. Sadece Exynos'dan Snapdragon'a portlamak çok daha zor olur geliştiriciler için.Var fakat hatalı. Snapdragon için de var daha gelişmiş snapdragonda olan.
Aslında gayet güzel fakat odaklamaya uzun basılı tutunca durduruluyor. Daha sonra girmiyor yani açtığında odakalama uzun basarsan bitti kamerq uygulaması çöktüOlamaz demedim zaten. Sadece Exynos'dan Snapdragon'a portlamak çok daha zor olur geliştiriciler için.

Uzun basılı tutunca pozlama ve odağı basılı tuttuğun noktaya birkaç saniyeliğine kilitliyor. Oldukça güzel bir özellik Note 4 de foto çekerken genelde hep kullanıyorum. Ancak durduruldu hatası vermesi ilginç olmuş.Aslında gayet güzel fakat odaklamaya uzun basılı tutunca durduruluyor. Daha sonra girmiyor yani açtığında odakalama uzun basarsan bitti kamerq uygulaması çöktü![]()
Bak yav :S port yok dedim ertesi gün port çıktıUzun basılı tutunca pozlama ve odağı basılı tuttuğun noktaya birkaç saniyeliğine kilitliyor. Oldukça güzel bir özellik Note 4 de foto çekerken genelde hep kullanıyorum. Ancak durduruldu hatası vermesi ilginç olmuş.

4300mAh pil dikkate alınmayacak gibi değil bence. Note 4 3'e göre biraz daha ağır. Genel olarak ağır sayılmaz.Canlar not 4 çok mu ağır . Ileride 4 düşünüyorum. Belli ki not 5 cacık olacak sd yok pil yok
Biraz kaba duruyor 4.4.4 onun haricinde şahane.Pil kullanımı muhteşem ötesi zaten.Lollipop 5.1.1 de ramı 1.3 gb kullanıyormuş hayırlısı bakalım.Bana lolipop gelmiş ispanya romunu kurdum ona geldi simdi N910H kullanìyorum
Ve bence kurmayın ben 4.4 e geri döndüm çok fena şarj yiğiyor. 4.4 çok güzel arasındaki fark dağlar kadar
S6 ve note 3 ile kıyaslandığında bayaaa ağır geliyor.Canlar not 4 çok mu ağır . Ileride 4 düşünüyorum. Belli ki not 5 cacık olacak sd yok pil yok
İşallah..Note edge için başladıysa 1 haftayı bulmaz Note4 için başlaması