Haber LG’nin yeni bir üst seviye akıllı telefonu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG’nin yeni bir üst seviye akıllı telefonu ortaya çıktı
Keşke snapdragon 810 olsaymis

LG’nin yeni bir akıllı telefonu LG-F600L model numarası ile Geekbench’de ortaya çıktı.

Sunduğu akıllı telefon modelleri ile Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde bir çok pazarda ilgi gören üreticilerden olan Güney Kore temsilcisi LG, bir kaç senedir oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve 2015’e de yepyeni modellerle oldukça hızlı girmişti.

Ocak ayında ilk olarak yeni kavisli ekrana sahip üst seviye modeli LG G Flex2’yi sunan firma, daha sonra bir çok yeni model daha sunarken, en önemli model olarak ise yeni amiral gemisi LG G4 ile karşımıza gelirken, şimdi de yeni üst seviye başka bir model ile gündemde.

Firmanın yeni bir akıllı telefonu da benchmark sonuçlarında ortaya çıktı. Geekbench veri tabanında görünen yeni akıllı telefon LG-F600L model numarasına sahip ve baktığımızda LG G4 gibi Snapdragon 808 ile geldiği görülmekte. Bu yonga seti Adreno 418 grafik işlemci yanı sıra 1.4Ghz saat hızında çalışan altı çekirdekli işlemci içermekte.

Ayrıca LG G4’de 3GB sistem belleği yer alırken, bu yeni akıllı telefonun ise 4GB sistem belleği içerdiği görülüyor. İşletim sistemi olarak ise Google Android 5.1.1 Lolipop üzerinde çalışıyor. Şu an için ortaya çıkan teknik özelliklerin sadece bunlar olduğunu belirtelim.

LG’nin Fxxx olarak sunduğu modeller, anavatanı Güney Kore’de sunulurken, bu yeni akıllı telefonun da büyük ihtimalle firma tarafından Güney Kore’de satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Fxxx, Optimus Vu F100S ve Optimus Vu II F200’de kullanılmıştı.

Diğer taraftan LG-F600L, daha önce bilgileri gelen LG G4 Note akıllı telefon da olabilir. Şu an için fazla bilgi bulunmamakta.

LG’nin yeni bir üst seviye akıllı telefonu ortaya çıktı - MaxiCep

yeumyang

yeumyang

Moderator
810 ısındıgı icin 808 kullanıyor olmalı ısınmasındansa 808 olması bence daha iyi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
808 de ısınan bir işlemci fakat 810'dan daha az ısınan bir işlemci. 808 cıpsetı lg için üretiliyor sanki. Bazı konularda arkadaşların dediği gibi çeşitli firmalar kullanmazsa root bile olmayabılır (buna inanmıyorum) kısaca development olmayabilir.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
808 de ısınan bir işlemci fakat 810'dan daha az ısınan bir işlemci. 808 cıpsetı lg için üretiliyor sanki. Bazı konularda arkadaşların dediği gibi çeşitli firmalar kullanmazsa root bile olmayabılır (buna inanmıyorum) kısaca development olmayabilir.
her işlemciyi kullanan firmalar olur ama 808 de yaygınlaşabilir git gide

diğer firmalar belki mini modellerine kullanır :hmmm

yeumyang

yeumyang

Moderator
her işlemciyi kullanan firmalar olur ama 808 de yaygınlaşabilir git gide

diğer firmalar belki mini modellerine kullanır :hmmm
s 6 mini 808 le gelecek diye bir haber vardı sonra ses seda cıkmadı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
mini modelleri bile artık çok güçlü donanımlı olmaya başlıyor :bud:
olsun olsun ben mini modelleri seviyorum s6 mini hakkında bilginiz var mı bu ay sonunda veya agustosta tanıtılır mı acaba

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Üst Alt