lg g2 arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 arayüz
Lg g2 de menü geçişlerinde simge ve widgetlerin 1-2 sn kadar geç gelme olayı oluyor ara sıra. Bi uygulamadan çıkıldığında veya tuş kilidi açılınca oluyor bazen, birde gelen aramalar ekrana 3 sn felan geç düşüyor kimi zaman, sesin önce gelip arayan kişinin gecikmeli görünmesi . Bu sorunlarla karşılaşan var mı?

• Beğen
Tepkiler: caca41

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Böyle sorunlar her cihazda olabilir ama buraya konu açacak kadar karsılasıyosan bi sıkıntı vardır.G2 arayüzünde o kadar gecikme olmaz çünkü basit akıcı bir arayüzü var.Arama ekranının geç görünmesi kitkat ile bi nebze düzelmisti 2-3 saniye kadar olmaması lazım.
Ram mi dolu acaba arkaplandaki aktif uygulamaları kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: nsren
Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
Genel olarak arayüz akıcı ama arada oluyor simgelerin 1 sn geç gelmesi. Factory reset attım, fazla uygulamada yüklü deil yani genelde ram durumu 650-750 mb boşta oluyor. Clean master i yükleyip gereksiz dosyalarıda sildim virüs taraması yaptım bi sıkıntı rastlanmadı. Sormamın nedeni donanımsal bir sorun olabilir mi diye aslında

Son düzenleme:

rewaz

Üye
Genel olarak arayüz akıcı ama arada oluyor simgelerin 1 sn geç gelmesi. Factory reset attım, fazla uygulamada yüklü deil yani genelde ram durumu 650-750 mb boşta oluyor. Clean master i yükleyip gereksiz dosyalarıda sildim virüs taraması yaptım bi sıkıntı rastlanmadı. Sormamın nedeni donanımsal bir sorun olabilir mi diye aslında
Bende öyle bişey yok.

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonu ilk çıktığı zamanlar aldım 2013 eylül gibi ee haliyle bir kaç kez yere düştü ama bu sorunlar dışında bi sorunum yok donma, aşırı ısınma, kasma vs. yaşamadım hiç. Garantiye göndermeyide gözüm kesmiyor sırf arayüz saniyelik kasıyor diye 1 ay uzun bi süre. G4 çıkana kadar idare edebilirim herhalde

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynen g2 kullanıyorum gram kasma yok amageçil animasyonlarından "dominoyu" seçer ve hava durumu widgetinin üzerndeki çebere tıkarsanız widgetın üzerinde bir animasyon harek ediyor ve eğer sayfayı kaydırmaya kalkarsanız kasım kasım kasılıyor cihaz ama 4 sn sonra hiç bir şey olmamış gibi geri düzeliyor

interka

interka

Üye
Bende kasma yok. Garantiye yolla bence oyle 1 ay bekletmiyorlar benim ekran degisti 1 haftada ginderdiler geri

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim bende bundan bahsediyorum. Geçişlerde hafif kasma oluyor bazen 1-2 sn geç geliyor simgeler sonra düzeliyor. Telefonda oyun oynarken, internette gezinirken veya herhangi bir uygulamada kasma yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen kardeşim bende bundan bahsediyorum. Geçişlerde hafif kasma oluyor bazen 1-2 sn geç geliyor simgeler sonra düzeliyor. Telefonda oyun oynarken, internette gezinirken veya herhangi bir uygulamada kasma yok

Hava durumunu guncellemek icin widgetin update ikonuna bastiktan sonra widget animasyonu yenileniyo ve hareketli bi hava animasyonu geciyo tam bu sirada ekranlar arasinda gezinirsen ekran pek tabiki kasar bu normal 2 sn bir durum.Arkadasin ustte bahsettigi bu senin sorunun da buysa önemsiz bi durum gün icinde 2 kere bile karsilasamazsin.

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Güncelleme ile düzelmesse servise göndericem

Bide bunu buldum, başka bi forumdada raslamadım diyebilirim

interka

interka

Üye
Yok kirilmadi dokunmatik ust tarafi calismiyordu oyunlarda garanti ekrani degistirp gonderdi

• Beğen
Tepkiler: caca41
Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
Lg g4 aldım ve ondada aynı sorun. Arayüzde 1-2 sn lik takilmalar oluyor bi uygulamadan hizlica çıktığımda yada arasıra tuş kilidi açıldığında menü arası geçişlerde. Format atıyorum düzeldi gibi oluyor, ertesi gün yine ayni. Galiba bu çoğu android telefonun müzmin sorunu. bunu denedim pek işe yaramadı. Bu sitedede g4 arayüzündeki takılmalardan bahsediyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lg g4 aldım ve ondada aynı sorun. Arayüzde 1-2 sn lik takilmalar oluyor bi uygulamadan hizlica çıktığımda yada arasıra tuş kilidi açıldığında menü arası geçişlerde. Format atıyorum düzeldi gibi oluyor, ertesi gün yine ayni. Galiba bu çoğu android telefonun müzmin sorunu. bunu denedim pek işe yaramadı. Bu sitedede g4 arayüzündeki takılmalardan bahsediyor
dün bende menü geçişlerinde telefonum bom boş olmasına rağmen hafif kasma oluyor demiştim (lg g2) inanmamıştı bir arkadaş demekki kronik bi sorun.

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
dün bende menü geçişlerinde telefonum bom boş olmasına rağmen hafif kasma oluyor demiştim (lg g2) inanmamıştı bir arkadaş demekki kronik bi sorun.
Aynen cihaz genel hali hızlı akıcı ama tek tük takilmalar oluyor arayüzde ama bi yazılımla duzelmiyecek şey değil aslında

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aynen cihaz genel hali hızlı akıcı ama tek tük takilmalar oluyor arayüzde ama bi yazılımla duzelmiyecek şey değil aslında
bende yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. düzeltilebilir bir durum ama uğraştıklarınıda düşünmüyorum maalesef, şuan lg g2 32gn 1100tl ye satılıyorken beşpara etmez cihazlar 800-900tl fiyatla satma çalışıyorlar kuluçkadan çıkartır gibi telefon çıkartıyorlarken hizmette kalite beklemiyorum açıkcası snap 800lü bir cihaza lolipop güncellemesini bile ota dan veremediler. bu konuda sanırım nexus cihazlar ,iphone ve wp cihazlar (ki onlarda lumia olanlar) daha şanslı.

Eastblood_Red

Eastblood_Red

Üye
    Konu Sahibi
bende yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. düzeltilebilir bir durum ama uğraştıklarınıda düşünmüyorum maalesef, şuan lg g2 32gn 1100tl ye satılıyorken beşpara etmez cihazlar 800-900tl fiyatla satma çalışıyorlar kuluçkadan çıkartır gibi telefon çıkartıyorlarken hizmette kalite beklemiyorum açıkcası snap 800lü bir cihaza lolipop güncellemesini bile ota dan veremediler. bu konuda sanırım nexus cihazlar ,iphone ve wp cihazlar (ki onlarda lumia olanlar) daha şanslı.
Lg g2 ye lollipop 5.1.1 gelecekmiş yine pc suite yoluyla ama şu an lg g4 tede 5.1 in çok stabil olduğunu söyleyemem en azından arayüzde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Böyle bir sorun ne G2'de var ne de G4'de,olmayacak da.
Elinizdeki cihazları sorgulayın genelleme yapmayın G2 G4 kasıyor bir de arayüzde aman Allah'ım!
Ya kullanmayı bilmiyosunuz ya da cihazlarınız sorunlu.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lg g2 ye lollipop 5.1.1 gelecekmiş yine pc suite yoluyla ama şu an lg g4 tede 5.1 in çok stabil olduğunu söyleyemem en azından arayüzde
5.1 in bişi getirdiğini sanmam umarım android m i verirlerde bi işe yarar root la rom la uğraşmak istemiyorum açıkcası.
Böyle bir sorun ne G2'de var ne de G4'de,olmayacak da.
Elinizdeki cihazları sorgulayın genelleme yapmayın G2 G4 kasıyor bir de arayüzde aman Allah'ım!
Ya kullanmayı bilmiyosunuz ya da cihazlarınız sorunlu.
lütfen yazılanları net okuyabilirsek ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılır kastığından bahsetmiyoruz sadece menü geçişlerine has bir durum olduğunu ve muhtemel basit bir yazılım güncellemesi ile çözülebilir olduğunu düşünüyoruz. onlarca kişi aynı durumu söylerken siz tam tersini iddia ediyorsunuz sizin telde aynı sıkıntı olmayabilir bu hiç olmadığı anlamına gelmez ki zaten benim teldede sürekki olan bir durum değil ara sıra karşılaştığım bir durum belkide bizden kaynaklı bir durumdur. oyunlarda uygulamalrda vs herhangibir kasma vs yok sadece menü geçişlerinde olan bir durum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne onlarca kisisinden bahsediyosunuz siz ya derdiniz ne sizin telefonu voklamak mı?
G2'deki arayüz yağ gibi dokunmadan akıyor 10'larca kisi kasıyor diyosunuz sizden baska arayüzde sorun oldugunu söyleyen duymadım ben?
Hafif kasma bekleme hangi kalıba koyarsanız koyun böyle bir sey yok varsa cihazınızda sorun var diyorum fazla uzatmıyorum.2 senedir kullandıgım cihaz bir kez tekledigini bilmem bence fazla uzatmayın geri verin kurtulun siz de biz de.

• Beğen
Tepkiler: nsren
Takipçi Satın Al

Üst Alt